hai sa fii sanatos, ca nu am de gand sa ma cert cu nimeni...expertule!
toate bune!
hai sa fii sanatos, ca nu am de gand sa ma cert cu nimeni...expertule!
toate bune!
Last edited by delta2k2; 31-10-11 at 15:25. Reason: Regula 12 : Quote inutil
ok vad ca incepi sa mai fii si putin obraznic in loc sa gandesti limpede si sa te uiti eventual cum se misca o antena cu motor H-H cand pui pe un satelit de asta indepartat si o sa vezi pozitia antenei
cand reglezi direct antena fixa apare inclinatia in jos pentru ca semnalul de la satelit vine in acel unghi si atunci o sa ai maximul de randament
nu stiu ce rationamente faci tu in mintea ta probabil te gandesti ca daca helas e la 39 de grade ar trebui sa fie asa inclinata antena insa diferenta noastra fata de helas e doar de 12-18 grade plus ca nu suntem nici foarte nordici /paralela 45, 39 helas si pozitia Bucurestiului la 26 est( sau 21 pe la Timisoara, insa daca pui cum ti-am spus pe hispasat o sa fie 30+26(21) si atunci antena o sa fie mai inclinata spre pamant la fel cum e cea pe care o arata Marius ,
insa ti-am explicat ca trebuie sa fie o diferenta mai mare de 35-45 de grade ca sa arate asa si de asta te incapatinezi sa spui "capra e ciuta , desi noi o tinem de coarne "
Last edited by horatyu; 01-11-11 at 20:28.
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Eu cred ca omul nostru nu stie cum se polarizeaza o antena offset, crede ca e la fel ca prime focus, in mod direct.
Ar fi indicat un desen, sau o documentatie, poate intelege.
Din desenul acesta, poate vedea cum antena offset, aia de pe pozitia a doua, este inclinata inspre sol...
PS
Antena este desenata cu rosu, radiatiile cu negru, lnb cu verde.
salut ,
@gabrield
'' .. Din desenul acesta, poate vedea cum antena offset, aia de pe pozitia a doua, este inclinata inspre sol... ''
si desenul unde e ?![]()
Don't dream your life - live your DREAMbox ! DON'T FORGET TO SAY '' THANKS '' Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal All the files available here are kept for experimental and educational purpose only!