O atentionare meteo din partea ANM : http://www.meteoromania.ro/index.php?id=65
Deci vreme naspa !
Dislikes: 1
O atentionare meteo din partea ANM : http://www.meteoromania.ro/index.php?id=65
Deci vreme naspa !
Naspa pentru tine,ca eu am plans doua zile ca era prea cald si se topea zapada.Uraaaa!!
Da-o naibii de antena,mai bine o sanie,un ski sau o patina.Antena e putin incontrolabila pe zapada,testat.![]()
:
Ce ai folosit, una de Focussat sau una de Dolce ca sa te dai pe zapada?
Ceva vechitura,cine stie ce fabricant a fost.Daca o sa bata iar vantul tare poate gasesc de digi prin zona gata "pregatita".![]()
:
lasa sa ninga
ne acoperim antena , dam zapada de pe ea si tot vedem la tv , nu mai ne dam cu masina , ne luam sania si schiurile
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Hirshmanul meu "a plecat" cu vreo 2 grade spre vest; in loc de 28 est am semnal de la arabi (26 est). Mai aveam pe ea si un lnb la 23,5 est - cu el iau acum 21,5 est (LBC-urile). Urata vreme!
Nasol. Vantul o va tine asa cel putin pana maine dupamasa.
Eu chiar aveam una la serviciu legata cu sarma de 1mm de o parte si de alta.
Acum e alta mai mare,dar trebuie legata si aia ca face figuri la vant si cand are chiciura pe ea.
:
Am ras de Costica si uite ce s-a intamplat;
Aia e pozitia (aproximativa) ptr. 30 grade vest. A fost indoita, dar e aproape noua acum. Norocul meu e ca suruburile hh-ului nu au fost stranse cu putere si a fost impinsa cu tot cu antena spre vest. Alfel mi-as fi luat adio de la antena. Hirshmanul a scapat neatins si nu a fost dereglat deloc.
Acolo unde se vede acea aerisire erau 2 antene de 0,9 m. Nu se mai poate recupera decat lnb-urile de la ele. Cred ca si suportii sunt praf.
In poza am impresia ca e vorba de o antena ASO de 1.1m
Si H.H meu a fost dereglat, am reglato cat de cat, dar o sa astept o vreme mai buna .
Sau astepti o vreme mai rea sa ti-o regleze la loc.
Antena este un noname de la Peru'.
Daca e de la peru e un ASO de 1.1. Am avut si eu pe vremuri aceasta antena la tehnicb. E destul de rausita fata de altele.![]()