Results 1 to 15 of 62

Thread: cine ma poate ajuta cu reglaj LNB ?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Golden Member
    Mentioned
    16 Post(s)

privind pozele expuse de catre @LaCobra constat ca o piesa din ansamblu este pusa gresit
    este vorba de piesa pozitionata intre bratul lnb-lui si stalpul de sustinere prins de balcon
    ea trebuie montata invers , si anume partea in care se afla o singura gaura se monteaza sus ,iar aceea parte care are acel sant sub forma de arc de cerc se monteaza jos pentru a mari sau miscora elevatia dupa satelitul pe care dorim sa-l receptionam sesizarea mea nu este un afron la adresa ta totii gresim se mai intampla
    ca sa vezi mai bine dispunerea satelitilor in zona ta iti recomand un telefon cu sistem de operare android pe care se instaleaza un program DishPointer Pro cu care poti vizualiza pozitia fiecarui satelit in parte
    thanks to@franta for DishPointer Pro

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

Quote Originally Posted by bonou2 View Post
    privind pozele expuse de catre @LaCobra constat ca o piesa din ansamblu este pusa gresit
    este vorba de piesa pozitionata intre bratul lnb-lui si stalpul de sustinere prins de balcon

ea trebuie montata invers , si anume partea in care se afla o singura gaura se monteaza sus ,iar aceea parte care are acel sant sub forma de arc de cerc se monteaza jos pentru a mari sau miscora elevatia dupa satelitul pe care dorim sa-l receptionam sesizarea mea nu este un afron la adresa ta totii gresim se mai intampla

ca sa vezi mai bine dispunerea satelitilor in zona ta iti recomand un telefon cu sistem de operare android pe care se instaleaza un program DishPointer Pro cu care poti vizualiza pozitia fiecarui satelit in parte

thanks to@franta for DishPointer Pro
    ce mai conteaza ca a asamblat gresit piesele important ca a prins pana la urma ideea si a prins si acei sateliti mai indepartati de noi si a inteles ce m-am chinuit eu sa ii explic

cand vezi o astfel de antena spui: "uite si la asta ...nu a strans bine suruburile si a strambat antena catre pamant" , insa adevarul e ca antena respectiva(stramba) prinde un satelit mai indepartat si de asta arata asa

toate bune
    numai bine
    rau la nimeni
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

Standard RSP member LaCobra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Nu este o greseala bonou2, e o antena "domestica" facuta sa se poata intoarce 360º, problema e vantul!

Toate bune!

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

tot nu mi ai spus daca ai semnal pe ce i doi sateliti pe care i ai expus
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Golden Member mar1us's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Question

E doar parerea mea sau pozitia din care sau facut fotografiile dar parca fiecare are un unghi diferit ?