Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 15 of 20

Thread: Franţa şi Germania cer am?narea aderării Rom?niei la Schengen

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member MihaiP's Avatar
    Mentioned
    21 Post(s)

Ca nu meritam ...asta-i limpede ca lumina zilei ! n-am meritat nici sa intram in CE dar ...
    interesul lor era destul de mare ca sa nu le pese ! si atunci ca si acuma ... vazand ei ca
    ne arde in cur sa intram de data asta in Shengen ... ce si-au zis ia sa facem un pic de
    presiune pe fraieri si sa obtinem pentru Franta respectiv Germania niste avantaje ...
    economice fireste ! ce conteaza ca se obtin pe seama unor amarati ... doar nu i-am luat
    cu noi in barca sa le fie numai bine ... niste vaci ... numai bune de muls !

Standard RSP member pacala68's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by mihaip View Post
    C ... ce si-au zis ia sa facem un pic de
    presiune pe fraieri si sa obtinem pentru Franta respectiv Germania niste avantaje ...
    economice fireste ! ..... niste vaci ... numai bune de muls !
    norocu' nost ca sintem pastoriti ( mai in ton , vacariti ) de titanii Basescu si Boc
    potentialul de crestere economica in RO este in medie de 6 - 8 % / an
    de ce draq sintem indatorati pentru a trimite buzate in parlamentul european si nu pentru crestere economica ?

treaba este cu autostrada de ~90 x 10^6 Eur/Km pusa la cale de berceanu ?

va mai aduceti aninte de Ianuarie 2007 cind se plingeau toti de vamesii unguri ca nu-i lasa sa treaca cu sarmale si trascau granita ?!

---------- Post added at 21:44 ---------- Previous post was at 21:09 ----------

aici o analiza mai credibila