Nu stiu explicatia dar am patit cu un opticum la fel ramasese blocat cand upgradam un sw .
L-am lasat o zii si dupa a mers fara probleme .
La probleme anormale solutii anormale.![]()
Dislikes: 0
Nu stiu explicatia dar am patit cu un opticum la fel ramasese blocat cand upgradam un sw .
L-am lasat o zii si dupa a mers fara probleme .
La probleme anormale solutii anormale.![]()
Maestre, m-ai salvat! Paranormal, nu alta. Am fost plecat cateva ore, l-am scos din priza si am scos toate cablurile din el. Can m-am intors, a mers din prima sa intru in Emergency boot.
Acum pare totul OK, am instalat ultimul Enigma RSP si acum il configurez.
E de antologie toata faza....
Bine ca ai rezolvat ... probabil nu il lasai deloc dupa ce il opreai din intrerupatorul din spate , in general este bine sa fie lasat 1-2 minute pentru a se descarca complet toti condesatorii din aparat .
Spor la teste
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
OK, e de retinut pentru viitor. Multumiri inca o data pentru efort.
Buna seara la toata lumea.Aceeasi problema o intimpin si eu ca si Proteus dar ca la mine nu vrea sa-si revina singur nici in ruptul capului ramine tot la load.Am tot incercat cu diferite marci de stickuri si cu cisco tftp si nu vrea deloc.Ce ma sfatuiti sa m-ai incerc?As incerca si cu hyper terminal cu u-boot.bin dar nu-l gasesc.Daca ati putea posta un link de unde sa-l descarc as incerca.