Results 1 to 15 of 19

Thread: Ce sa aleg?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

@shadowman

!!<<..Deoarece mi-au picat amandoua dream-urile(din cauza tensiunii) m-am gandit sa imi iau alte receivere..>>!!

Eu zic sa incerci sa schimbi sursele de alimentare , sar putea ca dreamurile sa nu aibe probleme , tot asa am avut si eu problema dar numai alimentatorul a fost defect ,dreamul nu avea nici o problema .
    1.40 prim fokus.68 E - 30 W, ss2 + 90 digi + DM500s

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Nu ne-ai spus ce vrei,adica tot un SD si un HD sau doua SD,doua HD,etc.
    Verifica alimenatoarele alea neaparat cum a scris guzy.DM500 e o mizerie dar 800 nu cred ca moare din nimic,alimentatoarele fiind in comutatie functioneaza fara probleme intre 100 si 240V,scrie si pe ele.Deci nu cred ca probleme se trag doar de la fluctuatiile de tensiune sau ceva de genul asta.
    :

Golden Member shadowman's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Quote Originally Posted by zmeura View Post
    Nu ne-ai spus ce vrei,adica tot un SD si un HD sau doua SD,doua HD,etc.
    Verifica alimenatoarele alea neaparat cum a scris guzy.DM500 e o mizerie dar 800 nu cred ca moare din nimic,alimentatoarele fiind in comutatie functioneaza fara probleme intre 100 si 240V,scrie si pe ele.Deci nu cred ca probleme se trag doar de la fluctuatiile de tensiune sau ceva de genul asta.
    Quote Originally Posted by guzy View Post
    @shadowman

!!<<..Deoarece mi-au picat amandoua dream-urile(din cauza tensiunii) m-am gandit sa imi iau alte receivere..>>!!

Eu zic sa incerci sa schimbi sursele de alimentare , sar putea ca dreamurile sa nu aibe probleme , tot asa am avut si eu problema dar numai alimentatorul a fost defect ,dreamul nu avea nici o problema .
    Baietile,nu stiu ce sa zic,dar aparatele au fost la Service.Inclusiv la un amic de-al meu,depanator.
    Daca cineva crede ca le poate resuscita...
    In ceea ce priveste SD sau HD,ar fi de preferat amandoua HD,insa "banii vorbesc".
    S-ar putea sa incep pe rand.Un HD nou si ceva de calitate,vad ca majoritatea imi recomandati Vu+Duo.Sincer am vb si la Elstar cu baietii de acolo si si ei mi-au recomandat Vu+Duo.Nu mi-au recomandat,as spune chiar deloc,AZBox,motive hardware si software.Desi cel Perminum HD+ mi se parea destul de ok,cu posibilitate de WI-FI,tuner combo,si alte facilitati si optiuni.
    Vu+ Duo,sincer mie mi se pare cam"necioplit"ca design,insa stiu,nu trebuie neaparat sa fie frumos sa fie de calitate.Totusi il iau pe o perioada de timp mai lunga....ca e mai mare deca DM-urile,asta e.Avantaje si dezavantaje.
    M-am gandit si la un QBox HD.Oricum mai am timp sa ma gandesc,nu arde nimic.As fi curios de noul model dela Vu+ insa cine stie cand apare?!Probabil am sa imi iau un VU+Duo acum si pe viitor un Vu+modelul nou.
    Neaparat sa fie server/client.
    Tin sa va multumesc pentru ajutorul in a lua o hotarare.
    Cat despre stabilizarea tensiunii cu siguranta am sa-mi iau un UPS.
    Respect!