Results 1 to 15 of 19

Thread: Nu dau de Thor 5/6 & Intelsat 10-02

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Super Moderator tutri's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Mersi de raspunsul rapid.
    Acum incep problemele, cum si unde sa introduc 11977 H 28000?
    Astra am gasit-o cu un tool care s-a instalat de la Technisat si apare in taskbar.
    Antena este de 57cm, dar nu cred ca asta e o problema, iar LNBul este unul twin de la Hama.

Sa vedem ce rezolv, pana dau de o busola (maine) listez acum la imprimanta o pagina cu un cerc gradat. Sa vedem ce iese

---------- Post added at 20:42 ---------- Previous post was at 19:22 ----------

Deci, cam asa arata la mine cand este pe Astra

Ma gandesc ca asa trebuie sa bag 11977 H 2800, cum se vede in poza de mai jos. Am miscat antena catre vest si am si inclinat-o (inainte) dar nimic.

Unde naiba gresesc?

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

salutare , tu ai si imagine pe ecran , la acel nivel de semnal ? ai imagine pe un canal tv de pe satelitul in cauza ? sa nu fii pe alt satelit cu antena ...
    Last edited by me1960; 19-08-11 at 23:21.
    Don't dream your life - live your DREAMbox ! DON'T FORGET TO SAY '' THANKS '' Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal All the files available here are kept for experimental and educational purpose only!

Mentioned
    3 Post(s)

daradici, abia am convins lumea pe aici sa pot cumpara farfuria respectiva, deci nici gand sa iau una mai mare cat de curand. Ma gandeam, dand de Astra atat de usor, ca restul nu poate fi greu si iata...

me1960, poza in care am semnal 45 da, imi mergeau posturile, dar era slabita antena din suruburi, ma pregateam sa ma misc cu ea catre vest. Normal am ~75% si imi merg chiar si posturile HD fara pierdere de semnal.
    In poza a 2a cautam Thor-ul cu datele primite de la cipryDXfeed, dar nu stiu daca le-am "bagat" bine. Cunoasteti vre-un soft cu care iti da informatii mai detaliate la cautarea unui satelit? Acesta de la Technisat are presetat 4 sateliti, printre care si Astra, poate din cauza asta am reusit sa il gasesc atat de usor.
    Last edited by tutri; 20-08-11 at 00:24.

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by loplo View Post
    daradici, abia am convins lumea pe aici sa pot cumpara farfuria respectiva, deci nici gand sa iau una mai mare cat de curand. Ma gandeam, dand de Astra atat de usor, ca restul nu poate fi greu si iata...

me1960, poza in care am semnal 45 da, imi mergeau posturile, dar era slabita antena din suruburi, ma pregateam sa ma misc cu ea catre vest. Normal am ~75% si imi merg chiar si posturile HD fara pierdere de semnal.
    In poza a 2a cautam Thor-ul cu datele primite de la cipryDXfeed, dar nu stiu daca le-am "bagat" bine. Cunoasteti vre-un soft cu care iti da informatii mai detaliate la cautarea unui satelit? Acesta de la Technisat are presetat 4 sateliti, printre care si Astra, poate din cauza asta am reusit sa il gasesc atat de usor.
    Ascultă sfaturile celor care ți-au răspuns... dacă spui „nici gand” la o simplă antenă de 30 euro, nu prea te văd să reușești in ce ți-ai propus.
    In ceea ce privește Astra și Thor, să știi că sunt diferente de putere a semnalului. De-aia ți s-a sugerat o antenă mai mare.
    Dacă vezi luna cu ochiul liber nu inseamnă că vei vedea toate stelele... eufemistic vorbind!
    Ca o sugestie, incearcă și tp 11996 V 28000 dar cu o antenă mai mare sau imprumută un analizor, cu satfinderul nu o să reușești.
    Dacă ai prins Astra, mută antena spre dreapta cam 20 de grade (folosește-ți imaginația sau un raportor) și ușor in jos. Inainte de a incepe mișcarea, rotește LNB-ul astfel incat privind spre antenă, din fața ei, să fie intors cam in dreptul orei 5 de pe ceas.
    A... să nu uit: ai nevoie de o mană ușoară și RĂBDARE!

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default germania

in germania nu prea te lasa sa pui parabolice ca in romania.
    la asta se referea cind o spus ca nici gind la alta mai mare.
    nui vorba de citiva euro in plus.
    in rest pentru loplo multa rabdare ca o sa reusestii

Standard RSP member cipryDXfeed's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Quote Originally Posted by loplo View Post

Ma gandesc ca asa trebuie sa bag 11977 H 2800, cum se vede in poza de mai jos. Am miscat antena catre vest si am si inclinat-o (inainte) dar nimic.

Unde naiba gresesc?
    Pai tu ai pus 2800 in loc de 28000

Mentioned
    3 Post(s)

mda, nu am fost atent. Maine la prima ora sunt calare pe antena (iar).

Tags for this Thread