mersi maestre , ma insel sau ultimile variante de oscam au inceput sa multiplice iar numarul de clienti ?
Dislikes: 0
mersi maestre , ma insel sau ultimile variante de oscam au inceput sa multiplice iar numarul de clienti ?
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Salut
Am urmatoarea problema
Din cand in cand apare info asta in webinfo si ingheata imaginea.
680F c cccam(s) aici este userul de conectare: connection closed by client
680F c aici este userul de conectare: disconnected from 192.168.... ip-ul conservei
680F c aici este userul de conectare disconnected from 192.168....ip-ul conservei
680F c thread 680F ended!
Sta 2,3 secunde si porma se conecteaza iara
Configuratie
Topex deluxe + openwrt kamikaze v 8.09.2+ oscam (oscam-svn4720-openwrt-little_endian-kernel24 + usb 128 swap,512 si restul liber pana la 2 Gb
Conserva
Gemeni 4.7 + cccam 2.1.3
Problema sa fie de la conserva sau de la router?
Multumesc anticipat
Un incepator
incearca cu versiune mai veche, de exemplu cu version 0.99.4svn, build #2764
fisierul log poti sa-l stabilesti ce lungime maxima sa poata avea cu linia:
in acest caz fisierul log va avea 20 kb, atentie va face de fapt doua fisiere numite:MaxLogSize = 20
oscam.log
si
oscam.log-prev
bineinteles si
oscamuser.log
Deci cu putina atentie poti avea si fisiere log si poti sa-l setezi si sa nu-ti ocupe tot spatiul din box.
cu fisieru neactivat am free la memorie 400 nici nu mai indraznesc sa l activez si oricum orice i as face in max 3 ore e teapan si asta cu 18 lini daca le pun pe toate nicinu mai vorbesc,cu toate ca nu liniile sant problema si nici configu,pur si simplu oscam e mancator de rahat
poate sa se supere oricine asta e adevaru,e haotic,lucreaza multi si prost etc
sa nu fi tu in stare sa scoti o versiune stabila de atata vreme e jenant,uitati va la ultimile versiuni si vedeti ce update au facut,aiurea
cand va fi gata(daca va fi vreodata)voi fi clientul lui,pana atunci CCCAM THE KING(nu ala care credeti voi)
am stopat problema multiplicari prin setare liniei uniq = 1 , acum foarte rar apar multiplicari
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Nu ar trebui sa aiba legatura dar...poate ajuta desigur. Dupa cum am mai scris, nu am problema multiplicarii decat atunci cand la cei cu ip-uri dinamice acesta se schimba. Dar...in 3-5-10 minute problema se rezolva de la sine in sensul ca legaturile cu ip-urile vechi dispar. "uniq" setat la 1 poate desigur grabi procesul de curatare al ip-urilor vechi. Problema multiplicarii cred ca este atunci cand apare....cu acelasi ip.Sau... si cand apare cu acelasi ip.
Oricum ar fi, precizarea ta e utila @stargate!
Last edited by stargate; 19-02-11 at 16:21. Reason: quote inutil ... r12
Edision Mio 4k plus, Vu+ Zero 4k, Samsung UE49MU6452, Samsung QE55Q82RATXXH
Iar multiplica...nu stiu de la care ver in sus multiplica dar a reaparut.si la mine face pt userii cu aceleasi ip.Noroc de scriptul de mai sus.cu 4682 nu face dar cu 4744,4752 face.Iar de la 4752 cpu e incarcat mai mult.daca inainte era 40-50% load cu 4752 e 100% desi la versiunile respective ei schimbau sursele pentru consum memorie si cpu mai mic le-a iesit pe dos !
Ce e drept ca nici noi nu prea le dam o mana de ajutor..pana acum numai eu am deschis tichet pt multiplicare...si inca o data anul trecut
2-3 cutii cu linucsi hw:mips si sh4;sw: openwrt si tidegloE2
ee pai atunci e de inteles,fac si ei la pipaiala,mi a placut ptr lucrurile utile pe care le face si faptu ca e net superior cccam in multe cazuri,eu vroiam sa l fac server-client pe dm dar din pacate crapa foarte des,deh memoria,ajung sa am in dm free memorie intre 400 si 600
pacat,credeti ma ca imi vine din ora in ora sa l repun la loc
pe acestea cale tin sa le multumesc colegilor @dmd,@stargate si @gobi care si au pierdut timpu cu mine explicand cat au putut si cand au avut timp cate ceva despre oscam
incet incet descoperim oscam care din pacate are o documentatie explicata cam pentru experti si mai putin pentru incepatori
din pacate ultimile versiuni au fost "nasoale" se blocheaza des si consuma memorie la greu dupa 12 ore de functionare serverul crapa ( asta cu 37 linii C si 40 linii F ) ... din pacate sunt lansate versiuni noi netestate , personal nu ma deranjeaza ca sunt "cobai" oscam dar dupa atatea caderi repetate de server cred ca o sa ma mai paraseasca din parteneri .
Logurile nu le faci in /var unde spatiul este cum este la dm500, le faci in /tmp, crede-ma acolo ai spatiu de fisiere *.log fara sa-ti cam pui problema de lungimea lui, mai ales daca fisierul este limitat ca si lungime.
In temp fac backup la imagine, si crede-ma incap fisiere de peste 8 Mb fara probleme.
eu am dirijat path-ul catre sda1(usb) unde am si partitia swap poate sa srie cat vrea in:
oscamuser.log
oscam.log
stat
Azbox HD with OpenSPA 3.0 powered by OSCam
UE46F8000 powered by SamyGO_OSCam
e necesar lb_mode = 1 intr-un server no dvbapi ?
Azbox HD with OpenSPA 3.0 powered by OSCam
UE46F8000 powered by SamyGO_OSCam