Thanks Thanks:  4
Likes Likes:  2
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 15 of 105

Thread: Sunray4 DM800 se SR4 triple tunner ,s/c/t in one

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

Paulino ce te-a determinat sa il pui la vanzare si pe al tau ?

Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Paulino le pune in vanzare pe ale chinezilor, nu pe al lui.

RSP - TEAM zildan's Avatar
    Mentioned
    115 Post(s)

A luat mai multe ca sa iese mai bine la pretz .
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Aveti aici http://www.filehost.ro/3048287/Flash...2_SSL_84b_nfi/ un backup al imaginii Dreamelite 3.0 pentru Sunray cu tuner triplu si wifi,putin adaptat dupa cum imi place mie.
    -Imagine Dream-Elite-3.0-sim210-patched-by -voyger-dm800se-wireless-ok
    -SSL84b
    -satellite.xml de la 45W la 90E
    -skin HD Glass14
    -Neutrino settings pentru telecomanda
    -CardServer: Oscam si Sbox (fara settings)
    -SoftCam: CCcam 2.1.3,Scam 3.60 si Mgcamd 1.38.
    -Scanat partial 1 W.
    :

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

Avand in vedere ca tu la upc ai doar semnal analogic si din ce ai scris rezulta ca nu detii o instalatie de receptie prin satelit , acest receptor nu iti este de folos in nici un fel
    El poate receptiona/memora/reda doar ce tine de domeniul digital si nu analogic
    Adica : DVB-C = Cablu Digital , DVB-T = Receptie Terestra Digitala, DVB-S/S2 = Receptie prin Satelit , toate 3 domeniile incluzind atat prg. tv SD ( standard definition ) cat si HD ( hight definition )
    Singura solutie in care il poti folosi , este sa iti cumperi o antena terestra normala de banda larga pt. a putea folosi/receptiona cele 11 prg. tv actuale din DVB-T si asta trebuie sa te interesezi prin zona sa vezi daca se poate sau in ce conditii poti receptiona aceste prg. tv
    Sau o instalatie de satelit fixa sau mobila pt. a putea receptiona/folosi acest receptor pt. domeniul DVB-S/S2
    La upc din cate stiu nu poti receptiona nici un prg. tv din DVB-C fara receptorul/decodorul dat de ei , la rcs deja ai vazut ce stie/poate receptorul acesta

Mentioned
    3 Post(s)

Deci se merge pe ideea gen " RCS" , pe CATV poti sa ai si DVB-C cat si analogic, smecheria este sa aflam frecventele UPC pentru digital!

Am gasit niste frecvente in digital din 2009, posibil sa fie si acum valabile:

Frecvente UPC Digital :
    -306 Mhz / 256 QAM / 6,900 MSPS .
    identic pentru :
    * 314 Mhz
    * 322 Mhz
    * 330 Mhz
    * 338 Mhz
    * 346 Mhz
    * 354 Mhz
    * 362 Mhz
    * 370 Mhz
    * 378 Mhz.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default ???????????

@mario08
    nu stiu de unde ai inteles tu ca am luat acest receptor numai pentru dvb-C!!!!!
    DVB-C UPC este partea de receptie pe care nu am rezolvat-o, nu cumparam un receptor cu trei posibilitati numai pentru una ! (am eu pasarele cu receptia programelor dar nici chiar asa)
    Instalatiile mele se compun din 4 antene de satelit doua de 0,6m, una 1,1m si una de 1,2m pe motor dm 3800S, abonament digi si focus satelit, dolce IPTV, cablu UPC + cele 12 acum 15 programe dvb-t.
    Multumesc pentru explicatii dar am pasiunea receptiei de multi ani primele antene de satelit le-am instalat prin 1991 iar in anii 1980 prindeam si sarbii in Bucuresti cu un sistem de 4 yagi de peste 35 de elementi fiecare de bulgari nu vorbim ca era floare la ureche.
    Intrebarile mele se adresau strict pentru UPC dvb-c.
    @dic_star79
    frecventele si sr le-am descoperit cu televizorul vad ca mi-ai dat un element in plus QAM 256 , la digi astea se prind numai cu fec7/8 setat manual o sa incerc si la upc
    Frecventele la upc in mare parte sunt asemanatoare cu digi se pare ca sunt cateva in plus, 306 asta si una pe la 530
    Va Multumesc pentru amabilitate

---------- Post added at 11:32 ---------- Previous post was at 11:21 ----------

@dic_star79
    Ii multumesc lui dic_star79 , informatia lui a fost cea mai pretioasa cu QAM 256 MERGE si UPC DVB-C din toate punctele de vedere nu am scanat decat o singura frecventa 306
    Mai am o problema cu nivelul semnalului dar trece prin mai multe sumatoare si cred ca este normal.
    Dupa ce termin de scanat tot o sa revin cu informatii

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

Offtopic :

O fii adevarat ce sa scris in acel articol/trimitere , insa bancile daca nu ar fii asa exigente cu marea majoritate a salariatilor care au un venit sub 1000 roni , nu s-ar ajunge in astfel de situatii
    De aceea probabil practic se si profita pe aceasta situatie , oare cei de sus ( institutiile bancare de rigoare sau de rersort ) crezi ca nu stiu de aceste situatii ?
    Insa se prefera sa se mearga mai departe , tocmai profitand de situatia economica actuala

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Problema tuner DVB-C pe canalele HD

Salut

Am si eu un receptor Sunray SR4 cele din prima serie cele cu tuner dtmb in loc de dvb-t.
    Il folosesc la tara cu tunerul de satelit pe 1w si 19.2 E si cel de cablu pe Akta . Pana in momentul de fata a functionat ireporsabil pe canalele dvb-c sd, acum am activat si pachetul de canale HD pe care le ofera Akta, numai ca nu functionaeza prea bine.
    Imaginea face freez pe unele canalele HD, sunetul functioneaza iar imaginea isi revine dupa cateva secunde. In momentul de fata am pe el imaginea Dream Elite 3.0. Mai exact sunt patru canale HD , imi face probleme pe o singura frecventa 362 Mhz unde este Pro TV HD si Sport.ro HD, pe 322 Mhz unde este History HD merge impecabil. Parametrii de receptie la toate canalele sunt 6875 KS/s 256 QAM.
    Freceventele respective le-am testat in paralel si pe un tuner dvb-c sundtek extern si pe un 800 cu tuner de cablu, aici totul functioneaza bine pe canalele HD.
    Credeti ca poate fi o problema de tuner sau de driver?

Ce am uitat sa spun tot pe frecventa 362 Mhz e transmis si TVR HD, numai ca este necodat iar acesta functioneaza fara freez-uri.
    Last edited by Bamboo_ro; 17-04-12 at 01:01.

Standard RSP member paulino's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Quote Originally Posted by mario08 View Post
    Paulino ce te-a determinat sa il pui la vanzare si pe al tau ?
    Nu este nici unul al meu...toate sint de vinzare...
    Le pun img,seting si emu apoi la cutie...
    RAPIDIST PUR SINGE

Mentioned
    3 Post(s)

Zmeura daca tot ai acum Sunray , cum este tunerul la acest receptor comparativ cu DM800 clona ?

Standard RSP member paulino's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Scuza-ma ca iti raspund si eu...
    Personal nu am vazut diferente intre tunerul de pe Sunray si tunerul M de pe DM 800 clone...
    Daca cineva are alta parere sa posteze aici...
    RAPIDIST PUR SINGE

Mentioned
    3 Post(s)

Sa facut teste cu el cu un cccam config mai mare, sa zicem la 50, 60 de linii? Oare o duce sau da rateuri?

RSP Enigma Team & GM michael86's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

mai @nenea , esti Tomitza necredinciosu' ? merge fara probleme . totul e din calitatea liniilor si hopul care il setezi . pe asta cu 3 tunere am server nou si ma stresez de vreo 2 luni prin hatishul asta plin de fake-uri sa disting ceva locale o.k . ; uite aici cu 22 si cred ca ma opresc pe la vreo 30 :
    ps. is fan D+ ...

Mentioned
    3 Post(s)

Iti dai seama ca alea 50 de lini sunt setate si periate pentru a primii doar localul , fara hop1, 2, 3...