Thanks Thanks:  3
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  1
Page 18 of 167 FirstFirst ... 81415161718192021222868118 ... LastLast
Results 256 to 270 of 2493

Thread: Echosmart 771 & 791 softuri-discutii!

Golden Member gigelsat's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

Default Re: Echolite 791 softuri-discutii!

Quote Originally Posted by dudusaltan View Post
    Eu cred ca el vrea sa vada nagra pe 1 west.A precizat ca are antena acolo si cred ca vrea sa aiba lumina pe gigel.

Lumina pe gigel?
    Gigel

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: ECHOLITE 790-SOFTURI-VERIFICATE!!

In echolite 791. soft 2.92 cu softcam de azi. 6.10.2006, nu imi deschide decat cateva programe de pe 1 grad vest. Cele de pe 12.607h si 12.687 v. Restul scrambled. Nu cumva am cheia aiurea pus? Dupa ce apas Menu+888, ce cheie sa o modific si ce sa scriu acolo? Multumesc. Cand dau cautare manuala sau automata, nu imi gaseste nimic, cu toate ca vede ca e semnal. Canalele le-am bagat eu manual prin cablu rs
    Last edited by bogdan_bz; 06-10-07 at 16:32.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Va rog sa mentineti discutiile despre Echolite 7x1 in acest thread,iar cel pentru Echolite 7x0 in celalalt sticky,avand in vedere ca cele doua serii de receptoare au soft si hard diferit.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Bogdan tu zici ca iti deschide doar cateva programe,spune mai exact care sunt acestea si daca ai legat Echolite-ul in loop la alt receptor.
    Daca tot ai lista de canale pe calculator,dai o revenire la setarile initiale (asta iti va sterge lista de canale si probabil vei ramane numai cu Sirius in lista) si scaneaza manual frecventele Gigi,pe care le gasesti aici http://www.lyngsat.com/intel1002.html .Mergi in Meniu->8888 la Nagra 2 si vezi sa ai cheile actuale la provider 2111.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Nu e legat in Loop. E legat singur singurel la un lnb pus pe o antena de 1.8m. Deschide doar Tvr1, prima, National, N24, Mtv, Etno, realitatea si inva vreo 2. Nu stiu ce sa mai fac. AM dat sa caute manual, vede ca e semnal, nu gaseste nimic. La vpid, audiopid si PCR pid e cifra zero. Trebuie modificata? La provider 2111 ce trebuie sa scriu? La mine la nagra 2 RSA scrie 4 - Gigitv - 002111 X1 si apoi cheia care e 03 00 00 00 00 00 00 00 .eu am bagat cheia prin rs232 cu 24chedit. O fi bagata gresit? Ce cheie sa pun? Nu stiu ce sa cred, presupun ca s-a stricat tunerul din moment ce vede ca e semnal si nu gaseste nimic. Satelitii sunt bagati ok in memorie, canalele la fel. Il fac pachet si il trimit inapoi luni. Acelasi Lnb l-am legat la un alt receiver de gigi hss, merge perfect. L-am legat si la un ss2 , la fel, merge beton. Pe echolite 791 pauza. Ma dor creierii......... E clar acum - l-am legat la un lnb pozitionat pe 4 grade vest, vede ca e semnal, nu gaseste nimic, nici free, nici codate. L-am legat la alta antena pe Hotbird, vede ca e semnal, nu gaseste nimic, nici auto, nici manual. La fel si pe Sirius. Cred ca e softul defect.Oricum multumesc pt tot
    Last edited by bogdan_bz; 06-10-07 at 22:19.

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

Quote Originally Posted by bogdan_bz View Post
    Nu e legat in Loop. E legat singur singurel la un lnb pus pe o antena de 1.8m. Deschide doar Tvr1, prima, National, N24, Mtv, Etno, realitatea si inva vreo 2. Nu stiu ce sa mai fac. AM dat sa caute manual, vede ca e semnal, nu gaseste nimic. La vpid, audiopid si PCR pid e cifra zero. Trebuie modificata? La provider 2111 ce trebuie sa scriu? La mine la nagra 2 RSA scrie 4 - Gigitv - 002111 X1 si apoi cheia care e 03 00 00 00 00 00 00 00 .eu am bagat cheia prin rs232 cu 24chedit. O fi bagata gresit? Ce cheie sa pun? Nu stiu ce sa cred, presupun ca s-a stricat tunerul din moment ce vede ca e semnal si nu gaseste nimic. Satelitii sunt bagati ok in memorie, canalele la fel. Il fac pachet si il trimit inapoi luni. Acelasi Lnb l-am legat la un alt receiver de gigi hss, merge perfect. L-am legat si la un ss2 , la fel, merge beton. Pe echolite 791 pauza. Ma dor creierii......... E clar acum - l-am legat la un lnb pozitionat pe 4 grade vest, vede ca e semnal, nu gaseste nimic, nici free, nici codate. L-am legat la alta antena pe Hotbird, vede ca e semnal, nu gaseste nimic, nici auto, nici manual. La fel si pe Sirius. Cred ca e softul defect.Oricum multumesc pt tot

cred ca cel mai bine daca ii da cineva softul lui din receptor

Bogdane cere si tu frate unuia cu receptor sa iti descarce din receptorul sau softul si sa ti-l trimita pe mail
    eu te ajutam cu placere ,dar eu am 790
    cred ca problema e la soft
    daca imi trimiti un PM cu mailul tau iti dau macar canalele care le am eu in receptor ,poate te ajuta
    daca nu te ajuta nimeni cauta sa pui din nou 2.92 si apoi 2.97 dar cauta sa le iei din nou de pe net poate tu ai niste softuri "beta" (intermediare pana la versiunea finala ) eu am patit asa cu 2.96 l-am luat repede de pe net cand a aparut si imi dadea unele erori si apoi am luat din nou dupa o jumatate de zi softul si nu au mai fost probleme ,deci poate fi si de aici problema
    imi dau si eu cu parerea
    numai bine
    Last edited by horatyu; 07-10-07 at 02:17.

Super Member painluck's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by dudusaltan View Post
    Daca iti apar toate canalele si ai calitate nu este de la lnb.Vezi ca pe 1 grad ai si focus la care apare scrambled.Gresesti undeva.Sa nu ai receptorul in loop.I-ti apar keyle 2111 si 2011 in meniu 8888 nagra2 rsa?Verifica daca sunt cele din softcam.Este posibil sa apara o eroare in momentul transferului de soft.Ai incercat cu 2.92 daca ai aceleasi probleme?
    ceva de genul asta sa intimplat mai demult si la mine.eu am bagat softul cu care a venit apoi 2.92 si pina la urma a mers. cum spunea si dudusaltan in nici un caz nu este din lnb ,incearca ca atunci cind dai scan sa nu ai receiverul in loop lasal singur si o sa vezi ca merge. succes
    ps.pune echocam oly echocam. daca nu ai softul virgin ti-l dau eu
    Last edited by painluck; 07-10-07 at 09:00.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

"painluck" ti-am dat pm cu mailul meu pe care te rog sa-mi trimiti softul virgin pt 791. ms mult

Standard RSP member skycleaner's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Am testat receiverul si softul implicit si am gasit o gramada de buguri. Dar cel mai grav pare ca pe unii sateliti nu vrea pur si simplu sa-i scaneze. O sa revin cu detalii ca acum ma grabesc...

Standard RSP member dyngo's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

"painluck" ti-am dat pm cu mailul meu pe care te rog sa-mi trimiti softul virgin pt 791. ms mult
    In sectiunea de upload gasesti softul virgin pt 791 pus de mine...
    bafta
    Respect

Mentioned
    0 Post(s)

am incercat sa iti dau pe mail dar nu am reusit dar vezi ca este pus pe upload pe upload

Mentioned
    0 Post(s)

am urcat si 2.92 in caz ca nu o ai . succes
    ps. ai acolo si un softcam nou de la mine
    Last edited by painluck; 07-10-07 at 11:45.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

am pus 2.92 cu ultimul softcam de la tine. Face la fel. deschide doar cateva canale, resul Scrambled. Astept un nou soft pt echolite, cred ce asta are ceva de nu merge cu receiverul meu. Softul virgin nu mai reusesc sa il pun . Ma ajuta cineva? care fisier sa-l pun si pe ce sa apas in 24chedit? ms mult ....PS "painluck", da-mi add pe mess , id-ul il ai in inbox

Mentioned
    0 Post(s)

am pus 2.92 cu ultimul softcam de la tine. Face la fel. deschide doar cateva canale, resul Scrambled. Astept un nou soft pt echolite, cred ce asta are ceva de nu merge cu receiverul meu. Softul virgin nu mai reusesc sa il pun . Ma ajuta cineva? care fisier sa-l pun si pe ce sa apas in 24chedit? ms mult
    AI INCERCAT INTII CU SOFTUL VIRGIN?

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

joi cand mi-a sosit rec, cu softul virgin, la a treia incercare de scanare a mers perfect. Si acum nu stiu cum sa -l mai pun.

Page 18 of 167 FirstFirst ... 81415161718192021222868118 ... LastLast