Thanks Thanks:  4
Likes Likes:  2
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 15 of 105

Thread: Sunray4 DM800 se SR4 triple tunner ,s/c/t in one

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member
    Mentioned
    14 Post(s)

Am patit la fel ca tine, o zi intrega mi-a luat si n-am reusit sa il fac sa scaneze pe cablu. Dar merge si pe cablu. Trebuie sa ai foarte mare grija cum setezi tunerul pt cablu, poti alege orice satelit din lista pe care nu-l folosesti si pe care-l folosi pt cablu, il treci pe lnb2, presupunand ca pe lnb1 ai restul de sateliti pe care ii receptionezi. apoi, la LOF alegi User defined, treci toate valorile numerice pe 000000, salvezi si te duci la manual scan, unde scanezi manual satelitul ales pt cablu, introduci frecventa de cablu cu 01 in fata si sr cu 0 in fata(ex 01306 mhz si 06900), pui inversion pe off si obligatoriu polarizarea verticala, si o sa-ti mearga....faci la fel pt toate frecventele pe care ar fi bine sa le stii.
    Eu am probleme cu 2 frecvente 330 si 338 unde nu gaseste nimic, sunt canale hd transmise cu qam256, dar probabil am nevoie de un amplificator de semnal pt cablu la intrarea in apartament.
    Ai aici si un filmulet edificator.
    http://www.youtube.com/watch?v=_ViLbK9sqg8

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

am reusit aseara pe openpli,fara 306 si 314 mhz,nu a gasit posturi pe astea 2.am bagat icvs si nimic,ori unele imagini nu merg,ori gresesc eu constant

Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Tu receptionezi cele doua frecvente cu receptorul lor in DVB-C? Sau cu tunerul de la Tv?

RSP - TEAM zildan's Avatar
    Mentioned
    115 Post(s)

Frecventele nu sunt identice in toate orasele patriei. Exista diferente de la oras la oras.
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Asa este, frecventele nu sunt identice, asa ca verifica intai daca frecventele in digital corespund pentru zona ta !

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

da,pe tv merg,sunt cele cu 256 qam(pro tv hd,acasa hd....)m-am orientat de aici:http://en.wikipedia.org/wiki/List_of...6RDS#Bucuresti
    in josul paginii sunt frecventele din oradea digital

Standard RSP member
    Mentioned
    14 Post(s)

Exact problema semnalata si de mine,nu receptionez frecventele cu qam 256. Nu stiu daca e de la tuner sau de la semnalul de pe cablu...

Standard RSP member paulino's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Quote Originally Posted by cristo4 View Post
    Am patit la fel ca tine, o zi intrega mi-a luat si n-am reusit sa il fac sa scaneze pe cablu. Dar merge si pe cablu. Trebuie sa ai foarte mare grija cum setezi tunerul pt cablu, poti alege orice satelit din lista pe care nu-l folosesti si pe care-l folosi pt cablu, il treci pe lnb2, presupunand ca pe lnb1 ai restul de sateliti pe care ii receptionezi. apoi, la LOF alegi User defined, treci toate valorile numerice pe 000000, salvezi si te duci la manual scan, unde scanezi manual satelitul ales pt cablu, introduci frecventa de cablu cu 01 in fata si sr cu 0 in fata(ex 01306 mhz si 06900), pui inversion pe off si obligatoriu polarizarea verticala, si o sa-ti mearga....faci la fel pt toate frecventele pe care ar fi bine sa le stii.
    Eu am probleme cu 2 frecvente 330 si 338 unde nu gaseste nimic, sunt canale hd transmise cu qam256, dar probabil am nevoie de un amplificator de semnal pt cablu la intrarea in apartament.
    Ai aici si un filmulet edificator.
    http://www.youtube.com/watch?v=_ViLbK9sqg8
    Cum ai rezolvat cu frecventele care au qam 256?

Am rezolvat in scurt timp...am trecut FEC-ul de la Auto la 7/8 si gata am putut scana canalele cu Qam 256.
    Imaginea este asta OpenPLi-4.0-Sunray-SR4-sim2-ssl84d-maumixio
    Last edited by paulino; 09-09-18 at 18:21.
    RAPIDIST PUR SINGE