Thanks Thanks:  4
Likes Likes:  2
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 15 of 105

Thread: Sunray4 DM800 se SR4 triple tunner ,s/c/t in one

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Intrebarea este daca merge sa bagi frecventele poti sa vizionezi programele de la UPC Digital? Eu zic ca nu !

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Nu stiu

Nu stiu daca nu reusesc sa scanez reteaua
    Last edited by delta2k2; 02-03-12 at 23:59. Reason: Regula 12 : Quote inutil

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

Da , chiar inca nu am luat o hotarare la care dintre cele 2 modele sa ma orientez

Offtopic :

Giga Blue 800 HD SE are tunere separate plug-in-play care macar 1 dintre ele se poate schimba cand doresti , in schimb este cam "sarac" pana in prezent pe partea de suport software ( doar 2/3 imaginii pana in prezent )
    Interesant este ca sa mai anuntat si varianta Quatro , care daca va merge cu suportul software in ritmul lui GB 800 HD SE nu ii prevand in viitor stralucit , chiar si kathy in vremurile lui de glorie aveam vreo 5 echipe de programatori/imaginii ( aaf, pkt, rsp, neutrino, s.a + softul propietar )

In schimb Sunray-ul chiar daca este o clona ( personal nu ma pot plange de ele avand un Optibox de 3/4 ani functionand si acum fara repros ) , are la imaginii ca pe banda rulanta ( a se vedea pe sat-universe - nu este in scop de reclama , ci o chestie practica cu referire la acest model )
    Insa as dori de la detinatorii acestui receptor sa imi raspunda si mie exact daca exista o anumita imagine cu care sa intampine cat mai putine bug-uri ( comparativ cu imaginiile unui DM 800SE )
    Stiu din propia experienta cu kathy ca nu exista sau va exista imaginea perfecta ( sau care sa multumeasca 99,9% dintre utilizatori ) , insa din diversitatea atator imaginii trebuie sa existe una care are mai multe + decat -
    In prezent si datorita mersului de melc in domeniul DVB-T , as fii interesat mai mult cum se comporta/functioneaza in celelalte 2 domenii : DVB-S/S2 si DVB-C ( fiind abonat RCS ) , cum functioneaza cu o montura h-h ( am un Strong SRT2100 ) , ca server de cccam, recunoaste cartela hd ( pt. prg. tv hd ) de la Focussat ( vreau sa ma abonez la ei in curand )
    Pe partea de media player iarasi care imagine are cat mai putine bug-uri , primordial fiind insa partea de receptie ( tot asa care imagine are cat mai putine bug-uri ) , cum merg instalate imaginiile/listele de prg. tv si altele de acest gen
    Deocamdata ma opresc aici si pe cat se poate in functie de raspunsurile primite atat pt. mine cat si pt. alti potentiali clienti , ma voi decide asupra Sunray-ului sau a GB 800 HD SE
    Multumesc anticipat pt. raspunsuri/opinii

Member Addicted Member
    Mentioned
    5 Post(s)

Eu folosesc dreamelite 3.0 ptr. ca are suport pe partea de dvb-t. Probabil cu un tuner pe USB care sa stie dvb-c ar merge si canalele pe cablu. Dar nu ma intereseaza acest aspect.
    Mi-a mai placut merlin si iCSV.
    Imagine perfecta nu exista.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Si eu tot Dream Elite 3 folosesc in prezent dar mie mi a mai placut Open AAF , cred ca este imaginea care iti da cele mai multe posibilitati de configurare .
    pe parea de EMU este mai greu dar se poate rezolva .
    In cea ce priveste partea de Mplayer pe mine ma satisface , la fel si IPTV si Youtube Player .
    La fel tunerul mi se pare destul de rapid si sensibil ( dvb-s) celelalte nu am posibilitatea de a testa .
    O imagine incepind de la dovnload si pina la finisare nu-it ia mai mult de 30 de minute sa finalizezi ( daca nu ti neaparat sa scanezi tu satelitii ) , pluginuri gasesti cu sutele , settinguri la fel.
    Initial si eu stateam pe ganduri ce sa aleg , Giga Blue sau Sunray ( la mine numai pe tuner scrie sunray )dar nu imi pare rau ca am ales sunray pentu ca are un suort foarte bun , jucaria se misca foarte bine , are imagine si sunet foarte bun atit pe scart , rca , de hdmi nici nu mai spun.
    Timeshift si Inregistrarea merg la fel de bine .
    In fine fiecare alege dupa gustul si preferintele lui .
    1.40 prim fokus.68 E - 30 W, ss2 + 90 digi + DM500s

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Dupa cum am zis mai multi: Sunray= DM800SE+wifi+tuner triplu.Orice merge pe DM800SE clona merge pe Sunray,doar ca pentru wifi va trebui sa instalezi driver iar pentru tuner sa adaugi diverse pentru terestru si cablu daca ai nevoie.
    Sunet DTS nu merge decat pe o imagine Ferrari (care se poate pune practic pe orice clona),in rest merge cam tot pe el.Unele imagini au deja inclus plugin pentru subtitrari,altele nu,plus alte diferente intre ele.Imagine cu toate puse la punct nu exista,dar iti poti pune cam orice din TSPanel.
    Daca nu vrei wifi sau tuner triplu poti lua DM800SE pentru ca nu e nici o diferenta.
    :

Standard RSP member zottya's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Am gasit ceva:
    If you have more than 1 Dreambox and wish to have each remote work each box without interfering with the others
    this is a little tutorial which may be of help to some.!!

You can now have 4 different Dreamboxes with different remote codes.

Download Multi Remote Control Layer Plugin

Install and select one of the 4 different settings 1to4 as you require (NotDM8000)
    Ok that .
    Get out and go back in .
    Make sure its saved!!on Number you selected(not still on Multi setting)
    Then go to Remote and do the following!!
    First, you need to "unlock" the RC.
    This must be done in the following way:
    1.) press the Dream-key (the upper one)
    2.) press shift (next to the power button) until the RCU blinks two times,
    3.) now, without mistyping, enter the following numbers: 9 - 8 - 2
    now the RC has to blink four times. If it blinks only two times, the RC was already
    unlocked (and is now locked), so just repeat the procedure.
    Now you can choose the "level":
    1.), 2.) like above,
    3.) Press the following keys: 0 - 0 - 3 - 1 for level 1,
    OR 0 - 0 - 3 - 2 for level 2,
    OR 0 - 0 - 3 - 3 for level 3,
    OR 0 - 0 - 3 - 4 for level 4,
    now the RC has to blink two times. if it blinks only one time, the RC was not unlocked.
    now you can lock the RC (with the procedure above) again if you like.
    Please note: You are doing this on your own. If you mistype anything, you can set
    options which cannot be reset without a cable to the PC. If you only use 982 and 003x,
    nothing can happen, but be careful.

sursa :digitalkaos

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by dic_star79 View Post
    Intrebarea este daca merge sa bagi frecventele poti sa vizionezi programele de la UPC Digital? Eu zic ca nu !
    Daca ai linii merge.
    Trebuie sa reusesti sa scanezi cumva.
    :

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Korekt

Exact asta am intrebat daca a reusit cineva sa scaneze UPC pe DVB-C, eventual cu sunray4
    Last edited by sorin8m; 03-03-12 at 19:45. Reason: Regula 12

Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Receptoarele de la UPC nu afiseaza frecventele ca sa sti cum setezi xml ?

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Din ce stiu la UPC difera lucrurile in functie de oras.La receptorul original ai in manual un cod in functie de locatie pe care trebuie sa il introduci in receptor.Nu stiu daca sunt publicate pe undeva pe net ca la RCS,nu mai am acces la cablu din motive de pret.
    :

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default 1

1. Nu am receptor digital de la upc (am abomnament numai analogic) folosesc un receptor sunray4 cu tuner digital dvb-c S si T.
    2.frecventele si sr-urile le-am luat de pe tv dar doar atata
    3.am testat receptorul pe un cablu de la un vecin pe digi si e ok a mers din prima cu datele gasite pe forum introduse in XML.
    4.Pe UPC nici macar nu vad ca as avea semnal, (Am specificat ca pe tv am)
    5. Ar fi suficient si un raspuns ca merge sau nu merge sa nu ma chinui degeaba
    Multumesc

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

Multumesc de raspunsuri/opinii , am vorbit si cu Paulino insa acum ma lovesc de o prb. financiara
    Am banii pe un card Euroline , insa neavand mai mult de 6 luni sant limitat la o suma x/luna , asa ca ma vad nevoit sa mai astept vreo 3/4 luni sau sa scot x suma/lunar pana la pretul lui
    Sa vad ce alta modalitate voi mai gasi intre timp , daca il gaseam in magazin era altceva

RSP - TEAM zildan's Avatar
    Mentioned
    115 Post(s)

Citeste AICI despre cardurile Euroline.
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...