Results 1 to 15 of 39

Thread: Chiar este utila securizarea liniilor C ???

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    叛徒 daradici's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Pai asta am si explicat.
    Cu o linie care este securizata (imperecheata cu host-ul) nu se poate conecta.
    Deci nu-l vezi legat cu alt IP si nici n-ai idee ca ai linia in mana altora, care intre timp incearca sa-ti sparga serverul !

Daca desperechezi liniile, se va putea conecta cu o linie furata, dar si tu ai sa observi acest lucru, astfel eliminand din lista serverele nesigure.

maniac lao's Avatar
    Mentioned
    31 Post(s)

Eu prefer sa vad in log, cat despre spart... iti dau pass de root pe mess si te invit sa intri, si iti si arat cu team ca aia e parola reala!!!

PS. Exista un punct slab in teoria ta, hotii cauta ceva lejer, nu-si bat capu' cu jdemii de sisteme de supraveghere si alarme. Prefer sa am "casa" securizata, sa dea tarcoale si sa-si vada de drum, decat sa las usa crapata si sa-i prind virtual, sa stau sa tot urmaresc daca n-a bagat careva capu' pe usa....
    Last edited by lao; 29-02-12 at 23:08.
    Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru

Standard RSP member djczefre's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Parerea mea este , ca e nasol si asa si asa.
    Daca faci din hobby acest lucru sh. atunci : daca lucri undeva s-au vine vara, nu toti au timpul sa tot pazeasca serwerul. Cei care fac biznies, s-au lucreaza in domeniu sat, ei, le mai pazesc si se mai uit la loguri, da asta cred ca nu inseamna ca cei care nu au timp, nu sunt in stare sa le salveaza liniile. Adica la unii din motivul asta este recomandat securizarea, (ma refer la cei care se uit mai rar, dar au pasworduri bune, routere pus la punc de ei, cofiguri complectate de ei corect) Cea ce zici tu Daradici parerea mea este ca tot timpul ar trebui sa stai langa calc si tot sa verifici, pazesti. Cer scuze dac nu am inteles eu bine,! da cred ca e ok.
    Cel mai original ar fii sa fie pe toate forumuri un fel de formular la topicuri ,, Exchange local" etc. pe care daca respectivul nu poate sa-l completeze corect sa nu aiba akces sa vada id lui care face publicitatie cu serwerul lui. Ca si un examen sa fie, si formularul sa cuprinde toate problemele care poate sa afecteaza securitatea serwerului. Si asa omul care vrea sa faca schimb de linie este nevoit sa citeasca cateva pagini pana ce afla raspunsuriile corecte.
    Acuma multi o sa sare in sus pentru asta , da adevarul e ca e nasol metoda asta si din punctul altor forumurii cei care ori cum nu i-si bate capul la asa ceva. Da cei care sunt pretntiosi , ei inainte de a shimba linie cu ori cine ar putea sa trimita un doc. la respectivul si sa il roage pana ce nu completeaza nu faceti schimb cu el.
    Acuma ar era bine sa faca cei care sunt mai destepti formularul asta , ca sa pune niste intrebar in privinta cu sharing. Omul daca raspunda correct , inseamna ca stie reguriile minime si este in stare sa apara serwerul. In cazul in care de la el s-a furat linia , nici o scuza, ca i-a fost lene sa verifice lucruriile cum stau in jurul ei, dupa ce numele Id si ip userului sa fie publicat undeva , cumva, ca si ceilati de pe forum sa vada cu cine au de aface.
    Scuze daca am scris prostii, astea au fost ideiile mele!

叛徒 daradici's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Nu rezolvi nimic citind log-urile, doar scapand de asemenea parteneri.

Cu locul si cititul logurilor o dai in banal. Cred ca si cel mai incepator da de log-uri, sau i-l obsearva unde este daca ia un fisier cfg. neatins.
    Last edited by daradici; 16-03-12 at 22:27.

RSP - TEAM zildan's Avatar
    Mentioned
    115 Post(s)

cand dati unul afara din 3c nu ii mai stergeti linia, o puneti cu 0 0 0 ( 0 0 0 ) , altfel va f__e continuu la server.
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

叛徒 daradici's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by zildan View Post
    cand dati unul afara din 3c nu ii mai stergeti linia, o puneti cu 0 0 0 ( 0 0 0 ) , altfel va f__e continuu la server.
    Da, asta e o solutie interesanta.

Cred ca e mult mai buna decat stersul liniei. Pana la urma te va sterge el cand vede ca nu vine nimic din directia ta, si asa scapi si de tampeniile care apar in log-uri dupa stergerea unei linii.

Quote Originally Posted by Diablo1 View Post
    Dar daca nu ai citit un log de CCcam normal ca nu sti de astea
    ...ti-am mai zis in postul trecut deja o dai in banal.... Termina cu prostiile.
    Last edited by daradici; 16-03-12 at 22:49.

Standard RSP member Diablo1's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by daradici View Post
    Da, asta e o solutie interesanta.

nu e interesanta este adevarul pur
    dar tot nu miai raspuns la intrebare !!!
    banal cred ca te faci tu cu raspunsurile tale
    da asa acum repede unde ai logul de Cccam in 2 minute , ce ai tu ? ecosmart , dm500 , debian sau ubuntu ?

asta asa pentru useri noi sau cei care nu stiu prea multe de Cccam

Mentioned
    0 Post(s)

Nu asta e raspunsul

Il contactezi pe respectivul user care are probleme ( daca intradevar are , si nu face el märsavii )
    Ii dai o altä linie noua , cea veche care a aparut pe divese forumuri o restrictionezi la 000
    Se leaga la tine dar nu face trafic nimic nu ia nimic , de plictiseala o va sterge
    Nu iti face atacuri aiurea la server si loguri la fiecare 5 secunde ca nu se poate lega , ilegal user , dublu , etc ....
    Cam asta ar fi o rezolvare

Dar daca nu ai citit un log de CCcam normal ca nu sti de astea

Ps : Uite cineva care intelege , Mersi Zildan

Mentioned
    0 Post(s)

Da este foarte utila , securizarea liniilor C:

Pana nu demult, am fost convins, ca cea mai buna metoda de securizarea a liniilor C, este imperecherea liniei F cu host-ul sau IP-ul (daca are IP fix), celui care primeste linia C, dar se pare ca nu e chiar asa !

Intr-adevar cu aceasta metoda se poate securiza in asa fel incat, sa n-o poata folosi, doar cel care are hostul sau IP-ul cu care s-a imperecheat linia F din care s-a facut linia C.

Cred ca este mai bine, ca liniile sa nu fie imperecheate cu hosturile !

Bafta la teste !
    Ori e Alba ori e Neagra nici tu nu mai sti
    Parerea asta tine-o pentru tine , e mai bine asa

Pai asta am si explicat.
    Cu o linie care este securizata (imperecheata cu host-ul) nu se poate conecta.
    Deci nu-l vezi legat cu alt IP si nici n-ai idee ca ai linia in mana altora, care intre timp incearca sa-ti sparga serverul !

Daca desperechezi liniile, se va putea conecta cu o linie furata, dar si tu ai sa observi acest lucru, astfel eliminand din lista serverele nesigure.
    Eh nu vezi tu , altii vad mai bine
    Cccamul isi face datoria foarte bine , trebuie doar sal intelegi
    EX.
    Code:
    15:11:41.312 CCcam: login at xxx.dyndns.tv:12000 failed, server message: client 93.82.xx.xx. already connected
    15:11:41.312 CCcam: illegal user xxx from 96.40.xx.xx.
    15:11:41.312 CCcam: kick 96.40.xx.xx., signature failed
    Totul e sa sti sal interpretezi , ii citesti ip - ul , vezi cu ce ip vrea sa se lege la tine , si prin cine
    Exemple sänt destule
    Culoarea aia violet , eu chiar ca nu am vazut de mult asa ceva , este un bug , altfel ar trebui sa-mi arate si mie
    Eu recomand pentru toti , incepatori si avansati sa nu desperecheati liniile F: de dyndns
    Iar daca vedeti ceva neinregula mai bine contactati partenerul de share , vorbiti civilizat si reparati problema
    Sau intrebati aici in forum , unde sänt useri cu experienta si va poate explica
    Cine va sparge serverele nu se complica cu linii C , asta o fac cocalarii sau elevii
    Liniile N si CWS sänt la moda , isi face un user si ii dai fara sa stii

Daca ve-ti ajunge sa taiat parteneri numai pentru ca va apare violet , o sa ajungeti sa ramänti singuri
    Am probat un rec intro seara si am bagat un Cfg. din alt rec de al meu unde bineinteles erau si liniile
    Gänditiva ca eram si eu la fel cu dublu login päna mia zis cineva nici nu miam dat seama
    Daca toti parteneri mei gändeau la fel ca serverul meu era spart .......eram vilolet si la propriu si la figurat
    Exemple sänt destule

Tags for this Thread