Trebuie sa faci proba cu alta linie care are gigi in local, sa stabilesti cu precizie cauza !
Dislikes: 0
Trebuie sa faci proba cu alta linie care are gigi in local, sa stabilesti cu precizie cauza !
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
Daca spui ca acea linie ai testat-o si e ok atunci singura explicatie este ca ai ceva scriptic gresit! Un punct in loc de virgula, o litera lipsa,etc.
De la un reader care-ti merge, chiar de la asta care ai zis ca l-ai testat si e ok, copy and paste si refaci totul pentru cel ce nu-ti merge. Daca nici asa nu merge....da-l dracu'!
Daca cumva merge....sa vezi ce injuraturi iti iei!![]()
Last edited by parpaneata; 21-10-10 at 21:42. Reason: litera lipsa :)
Edision Mio 4k plus, Vu+ Zero 4k, Samsung UE49MU6452, Samsung QE55Q82RATXXH
decitu chiar crezi ca ma balaream pe forum pe aici daca era un puct sau o virgula, si asta era cauza problemei ? e prea dimi pt glume
am testat tot ce s-a putut testa, si cand am ramas in aer, am postat si pe forumsi dupa cum spuneam, tot fara rezultat
singura diferenta este ca la peer-ul care nuimi deschide jiji e ca are cccam 2.0.11 si si celalalt 2.1.1.
scriam mai sus cum apare caid-ul in entitlements..si in rest..well
nu mai conteaza insa foarte tare, era mai mult ca o tema de casa penrtu minesi plus am comandat deja dm800hd-ul vedem cum o sa mearga si ala
oricum multumesc frumos de ajutor la toti cei ce s-a implicat
.
Last edited by delta2k2; 22-10-10 at 12:48. Reason: Regula 12 : Quote inutil
Nu prea vad legatura cu dm-ul.
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
Poate spun o prostie, dar ...pun cu ocazia asta si o intrebare:
Daca cel ce trimite linia limiteaza la o versiune iar "tu" in oscam.conf ai "declarat" o versiune inferioara cum se manifesta in cazul oscam?
ex: cccam server este limitat la min. 2.1.2, iar oscamul e setat pe 2.1.1?
ar putea fi si asta una din problemele lui @sizan in cazul in care versiunea lui de cccam e inferioara?
Last edited by qwess; 22-10-10 at 13:57.
Azbox HD with OpenSPA 3.0 powered by OSCam
UE46F8000 powered by SamyGO_OSCam
Nu e prostie @qwess! Poate fi o cauza. Bravo!
Edision Mio 4k plus, Vu+ Zero 4k, Samsung UE49MU6452, Samsung QE55Q82RATXXH
......aşa, şi ?
.
Last edited by delta2k2; 23-10-10 at 23:38. Reason: Regula 12 : Quote inutil