oricum boom are datorii foarte mari, mai mult fata de suma oferita de romtelecom. sunt curios, romtelecom cumpara doar abonatii, sau cumpara firma cu datorii cu tot? desi varianta a doua nu o prea cred....
oricum boom are datorii foarte mari, mai mult fata de suma oferita de romtelecom. sunt curios, romtelecom cumpara doar abonatii, sau cumpara firma cu datorii cu tot? desi varianta a doua nu o prea cred....
There are only 10 types of people in the world: those who understand binary and those who don't.
nu vreau sa devin offtopic, dar cosmote merge pe pierdere din luna in luna... daca nu ar mai face oferte nu cred ca s-ar mai abona cineva...
offtopic
ce ma amuza foarte tare, comsote ofera 5.000 de minute daca te abonezi. te intreb eu, vorbesti 2.000 de minute lunar la telefon?
mai tare la orange. iti oferim nelimitat....
o intreebare , sa spunem ca eu sant client boom cum ma poate obliga cineva sa ma mut la dolce, ar trebui semnat un nou contract, cred ca e ca la banci orice scimbare in contract trebuie sa se faca cu acordu partilor.
daca dolce cumpara boom dolce va incepe sa emita si pe 4 west (nu cred ca are loc) sau se muta toti clientii boom pe dolce (39 est)
putin probabil ca romtelecom sa emita si pe 4 vest. d.p.d.v. economic, ar fi imposibil. pe alta parte, sa muti toti clientii orientati pe 4 vest la 39 est este o adevarata provocare. mai ganditi-va si la aspecte tehnice. unii dintre clienti nu pot fi reorientati catre 39 est din simplul motiv ca nu exista vizibilitate.
succesuri![]()
Respecte!
Comform legilor in vigoare in eventualitatea ca Boom ar fi preluat de Romtelecom au obligatia sa instiinteze fostii clienti ai Boom daca doresc sa ramana incontinuare clienti ai Romtelecom sau nu doresc acest lucru.Fostii clienti trebuie sa raspunda in 30 de zile.Daca nu vor face acest lucru atunci ei se considera ca doresc sa ramana clienti ai Romtelecom.
Bafta!
Respect!
CANALUL BOOM SPORT TWO aflat pe pozitia 51 a parasit grila boom tv fiind inlocuit de dolce sport 2 de pe pozitia 52 astfel boom ramane fara inca un program.........si incet incet se indreapta spre dolce
Pai de astazi a inceput si inlocuirea antenelor si receptoarelor b00m cu antene "minune"(cu sigla rosie HD) si receptoare dolce. Si mai nou au si lnb quad daxis de 0,2 db. Sa vedem cati din cei ce au ramas pe b00m vor accepta sa treaca pe d0lce si cati din cei ce vor accepta vor avea posibilitatea sa-si reorienteze noile antene spre hellas.
nu o sa vina prea curand...si daca nu se grabesc o sa vina cineva cu DVB T imbatabil...
In sfarsit a venit si superoferta!!!!!!!!!!! dolce extra 73 canale 8.5 euro tva inclus !!!
singura facilitatate( ha ha ha) este ca receptorul il primesti in custodie gratuit iar noii abonati tre sa-l cumpere cu 70 euro sau sa-l inchirieze cu 2.5 e pe luna. Era si culmea sa ne puna sa cumparam un rec vechi de aproape 4 ani cu 70 euro. Eu unul am zis pas deoarece acum am un contract boom de 3 euro +tv renegociat din greu cu 3 extraoptiuni iar ei au zis ca nu pot oferii nici macar la 5 euro asa ca m-au anuntat ca in 30 zile se intrerupe semnalul................insa ma intreb eu daca am contract 12 luni cu boom( feb 2011) iar ei au preluat abonatii nu au preluat si contractele? nu cumva este reziliere unilaterala din partea romtelecom si poate fi sesizat opc? va intreb pt cei care mai stiti cu contractele astea.... eu de buna credinta vreau sa il pastrez pana la finalizare ei imi opresc semnalul abuziv fara sa-mi faca o oferta cel putin egala ca valoare cu cea veche!![]()
katy ufs91o hd + topex premium + phoenix
Tu ai semnat contract cu boom. Ai semnat ceva cu dolce? Atunci pe cine reclami la opc?
ma gandeam ca au preluat si obligatiile boom nu numai abonatii!
katy ufs91o hd + topex premium + phoenix
Nu sunt ei chiar asa de fraieri.
normal ar fi sa ai semnal pana la finalul contractului
boom o sa mai emita pana toti abonatii vor fii mutati la dolce
pe tine probabil nu o sa te mute pe 39 est( adica antena pe helas)
Eu cred ca pana numai pana la sfarsitul anului 2011 o sa vedem semnal la boom ...dar mai stii ce se va intampla
Last edited by horatyu; 24-08-11 at 01:19.
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Se mai vede Boom in sharing ? Multumesc.