Results 1 to 15 of 15

Thread: Oferta cartelelor de satelit din Ro/Bucuresti

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member SuperSonic's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Eu am cumparat de la Elstar un card Hello HD, vad ca sunt singurii care aduc acest card in tara.
    Nu pun link catre magazin sa nu se considere reclama, dar se poate gasii usor prin Google si este si pe forum un baner cu link.
    Cardul l-am achizitionat in urma caderii Dolce la care am si renuntat.
    De asemenea am si de la Satmultimedia un card HD+, cand a expirat subscriptia initiala de 1 an am prelungit-o.
    Last edited by SuperSonic; 13-06-11 at 19:52.

Member Beginner feli11's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by SuperSonic View Post
    Eu am cumparat de la Elstar un card Hello HD, vad ca sunt singurii care aduc acest card in tara.
    Nu pun link catre magazin sa nu se considere reclama, dar se poate gasii usor prin Google si este si pe forum un baner cu link.
    Cardul l-am achizitionat in urma caderii Dolce la care am si renuntat.
    De asemenea am si de la Satmultimedia un card HD+, cand a expirat subscriptia initiala de 1 an am prelungit-o.
    Poti sa-mi spui te rog cum faci update la cartela Hello Hd si cand in fiecare luna. Am incercat ( activarea cardului ) pe un Dm500 HD cu newcs+mgcamd si cu scam dar nu o ia.Merge poate si pe un canal sd sau numai hd? O sa incerc azi cu un rec. HD si un modul Alphacrypt ca stie si conax. Mersi anticipat.

Bafta.

Mentioned
    0 Post(s)

Fac update cu un cam conax , m-am gandit sa incerc si cu oscam sa vad daca merge dar am uitat mereu.
    La mine are nevoie de update o data pe luna intre 10 si 11 ale lunii atunci expira.
    Il las pe un canal SD de pe t.p.-ul 12073 ( Minimax, Magyar ATV... ) si in aprox. 5 minute se face lumina.

Last edited by SuperSonic; 23-09-11 at 17:13.

Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by SuperSonic View Post
    Il las pe un canal SD de pe t.p.-ul 12073 ( Minimax, Magyar ATV... ) si in aprox. 5 minute se face lumina.

Ai raspunsul deja

Mentioned
    0 Post(s)

@feli11, ai rezolvat ceva ?

Azi a expirat subscriptia lunara la card dupa cum am scris mai devreme, am incercat de data asta cu scam 3.60 lasat tot pe Minimax,
    s-a facut lumina aproape instantaneu dar a trebuit sa-l las inca vreo 10 minute sa sa se faca lumina pe toate canalele mai ales pe cele de pe Hotbird.

Member Beginner feli11's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

@SuperSonic

Scuze pentru raspunsul meu intarziat.Da am rezolvat.Aveam subscriptia pana pe 22 ale lunii dar facandui update cu scam ( ai dreptate merge asa cum ai zis ) s-a mutat pe 30 sau 31 ale lunii depinde care-i ultima zi din luna,asa ca fac si cartelei de focus in acelasi timp update.Mersi si Bafta Multa.