Results 1 to 15 of 75

Thread: Dublarea filmelor straine in lb romana?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

cred ca ar trebui sa i lasam pe rusi,nemti etc sa si de a cu pareerrea despre dublarea lor

apropo prin alte tari occidentale nu exista surzi??

sa nu mai zic ca aceste dublari prin lumea asta civilizata exista de cand numaram noi bobele de porumb de pe stiulete

dar noi santem romanai si vb lui badea(aici ii dau dreptate)asta ne cam ocupa tot timpu

sa stiti ca din cauza asta nu se misca ceva in tara asta si a legi prostitutie si a altor legi

insa nu uitati ca aceste legi exista in tarile astea civilizate si cineva la dracu trebuie sa le propuna
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Sa propune legi care sa oblige televiziunile sa plateasca actori pentru ceva ce telespectatorii nu vor?ProTv a avut telenovela dublata,audienta vax.
    :

Mentioned
    0 Post(s)

na pai sa lase asa atunci ca nu e obligatoriu,trebuie sa ne batem noi capu ptr toate prostiile

apropo surzi ce fac cand ruleaza un film romanesc???hai sa stopam filmele romanesti ca e discriminare

discutii si paradiscutii

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Man,nu inteleg care e problema.Nu e voie sa discutam despre asta?Bun,imi pare rau ca am deschis subiectul,am inteles ca daca asa sunt dublate in Germania si Italia cineva trebuie sa ne oblige si pe noi sa platim mai apoi in plus la furnizori si pentru dublarea asta pe care nimeni nu o vrea.Nu mai vorbim de tari ca Suedia,Olanda,Grecia,Norvegia,Danemarca care folosesc tot subtitrari ca nu are rost sau nu avem voie.Polonezi au adaugat optiunea de a schimba sunetul pe original si a seta subtitrarea,dar banuiesc ca iar nu am voie sa scriu despre asta din nu stiu ce motiv.
    Daca te deranjeaza atat inchide-l naibii.Ma duc sa ma inscriu la altii sa le votez moderatorii mai bine.
    Pana la urma despre ce se poate discuta pe aici la oftopic?Faceti o lista sa stie lumea.
    :

Mentioned
    0 Post(s)

zmeura tu ai o mica problema mai demult se pare,esti foarte iritat,foarte ironic iar plecarea ta din staff banuiesc ca avut si alte motive(care personal nu ma intereseaza)
    so revenind la subiect,deci care e problema ta man???o alta parere nu te intereseaza cumva sau nu iti convine???????imi dau cu o parere,nu am voie???ti am scris eu cumva numele tau in vreo propozitie de pe aici ca sa ti da i tu seama ca am eu ceva????
    o da i cu inchisu topicului ca imi spun o parere????de unde si pana unde????
    foarte bine domne faca cum or vrea,MI SE RUPE MI E UNDEVA DE DUBLAREA LOR
    imi vorbesti de parca eu am ceva de castigat din legea dobitocului aluia

zau zmeura nu prea te mai recunosc de la o vreme

in fine ma opresc aici ca.......

apropo

esti foarte interesant,cand erai in staff abordai problema invers,acum o abordezi tot invers

nici nu e nevoie sa mi raspunzi

chair nici nu inteleg raspunsu tau si mai ales la persoana mea,singuru care iti saream si te ajutam cand aveai nevoie de moderare

Standard RSP member
    Mentioned
    2 Post(s)

Default Dublarea filmelor straine in lb romana

Sunt de acord ce a scris diablo1, un film dublat cu actori profesionisti te uiti cu mai multa placere decit cu subtitrare, si da,se poate dubla pe De Niro sau pe Al Pacino cu succes,stiu fiindca ma uit la filme straine dublat(sincronizat) in limba maghiara,dar problema ar fi ca cine ar face dublarea aici in romania,fiindca ce dublari au facut pina acum mai bine sa ramina la subtitrare.
    Last edited by laci; 08-05-11 at 00:07.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by laleauaneagra View Post
    ......

sa nu mai zic ca aceste dublari prin lumea asta civilizata exista de cand numaram noi bobele de porumb de pe stiulete

dar noi santem romanai si vb lui badea(aici ii dau dreptate)asta ne cam ocupa tot timpu

sa stiti ca din cauza asta nu se misca ceva in tara asta si a legi prostitutie si a altor legi

insa nu uitati ca aceste legi exista in tarile astea civilizate si cineva la dracu trebuie sa le propuna
    na pai sa lase asa atunci ca nu e obligatoriu,trebuie sa ne batem noi capu ptr toate prostiile

apropo surzi ce fac cand ruleaza un film romanesc???hai sa stopam filmele romanesti ca e discriminare

discutii si paradiscutii
    Daca astea sunt argumente intr-o discutie .... e bun.Ce legatura are legea prostitutiei,ce legi au altii care trebuie sa fie obligatoriu si la noi,ca tara merge prost din cauze unui ... nimic,etc?
    "discutii si paradiscutii" il iau ca pe un fel de "discutati fara rost".De aici era si intrebarea daca e voie sa se mai discute mai departe.As mai fi avut argumente,dar ai dreptate,ar fi pierdere de timp.
    In rest ce crezi e treaba ta.

PS:Idem legat de postul de mai sus.Parerea unui alt user e altceva,impunerea unei idei doar prin sictir duce discutia spre nimic.
    Last edited by zmeura; 08-05-11 at 18:02.
    :