Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 1949

Thread: AMIKO Alien - imaginea Spark

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

I am not satisfied with the Spark.
    Lots of dust rising about anything.
    It was announced a lot more, and where is it?
    List of channels remains the same?
    It was necessary to change the skin?
    Teletext remained the same size, but should have been increased.
    Ttlovi stay too long after the pronunciation.
    And much more.
    Absolutely, I do not see anything new in it.
    Back to Enigmu2 of AR PEOJEKT

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Daca ar fi schimbat macar skinul...!Nu este o prioritate? Sau necesita un efort prea mare? In rest...e ok! Cel putin pt mine.Nu mi-am scris niciodata parerea despre acest receptor,dar scopul pentru care l-am achizitionat a fost atins,mai mult decat atat!Doar skinul,bata-l focul.....Ma imbat cand il vor schimba

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Ma eu nu v-a inteleg... Voi va uitati la televizor sau la skin? Pe mine singurul ce ma intereseaza este sa fie Spark o imagine stabila, bine functionala si usor de folosit - restul sunt niste lucruri mai putin folositoare. Pai Alien nu-i un smartphone sa-l iei cu tine si sa ai internet browser si de toate in mana... Bineinteles asta-i PAREREA MEA si spun fara a supara pe oricine.
    Last edited by delta2k2; 18-08-11 at 01:04. Reason: Regula 12 : Quote inutil

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

De gustibus et coloribus non disputandum! Zicea unul...care nu avea Alien!A fost candva vorba de ,,doleante" new spark.....!Atat și nimic mai mult.

Standard RSP member samuell's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

ce fel de filme@mihai? pe mine ma intereseaza de pe satelit gen rtl,rtl2 vox,de pe 28e etc sau de pe stik? mersi

Standard RSP member
    Mentioned
    1 Post(s)

Mihai, inteleg ca chinezul are ochii mici dar ii poti spune sa acceseze sport.ro sau sateliti.info, sa priveasca fontul subtitrarii la mediplayer, sa ruleze un clip hd pe youtube sau sa aranjeze(editeze) miile de canale tv/radio... incidente simplu de observat !
    De apreciat sunt calitatea imaginii tv si stabilitatea functionarii ca receptor hd satelit, dealtfel cea mai importanta caracteristica a imaginii spark si sper ca nu se va abate de la aceastea in detrimentul aplicatiilor suplimentare, aplicatii care-l fac si mai atractiv dar care mai au nevoie de optimizare.

Standard RSP member MihaiP's Avatar
    Mentioned
    21 Post(s)

Daca ai pune lucrurile intr-o ordine fireasca ... poate ca oamenii ar mai intelege cate ceva !
    Sa fie clar ..Spark nu este o alternativa ! el este punctul zero ... ea este imaginea de firma
    care s-a nascut , fara sa-ti ceara parerea , inainte de orice altceva ... inainte de a exista
    macar vreo discutie despre Enigma2 pe Alien ! Pai daca creatorii unei imagini ar dezvolta
    imaginii numai dupa gustul tau ... viata ar fi mai cenusie ! ca un cartier cu blocuri staliniste !
    Fa un exercitiu de onestitate si citeste ce-ai scris ... vei constata ca nu ne spui nimic util , nimic
    tehnic ... nimic in afara extazului pentru Enigma2 ! care extaz ? pentru faptul ca nu merge
    in 1080i ? pentru faptul ca pierde tunnerul cand tie lumea mai draga ? pentru faptul de a
    nu face corect DHCP cu anumite routere ? pentru faptul de a nu avea macar un skin care
    sa functioneze integral ? pentru faptul ca nu monteaza automat dispozitive disc ? pentru
    faptul de a nu avea nici azi un driver de cardreader , pentru faptul ca descarca de pe server
    un oscam vechi de 7 luni cu o configuratie care trebuie editata pentru a-i remedia erorile ?
    ... si lista ar mai putea continua ! ia si citeste din sectiunea "RSP Club" lista observatiilor
    la Enigma2 ... ia vezi cate au fost remediate ?
    Daca vrei sa fii util , dar poate ca asta este prea mult , incearca sa scrii un post tehnic !
    pentru tine este important doar numarul de posturi ... multe si inutile ! doar fiere !!!
    Ce stii tu despre drumul corect sau gresit al unei imagini ? cate programe ai scris la viata
    ta ? au fost ele folosite de cineva ? faci parte din galeria chibitzilor care stau pe margine si
    huiduie ! atat si nimic mai mult ... dupa care se bat cu caramida in piept ..."le-am zis-o ! "
    De fapt ... pe fiecare forum exista cate un Gica Contra .... fiecare fraza afirmativa incepe
    cu un NU hotarat !
    Last edited by MihaiP; 05-09-11 at 08:59.

Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Hai sa zicem ca si eu sunt un chibitz de pe margine. Voi exemplifica una din nemultumirile mele.

Pe spatele ambalajul receptorului , sunt trecute pe 3 coloane , punctele forte ale acestui receptor. Deci, citesti ce scrie acolo, iei de bun si (probabil) cumperi receptorul. Pana atunci (probabil) deja ai citit ce zice lumea. Chestii legate de E2, multiboot, viitor promitator etc etc

Pe partea de receiver satelit, lucrurile stau destul de bine.
    Pe partea de internet applications, lucrurile sunt mai ... roz. In loc sa fixeze problemele existente, se incearca implementarea unor noi floricele (gen Opera). Trec peste, am un PC , oricum nu-mi pusesem mari sperante in aceste functii.

Ei, acum apare problema mea. Eu ma uit destul de des la filme in format mkv. Pe ambalajul receptorului pe care l-am platit, scrie printre altele : " AVI, MKV, MPG, TS, WMA, WMV, M2TS, FLV, DAT, ASF, MP3 playback". Multe filme in format mkv sunt imposibil de vazut. Pentru un receptor lansat in 2010, playerul multimedia e jalnic. Setari pentru subtitrari, fonturi , sunet DTS ... sublime, dar lipsesc cu desavarsire. . Bineinteles, caut alternativa, singura solutie pare E2 , dar si aceasta a intrat intr-un con de umbra. Din motive care-mi scapa, ultimul release a fost acum multa vreme.

Cum nu pot combina spark-ul si enigma (decat prin restart, multiboot) nu pot decat sa astept rezolvarea problemelor. Sau sa ma orientez catre alte receptoare ...

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by grle44 View Post
    I am not satisfied with the Spark.
    Lots of dust rising about anything.
    It was announced a lot more, and where is it?
    List of channels remains the same?
    It was necessary to change the skin?
    Teletext remained the same size, but should have been increased.
    Ttlovi stay too long after the pronunciation.
    And much more.
    Absolutely, I do not see anything new in it.
    Back to Enigmu2 of AR PEOJEKT
    Too much noise and waitings for nothing special....

Standard RSP member
    Mentioned
    1 Post(s)

Detin un stik Huawei k3765 de la Vodafone, sunt in zona cu semnal 3G, am incercat sa ma conectez la internet prin intermediul acestui dispozitiv dar nu am reusit, mesajul final fiind "dial failed". Setarile pe care le-am facut in receptor sunt :
    APN : tobe.vodafone.ro
    Numar : nr. cartelei
    Nume utilizator : tobe.vodafone.ro
    Parola : vodafone
    Mentionez ca acelasi stik, introdus intr-un router special cu intrare usb, se conecteaza automat, iar de la router, prin cablu, pot conecta si receptorul la internet dar m-ar interesa daca pot face conexiunea directa, cu stikul acesta direct in receptor.
    Last edited by seby; 31-08-11 at 18:28.

Standard RSP member MihaiP's Avatar
    Mentioned
    21 Post(s)

Da ! insfarsit si o analiza tehnica ! iata ca se poate ...
    Ai dreptate relativ la media player ! si pe mine ma dezamageste ... se lucreaza la el
    dar rezultatele dorite intarzie sa apara ! Cat despre MKV ... nu a promis nimeni sunet
    cu DTS , desi vom avea ... curand ! in imaginea Spark nu exista software de furat !
    totul este un soft legal ... cu licenta ! Mediaplayerul a primit un modul de subtitrari
    online ...nesperat si functional ! cu fonturile ... ne mai luptam ...inca !
    Enigma2 pe orice altceva decat Dreambox este o furaciune ! cu care nici un fabricant
    serios nu se poate mandri ...poate scrie ca este compatibil , ca suporta , ca permite
    dezvoltarea ...dar nu poate vinde si pretinde proprietatea !!!
    De curand intre Dreambox si VU+ a devenit public conflictul relativ la drepturile de
    proprietate asupra FW da tip Enigma ! o enigma curata ... nu cred ca si-ar dori-o
    cineva ! ... fara EMU , fara DTS si chiar fara Enigma2 !!! O Enigma fara Enigma2
    face acum AAF-ul ... poate pentru a rezolva conflictul cu Dreambox !
    Last edited by MihaiP; 05-09-11 at 10:31.

Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by mihaip View Post
    ... Cat despre MKV ... nu a promis nimeni sunet cu DTS , desi vom avea ... curand !
    Dar nici nu scrie pe ambalajul receptorului, sau in cartea tehnica ca nu suporta sunet DTS.

Pe de alta parte, nici eu nu vreau imposibilul de la acest receptor, pe partea multimedia. Cu privire la fonturi mi-as dori (si cred ca asa e normal sa fie) sa pot alege : marime, culoare (galben sau alb) , script. Desigur, sa pot alege coloana sonora, subtitrarea interna sau externa fisierului. Subtitrarea online, deocamdata nu prezinta interes pentru mine.

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

domnule @mihaip nu imi permit ( aveti o varsta si o cultura tehnica mult mai mare ca a mea ) sa intru in polemica cu dumneavoastra si sa fac o analiza a postarilor dumneavoastra mai mult sau mai putin comerciale si a reclamei mascate pe care o face-ti pe forum . In apararea intereselor pe care le purtati combateti cu vehementa orice comentariu mai mult sau mai putin tehnic facut de cei care au cumparat receptorul de care se vorbeste in acest topic , nu toti avem cultura tehnica pe care o aveti dumneavoastra dar multi dintre noi avem altceva pe care dumneavoastra din pacate nu aveti . Nu ma pricep la programare si nici nu ma voi pricepe vreodata dar imi voi spune parerea chiar daca acea parere va strica ploile unora care doresc promovarea unor receptoare mediocre prin postari mai mult sau mai putin comerciale . Sa va aduc aminte de useri care mii pasati ca nu le puteati pune la punct Alienu ? sa va aduc aminte ca la inceputuri setarile de Oscam erau varza si la nimeni nu mergea Oscam corespunzator si multe altele , va respect pentru multe chestii pe care le faceti pe acest forum dar pentru unele nu pot fi de acord cu dumneavoastra .

Va multumesc pentru ajutorul acordat si promit sa nu mai postez ( nici de bine nici de rau ) in sectiunea Spark pentru a evita offtopicul .
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Ultimele noutati Spark , nu toate bune :
    DTS :
    we are contact with DTS to negotinate about license price.
    if the price is acceptable, we will apply for it

MEDIA PLAYER :
    for media player problem, we are porting latest ST new driver and will release later.
    this new driver improve media player part.
    we realize media player is critical, but it is big job to optimize it
    this also depends on ST

PROBLEMA ULTIMEI VERSIUNI CU MEDIAPLAYER :
    for new sw we will make sure it is better than before

NOUTATI :
    HBBTV - Hybrid Broadcast Broadband TV
    nu stiu daca e chiar momentul pentru asta ... dar asa sunt ei.

DEVELOPER API :
    still need sometime, we are making HBBTV functions and will provide APIs after that

Cam asta e ce am aflat ...

Mentioned
    0 Post(s)

... we realize media player is critical, but it is big job to optimize ...
    E bine ca au realizat si ei , sper sa vad si ceva rezultate.

Cat despre HBBTV , mai bine ar pune oamenii sa rezolve alte probleme.

Page 1 of 2 12 LastLast