Results 1 to 15 of 20

Thread: Configurare CubeCafe200S

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member dark7's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Salut!

De curand mi-am cumparat un rec. Cubecafe200S...toate bune ....am instalat imagine , addon,etc! Problema apare atunci cand , de exemplu , schimband un canal si apoi revenind , tp pe care vizionez acel program, isi modifica automat valoarea in ceea ce priveste SR-ul tp respectiv!Ex:23340 se modifica in 23044...Ce sfat imi dati?

Standard RSP member hydr0xygen's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Post Schimbare SR

Quote Originally Posted by dark7 View Post
    De curand mi-am cumparat un rec. Cubecafe200S...toate bune ....am instalat imagine , addon,etc! Problema apare atunci cand , de exemplu , schimband un canal si apoi revenind , tp pe care vizionez acel program, isi modifica automat valoarea in ceea ce priveste SR-ul tp respectiv!Ex:23340 se modifica in 23044...Ce sfat imi dati?
    Si la mine apare aceeasi problema, si zic ca este o problema deoarece pe thor 0,8º W nu este o problema mare, dar pe Astra 19,2 º E imi schimba atat de mult SR'ul, incat nu pot vizualiza canalele. Daca stie cineva ce trebuie facut rog sa ne dea o solutie.
    Multumesc

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bine, m-am gandit putin si cred ca o solutie ar fi accea de a citi lista de canale cu DreamBoxEdit, si de a modifica respectivele frecvente la valoarea originala.
    Last edited by hydr0xygen; 15-12-10 at 21:05. Reason: Solutie
    IpBox 91 HD - PkTeam Nebula v3