Originally Posted by
bogdan_bz
Nu e legat in Loop. E legat singur singurel la un lnb pus pe o antena de 1.8m. Deschide doar Tvr1, prima, National, N24, Mtv, Etno, realitatea si inva vreo 2. Nu stiu ce sa mai fac. AM dat sa caute manual, vede ca e semnal, nu gaseste nimic. La vpid, audiopid si PCR pid e cifra zero. Trebuie modificata? La provider 2111 ce trebuie sa scriu? La mine la nagra 2 RSA scrie 4 - Gigitv - 002111 X1 si apoi cheia care e 03 00 00 00 00 00 00 00 .eu am bagat cheia prin rs232 cu 24chedit. O fi bagata gresit? Ce cheie sa pun? Nu stiu ce sa cred, presupun ca s-a stricat tunerul din moment ce vede ca e semnal si nu gaseste nimic. Satelitii sunt bagati ok in memorie, canalele la fel. Il fac pachet si il trimit inapoi luni. Acelasi Lnb l-am legat la un alt receiver de gigi hss, merge perfect. L-am legat si la un ss2 , la fel, merge beton. Pe echolite 791 pauza. Ma dor creierii......... E clar acum - l-am legat la un lnb pozitionat pe 4 grade vest, vede ca e semnal, nu gaseste nimic, nici free, nici codate. L-am legat la alta antena pe Hotbird, vede ca e semnal, nu gaseste nimic, nici auto, nici manual. La fel si pe Sirius. Cred ca e softul defect.Oricum multumesc pt tot