Results 1 to 12 of 12

Thread: problema spatiu hdd

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

incearca o scanare a partitiei cu chkdsk. e posibil sa ai o eroare in MFT zone sau Metadata, si sa raporteze eronat spatiul liber. bineinteles bifezi verificarea pt depistare sectoare defecte.

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Daca nici una din metodele de mai sus nu a dat nici un rezultat reinstaleaza windows-ul din nou pe curat,puneti un antivirul bun,recomand kav,iar dupa ce ai totul instalat,programe,antivirus etc,fa-ti un backup ca data viitoare sa nu mai stai sa faci totul de la 00,in cazul in care si dupa reinstalarea noua apare aceiasi situatie va trebui sa iti cumperi un hard nou!

RSP Team XVanish's Avatar
    Mentioned
    10 Post(s)

Quote Originally Posted by nel_com View Post
    incearca o scanare a partitiei cu chkdsk. e posibil sa ai o eroare in MFT zone sau Metadata, si sa raporteze eronat spatiul liber. bineinteles bifezi verificarea pt depistare sectoare defecte.
    Asta cred si eu ca e cauza, poti verifica si cu partition Magic sub MS-DOS, daca e vreo problema iti da "fix it" sau iti arata partitiile cu erori, si atunci stii claar daca asta e problema.

Alta varianta ar fi sa iti recuperezi de pe el ce ai nevoie si sa stergi toate partitiile iar apoi sa le refaci.
    Internetul e distractie, nu pierde controlul!

Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!

Standard RSP member franta's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

am folosut un program :treepie, care iti arata grafic stuctura directoarelor din partia dorita.
    dupa ce am vazut evolutia folderului pc tools (crescand) , am mers am oprit din msconfig acel proces . dupacare am vazut ca folderu pc tols din progrm files era creat de un utilitar mechanic register - care se pare ca a luato razna
    in fine am dezinstalat toataaplicati si acum e ok

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Ne bucura faptul ca ai reusit intr-un final!