ai fi reusit mult mai repede daca citeai si tu cateva lucruri elementare privitor la antene satelit.
ai fi reusit mult mai repede daca citeai si tu cateva lucruri elementare privitor la antene satelit.
Va rog sa evitati offtopic-ul.
UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K
chiar e curioasa tema cu orientatul antenei spre pamant), eu am orientat 2 in spania, zona de nord si tre sa pui antena vertical...o fi satelitul in pamant undeva hahahahhaha.
Toate bune!
Maine o sa fac o poza sa iti arat cit de inclinata spre pamint e antena dolce in Irlanda,apoi chiar o sa zici ca satelitul e in pamint,ca de fiecare cu a lui ...
Last edited by delta2k2; 28-10-11 at 11:15. Reason: Regula 12 : Quote inutil
daca nu te pricepi nu te baga
Uite exemplul lui Marius ==>el locuieste in Irlanda , deci mult mai in nord decat Spania
daca ai avea ceva cunostinte nu ai comenta aiurea subiectul
daca esti la ecuator cu o antena de satelit trebuie sa o pui orizontal si daca esti in nord e asa cum spune si Marius, adica orientata mai catre pamant
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Satelitii sunt pozitionati deasupra ecuatorului, din cauza asta inclinare diferita in functie de locatie.
Sa vedem cum arata piza lui Marius, dupa care ne gandim la antenele de la polul nord![]()
Intelsat 902 LA 62 E, indreptata spre sol???? NU! este indreptata spre intelsat 902 care este in sus deci antena nu este indreptata spre "pamant" dar ma rog cine sunt eu sa spun ca nu e asa, sunt formule matematice cu care calculezi pozitia satelitului si inclinarea antenei in cazul in care valoarea inclinatiei este negativa satelitul este sub linia orizontului si este imposibil de captat din respectiva pozitie, bineinteles ca aici intervine si denivelarile pamantului cum ar fi munti, dealuri etc.
Pas9 la 58º inclinata spre pamant ??? NU! spre pas9 care la fel este peste linia orizontului.
Nu sunt obraznic cu nimeni, si daca am fost I-mi Cer Scuze! nu a fost intentia mea.
Toate bune!
Last edited by LaCobra; 01-11-11 at 12:36.
Nu esti obraznic dar esti de tot risul ce spui tu e cam asa "dom'le politist nu am vrut sa-l inpusc in cap eu am vrut sa-i impusc sapca dar el o avea pe cap"
intelegi? Antena ta nu e aplecata spre pamint e aplecata spre satelit
Respecte !