Results 1 to 15 of 19

Thread: Probeme DDNS

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Dyndns free te obliga sa il folosesti o data la 30 zile
    No-ip o data la 60 de zile

Daca IP=ul tau ramane acelasi peste perioada asta - zbang iti sterg contul !

Nici eu nu am avut probleme in ani , dar cand mi-am pus router-ul pe UPS asta am patit.

Ideea e ca nu am avut pana acum probleme pentru ca probabil se mai oprea curentul in 30 de zile si router-ul la conectare primea de la RDS alt IP si atunci facea activitate pe Dyndns.

Mi-am facut cont pe no-ip , mi-am instalat pe router WL500gp-1.9.2.7-d-r2624.trx (nu stiu daca face update fortat) ultima versiune Oleg ca asta imi e familiara si stie si no-ip si , partea cea mai nasoala trebuie sa imi contactez toti partenerii de sharing sa ii rog sa schimbe adresa - ca bonus o sa pun in share daca reusesc si un card XXX la care mi-a propus cineva un pret bun.

Oricum magari astia de la dyndns free - credeam ca nu e nici o problema , imi refac contul cum zic ei si gata , dar au scos webhop.info asa ca nu are sens sa le platesc ca oricum nu mai pot sa imi ofere webhop.info

Nu am timp sa experimentez momentan open wrt kamikaze , desi as fi curios sa vad ce poate. M-ar interesa daca are driveri mai buni de webcam , ca eu nu gasesc una care sa mearga pe Oleg.
    Daca tot suntem mai multi de folosim Asus sau clone , ar fi foarte util ca cei ce se pricep mai bine la linux sa ne ofere niste imagini custom cu ce ne intereseaza pe noi : servere cs de exemplu

Multumesc pentru ajutor
    DM500 HH DM3800 2 antene

Standard RSP member SuperSonic's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by bigpriap View Post
    Nu este chiar aşa, eu am folosit ip static caţiva ani fără probleme, trebuie doar să faci un update odată pe lună ca să vadă că nu ai abandonat contul chiar dacă ai acelaşi ip.

maniac lao's Avatar
    Mentioned
    31 Post(s)

Si eu am acelasi ip de 1 an si nu fac update automat. De la no-ip imi vine mail cu citeva zile inainte, dau click pe link si stau linistit 60 de zile.
    Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

Quote Originally Posted by bigpriap View Post
    No-ip o data la 60 de zile

Multumesc pentru ajutor
    trebuie doar sa intri in cont ...adica sa accesezi parola si sa iesi si e suficient
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

Clock
    Guest

Daca la no-ip nu poti face un click odata la 60 de zile .....
    In rest la ei poti face force update cat vrei.La dyndns daca nu ai o solutie care sa verifice mai intai ip-ul si mai apoi sa faca update nu recomand 3-4 restarturi ale routerului/receptorului ca te lasa fara cont automat.