Results 1 to 15 of 56

Thread: A murit un club de legendă!

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Member Addicted Member
    Mentioned
    5 Post(s)

Domnule dingo, hai sa n-o dam in bara. Nu sunt iritat si nici patimas. Pana la urma mi se rupe. Si mie imi pare rau de Universitatea. Dar nu inteleg de ce trebuie sa dispara Steaua, Dinamo, si cine mai vreti voi. Universitatea Craiova mai avea ceva legatura cu trecutul decat numele? Mergeam cu placere pe un stadion cand juca cuplul Dudu Georgescu si Marcu. Erau faze trase la indigo; Marcu centra in careu, iar Dudu dadea gol cu capul. Si erau doar 2 echipe pe care nu le puteau invinge din motive subiective: Steaua si Dinamo. Asa erau vremurile atunci.

P.S.: si hai sa nu ne mai domnim atata!

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Daca imi este permis sa am si eu o parere, as spune ca numele apare in urma performantelor.
    Steaua tot acelasi nume avea si inainte de 1986 si nu era prea faimoasa in Europa, ce trebuia ? sa se desfiinteze si sa ramina doar UTA, ca ei ii batusera pe Ajax cu vreo 50 de ani in urma ?

Sa nu generalizam, daca exista infractori pe la vreo echipa, nu inseamna ca toata echipa e formata din hoti.

Despre Craiova, sa nu ne para rau, cine a vindut Craiova lui Mititelu, nu acei profesori sau ce erau ei ?

La fel si la Steaua, Piturca si Paunescu au contribuit ca Becali sa cistige licitatia, cu acordul armatei, desigur.

Golden Member dingo31's Avatar
    Mentioned
    48 Post(s)

Quote Originally Posted by zappa View Post
    Domnule dingo, hai sa n-o dam in bara. Nu sunt iritat si nici patimas. Pana la urma mi se rupe. Si mie imi pare rau de Universitatea. Dar nu inteleg de ce trebuie sa dispara Steaua, Dinamo, si cine mai vreti voi. Universitatea Craiova mai avea ceva legatura cu trecutul decat numele? Mergeam cu placere pe un stadion cand juca cuplul Dudu Georgescu si Marcu. Erau faze trase la indigo; Marcu centra in careu, iar Dudu dadea gol cu capul. Si erau doar 2 echipe pe care nu le puteau invinge din motive subiective: Steaua si Dinamo. Asa erau vremurile atunci.

P.S.: si hai sa nu ne mai domnim atata!
    Doar o mica completare: Dudu Georgescu si Marcu nu au jucat niciodata impreuna, decat sporadic la nationala. Dudu a provenit de la Progresul, s-a afirmat la Resita si apoi a fost luat de Dinamo. Marcu a jucat in prinipal doar la Universitatea, pana aproape de finalul carierei, centrarile sale mergeau catre Oblemenco. Pana prin anii 1984 Craiova batea si Steaua si Dinamo, atat acasa cat si la Bucuresti.

Member Addicted Member
    Mentioned
    5 Post(s)

Tovarase dingo....esti total dezinformat. Dudu Georgescu si Marcu au jucat impreuna la o echipa in divizia A. Punem pariu?

Golden Member dingo31's Avatar
    Mentioned
    48 Post(s)

bah zappa, nu vad ce rost are sa te dai istet cu vikipedia in fatza. am vazut si eu ca la final de cariera au jucat putin la buzau, oricum o perioada neimportanta pentru nici unul din ei. nici nu era vorba de asta si nici nu stiu ce vrei.
    pa

Member Addicted Member
    Mentioned
    5 Post(s)

De la domni am ajuns la bah. Bravo.
    Pe "vikipedia" n-am gasit, dar am fost la meciurile Gloriei in vremea aia.

Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Domni , tovarăşi , bah ... oricum ar fi.
    Ideea este că dacă aţi văzut live acele meciuri ... sunteţi nişte dinozauri

Standard RSP member paulino's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Odata cu desfiintarea lui Victoria,Flacara Moreni,FC Olt trebuiau desfiintate si Dinamo impreuna cu Steaua echipe infiintate de comunisti dupa 1947 care de-a lungul timpul au stors de jucatori echipele din provincie si nu numai...
    RAPIDIST PUR SINGE

Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Este vorba de Gloria Buzau , in 1984-1985 ? Sau e vorba de alt Marcu ?