pentru cei care au acel bidon ,cu combustibil.... contactatil pe ...soarec ....carnetu elev se scrie cu pixul sau stiloul .....nu stiu cum asi putea sa imi fac un tutorial pe saitul vostru ....dar vad ca la voi e multa restrictie ok nam idei cum pot colabora cu voi
pot invata foarte multi .si cu cit experimentele sint facute de mai multi sansele sint ma mari eu cel putin sint multumit de realizarea mea totul a fost foarte greu. dar vacanta mi-a prins bine .am stors bine creerul
vorba olteanului ...rominul sta ce sta ...dar si cind pune mintea la batae ,nimeni nul intrece...cititi povestea ...danila prepeleac si diavolul... de ion creanga
![]()

carnetu elev se scrie cu pixul sau stiloul .....nu stiu cum asi putea sa imi fac un tutorial pe saitul vostru ....dar vad ca la voi e multa restrictie ok nam idei cum pot colabora cu voi
pot invata foarte multi .si cu cit experimentele sint facute de mai multi sansele sint ma mari eu cel putin sint multumit de realizarea mea totul a fost foarte greu. dar vacanta mi-a prins bine .am stors bine creerul