Results 1 to 15 of 108

Thread: ASTRA 28,2E Receptii

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member
    Mentioned
    14 Post(s)

Quote Originally Posted by Supersonic
    Pe offsetul de 1 metru din semnatura imi intra fara probleme, mai umbla la reglaj sau lnb-ul s-a dus.
    Locatia e tot Bucuresti.
    Sint foarte curios sa stiu cum iti intra Astra 2D cu o antena de 1 m tocmai in Bucuresti?!?Cred ca e mai mult wishful thinking.

Standard RSP member SuperSonic's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by costel1 View Post
    Cred ca e mai mult wishful thinking.
    Bună asta .

Standard RSP member
    Mentioned
    14 Post(s)

Pentru cei interesati sa prinda semnal util de pe Astra 2D,recomand aceasta perioda a anului;semnalul este mult mai constant pe parcursul zile decit in alta perioada din an.
    Probele de mai jos sint luate cu placa DVB-S2{Technisat} si cu playerul DVBDream atit pentru ca doresc sa demonstrez ca si cu tuner de placa se poate receptiona semnal util de pe acest satelit dificil de receptionat in zona noastra,dar si pentru ca ilustrarea e mai convingatoare prin detalierea informatiilor pe care le ofera.
    Puteam sa recurg spre ilustrare la receptoare ale caror tunere sint recunoscute printr-o sensibilitate ridicata,cum sint,de pilda Vantage HD sau Dreambox HD,si care intr-adevar ajuta extrem de mult cind vrei sa receptionezi semnal dificil,dar m-am gindit ca e mai util sa apelez la un tuner de calitate medie,cum e placa dvb-s2.
    Adaug ca receptia a fost{si este} posibila chiar si cu o antena de 1.5 m in zona Clujului.
    De retinut ca o buna reglare pe acest satelit{Astra 2D} depinde si calitatea receptiei si pe altii!E un fel de reper dupa care ne ghidam cind vrem sa instalam o antena;asta numai daca sintem intr-o zona mai favorabila,cum e partea de vest/centrala a Romaniei.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

deci in bucuresti care ar fi o antena recomandata pentru astra d?
    pe unele site-uri zice ca 3,5 m, dar cu 2,4 am prinde ceva? ma intreb unde sa pn parabola asta de 3,5 daca m-as hotara sa fac super investitia...

am o parabola de 1,4 si nu prind nimic, cu dm800hd... nici o linutza

Golden Member
    Mentioned
    16 Post(s)

@ excalibur care are in dotare o antena de 3 m si a reusit sa receptioneze astra2d in bucuresti ambele polaritati H si V

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Incepand de astazi 06.06.2011 pentru programele de pe 10847 se schimba norma de transmisie la DVB-S2. Parametrii noi sunt: 10847 V 23000 8/9 DVB-S2, QPSK.Am reusit sa memorez programele -6492,BBC HD,BBC One HD,ITV 1 HD si 6495- dar inca imagine nu am reusit sa vad.Semnalul este putin mai slab fata de cum era pe 10847 V 22000 5/6.

RSP - TEAM zildan's Avatar
    Mentioned
    115 Post(s)

Asa ca sa ne minunam si noi, da si tu locatia, antena si aparatul cu care te joci.
    Nu de alta, da eu nici nu le "miros" pe alea despre care povestiti voi pe aici.