am facut asta, imi apare not enough memory
Dislikes: 1
am facut asta, imi apare not enough memory
id de mess
fringulescu_bogdan
merge la cineva pe echolite 791 cL cel de pe astra codat ?
Provider Id :
------------------
0C: 04AB8A947FA5CAB5 (Oct.)
0D: A3673215544A6F1B (Sep.)
0E: 7E36C0A6A08A5150
11739 Vert
MTV Hits UK
MTV Base UK
VH1 Europe A
VH1 Classic Europe
MTV Two
11817 Vert
Mezzo
11973 V
MTV Music & MTV NL
12012 V
Trace TV
12324 V
Sailing Channel International
12640 V
Motors TV
Last edited by horatyu; 01-02-08 at 01:06.
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Pt Bogdan
cred ca ar trebui sa scrie din nou tot flash-ul pt ca unde exista o eroare aparuta de undeva ,dar pana identifica eroarea mai bine pune softul+softcam+canale si sateliti(flash) descarcat de la cineva la care nu sunt probleme, de asta am propus ca cineva sa descarce in computer flash-ul cu READ FLASH de la chedit 8.4 si sa il trimita pe mail si el il pune tot cu Chedit 8.4 cu optiunea write flash (no boot) .
Cred ca asta e rezolvarea pt ca din cate am citit chiar daca pune alt soft ramane eroare ,daca scrie din nou flash-ul cred ca dispare si eroarea aia.
Daca aveam un receptor 791 ii trimiteam de 2 zile flash-ul
Sper ca e solutia cea mai la indemana
o zi buna si numai bine rau la nimeni
PS : Bogdane fa tu operatia de care am spus mai sus sa iti descarci flash-ul si il trimiti celor care cred ca pot repara eroarea sau macar sa se convinga de ce spui tu (ca receptorul tau nu face unele operati corect )
Stii vorba aia daca nu vine Mahomed la munte merge muntele la Mahomed
Last edited by horatyu; 07-10-07 at 14:47.
asta e adresa de mail? sau numai un Id de mess?
eu iti trimit pe adresa asta niste flash-uri (incarci rom_flash.bin defapt cred ca fisierul care se numeste numai flash.bin nu il poti incarca )
am sa iti trimit eu ce am gasit pe net niste flash-uri (cel virgin luat din doua locuri si inca un flash de la Iveco care cred ca e pt 791 ,dar nu stiu exact ,pt ca eu l-am pus la mine si nu mergea deci nu e pt 790 poate e pt 791 sau pt 880 ,nu stiu exact
Last edited by horatyu; 07-10-07 at 15:10.
am si eu o intrebare: cum fac sa mearga cheile bagate cu telecomanda? am facut niste experimente:
sat. sirius canalul "tet" codat biss, daca bag softcam de pe stick merge ok. daca bag un softcam fara biss si control word nu merge. ok. acum intru cu telecomanda in meniul de biss sau control word si introduc manual cheia. si surpriza, nu merge.am dat restart, 8888 sa fie active, nu a mers. la fel pe 28 est "mtv trax". cand bag de pe stick un softcam cu cheia merge. daca sterg cheia, dau restart nu mai merge. ok. acum intru cu telecomanda si reintroduc cheia si surpriza, nu mai merge. de fapt nici o cheie introdusa cu telecomanda nu a mers: biss, control word, nagra2(premiere star). atat am probat. ce este in neregula? am softul "upfile_v2.97_7x1oldmenu.bin"
Last edited by rammstein; 08-10-07 at 11:23.
a observat cineva ca din cand in cand pe gigel cu 2.97 apar intreruperi ale imaginii, apar artefacte etc ... cel putin la mine asa face cu 2.97 cu 2.96 nu facea ..... de asemenea pe d+, brumiere, tps nu am observat doar pe gigel....
Intrebare: Salvez lista de programe cu ordinea dorita de mine prin intermediul cablului null-modem. Daca aleg o alta ordine definita in receptor (dupa satelit, provider, etc), cum mai pot reveni pe urma la ordinea facuta de mine initial (exclus prin cablu sau stick, ca nu ma plimb toata ziua cu recu la calculator) ? Ori nu gasesc eu metoda, ori e un bug, sau mai bine zis o lipsa a softului.
Ca sa nu mai zic, ca din receptor n-am reusit sa folosesc optiunea "move" nicicum.
cred ca nu ai apasat tasta Recall pt optiunea " move" (cel putin asa e la 790) menu+channel manager+edit channels+(citesti pe tot ce scrie pe ecran)recall pana la "move" + ok + buton rosu si muti cum vrei tu.
Pt a reveni dai optiunea Factory default ,dar am observat ca softcamul nu mai e cel bun ,daca faci asta si trebuie sa pui din nou softcamul actual
deci nu cred ca poti sa mai revi la "ordinea " dinainte daca dai aranjarea dupa satelit in totatilate
numai cu Chedit pui din nou canalele cum le doresti tu ...unul dintre motivele pt care s-a si facut USB sa nu te mai plimbi cu receptorul la calc
Last edited by horatyu; 08-10-07 at 17:35.