Results 1 to 15 of 1949

Thread: AMIKO Alien - imaginea Spark

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member MihaiP's Avatar
    Mentioned
    21 Post(s)

*** Problema DOLCE a fost deja mentionata ! incet ... incet ... Dolce ne paraseste ! algoritmul ii permite
    sa imperecheze canal cu canal cu receptorul original !!! asa ca la acest capitol nu sint mari sperante !

*** Problema sunetului DTS este semnalata deja mai departe ... vom vedea cat de repede se rezolva.

*** Despre Media player si 1080p ... lucrurile sint in desfasurare ... nimeni in lumea STB nu se lauda cu
    mari rezultate la acest capitol ! Testele mele facute cu 1080p sint contradictorii ...filme care merg
    foarte bine ... si filme care merg in ... reluare ! mai asteptam !

Ceea ce este sigur ... fabricantul mi se pare perfect serios ! competent si doritor sa inbunatateasca in
    ritm sustinut acest aparat ! deocamdata nu prea sint reprosuri majore ... sa speram ca lucrurile vor
    merge in acelasi ritm ... si incet incet se vor rezolva micile necazuri ... cele rezolvabile !
    Pentru cei doritori sa foloseasca carduri N*S ... le recomand sa foloseasca Oscam ! dar drumul spre
    implementarea unui card nu-i simplu ... cere ore de lectura , intelegere si teste ! eu nu sint un expert
    in domeniu dar cei avizati sustin cu tarie asta si serverele de sha*ing o confirma !!!
    Orice plugin este o scula in categoria "as is" ... asa este CCcam, Oscam, Mgcamd ... si multe altele !
    fabricantul va garanteaza citirea cardurilor Conax ca parte a FW de baza ... restul este lasat deschis
    tuturor posibilitatilor sculelor si aptitudinilor tehnice ale utilizatorilor.
    Pluginul Mcas este "the easy way" ! nu asteptati minuni de la el ! cazurile speciale cer scule speciale ...
    Last edited by MihaiP; 19-01-11 at 07:47.