Sper sa nu fie adevarat.
Dislikes: 0
se zvoneste ca :
focussat a vandut ieri in urma sedintei 80% din actiuni companiei rcs rds iar o concluzie este ca nu mai apartine de upc incepand din 1 octombrie ci va fi o companie separata chiar daca va prelua canale ce apartin de upc direct , ei platesc pentru fiecare canal transmis de catre cei de upc direct pentru ca au semnat ieri doar un simplu contract de parteneriat
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
Sper sa nu fie adevarat.
Chiar daca nu ne place ... tot aici se ajungea , nu este loc pe piata de asa multi jucatori . Daca se adevereste este pacat pentru ca Focus avea un sistem flexibil de plata si permitea folosirea cartelei si in alte receptoare .
Last edited by stargate; 22-09-11 at 19:02. Reason: corectura
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Eu vreau HD pe satelit, imi este indiferent, numai sa fie HD.
Daca e indiferet atunci ok treci la zaharosi ... sunt HD eu astept 3D
..::EGAMI TEAM::..
Cu UPC sa rezolvat acum e Focussat pe rol,ce mai urmeaza?
Care e diferenta intre hd si sd ...!!??pe hd se vad oamenidublati cunva
![]()
Last edited by delta2k2; 22-09-11 at 20:48. Reason: Din nou , regula 12
CuNva nu,dar nu mai folosesti ochelari.
:
dar cum fac mo cei care posteaza mai sus!!!! exact cum ar da clic pe quote astaeu am bifat acele 2 ghilimele care e cauza!!!??? nu am dat clic pe asta....Reply With Quoteam bifat pe asta adica acel patratel cu cele 2 ghilimele
![]()
cunosc regulamentul dar ce naiba se intimpla
![]()
Foloseste "Reply to thread".
De ce se discuta despre o stire postata de o clona la vecini?
Vorba lui Mircea Badea: numar la vanzarea lui Focus de cand eram mic.
PS:Aaa,stirea nu e ca la vecini ci a fost copiata de acea clona.Sursa?
Last edited by zmeura; 22-09-11 at 21:18.
:
ok zmeura
Cica stirea era asa pe softpedia,unde de obicei se aduna multi zvoneri si raspandaci:
Deci s-a stabilit cu cei de la UPC grila viitoare de programe,posibilitatea vanzarii in viitor,schimbarea denumirii (deja?) in FreeSat by rcs-rds dar sa nu uit sa va zic ca de fapt s-a vandut ieri catre RCS.E fractura de logica,cel putin.dragii mei imi pare rau ca nu sunt canalele pe care voi le doriti voi in grila ATENTIE toti doritorii de canele sunt rugati sa imi scrie ce canale mai doriti sa se aduage in grila ,precizez ca acesta grila pe care am prezentat-o mai sus este 75% posibil sa fie introdusa deocamdata prietenul meu asa m-a informat el lucreaza ca si moderator la partea tehnica focussat ,ieri au avut o sedinta cu reprezentantii de la upc si cei din luxembourg iar o alta veste ar fi o posibila preluare a companiei de catre cei de la digi dar acest lucru este doar cu prpbabilitate sper sa ne bucuram curand si de digi sport, o alta noutate pe care doresc sa v-o impartasesc ar fi schimbarea numelui companiei in free sat by rcs rds iar in programul de la el din calculator exact asa ii apare noua structura de programe , sper sa nu mai intervina modificari daca mai doriti propuneri de canale va rog sa mi le scrieti aici iar de restul ma voi ocupa eu personal ma bucur mult pentru increderea acordata iar parerile si opiniile voastre le vom trata atat eu cat si el cu mare interes va multumesc mult tuturor.cu prietenie Raul Berian
doresc de asemenea sa precizez faptul ca focussat a vandut ieri in urma sedintei 80% din actiuni companiei rcs rds iar o concluzie este ca nu mai apartine de upc incepand din 1 octombrie ci va fi o companie separata chiar daca va prelua canale ce apartin de upc direct , ei platesc pentru fiecare canal transmis de catre cei de upc direct pentru ca au semnat ieri doar un simplu contract de parteneriat SA VINA 1 OCTOMBRIE SI VA GARANTEZ 100% CA VETI FI MULTUMITI DE NOUA GRILA
:
Pai titlul era zvon sau "BOMBA" ....... adica probabilitate mica.
Ciudat e ca sunt cam multe detalii.
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
In cocluzie de la 1oct. Digi are HD pe satelit...![]()