-
Standard RSP member
-Multumesc de raspuns Stargate.Am scris linia asta in CCcam.cfg (am scris aproape tot ce era postat un pic mai sus).Vad ecmtime pe Dreambox (este un DB 800 HD-clone),dar acum am inteles ca trebuie sa instalez CCcamInfoPHP sa vad toate datele,sa pot configura ca lumea CCcam.prio.
-In Azbox Premium nu folosesc Mgcamd,folosesc acelasi CCcam 2.2.1 ca pe DB ,cu acelesi fisiere CCcam,dar merge perfect,indiferent daca este program HD sau SD.Pe ambele am doar 3 linii(aceleasi) doar ca si client si ecm time imi dau seama ca este mare (aprox 2.000)dar Azboxul se descurca de minune pe cand DB imi scoate peri albi.Mai mult freeze decat imagine.
-Intrebare:-care ar fii Settings corect pentru Notepad++ (ma refer la taburile de configurare gen ANSII,Windows,Unix,save as....etc)pe care nu le stiu cum sa le aleg
-care ar fii setarile in imaginea Gemini 5.01 pe care sa le verific in DB ca le-am lasat default la instalarea imaginii,si aici ma refer la cele din Blue Panel,unele nu le-am inteles ce fac
-daca se poate un model de CCcam.prio pe care sa-l incerc(oricum mai rau ca acuma nu poate sa mearga)pentru S*Y Ge****y
Multumesc