Cica nu ai inteles bine,ar fi mai mult.
Dislikes: 0
Tocmai am auzit la stiri... cica vom plati in plus la CET 1% din valoarea facturii (daca bine am inteles din ce valoare), chiar daca suntem debransati de la ei si avem microcentrale proprii... cica tevile din pereti ne incalzesc casele, mergand pe principiul "ne incalzesc peretii vecinilor"... sau ceva de genul...
Se tampeste lumea de cap!
Internetul e distractie, nu pierde controlul!
Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!
Cica nu ai inteles bine,ar fi mai mult.
:
pai au dreptateadica voi astia cu centrale , chiaburii , in noiembrie cand este frig si CET-ul nu da drumul la caldura si voi va dati drumul la centrale si imi incalziti mie peretele nu imi creati disconfort termic
alo ... dna-ul ... ce faceti , la bulau cu eisa stati si voi la racoare
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Cretinism in toata regula... ce pot sa mai spun...
Internetul e distractie, nu pierde controlul!
Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!
Le izolez eu tevile! nu merita niciun leu!
stiti cum caracterizez eu toata clasa politica ?
vrei sa devii politician ? trebuie sa te incadrezi la categoria
CEL MAI PROST DIN CURTEA SCOLII
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Basescu e de vina !!!![]()
Corect.Sa ii aresteze de urgenta pe moguli,mama lor inca.5-7 zile de bulau rezolva si problema asta,dupa aia ne apucam de autostrazi cu alte 10 zile pentru fiecare.Transmisie in direct si la ore de varf,judecata se face seara cand lumea e acasa sa poata viziona.Sa vezi tu cum se rezolva toate imediat.
:
Poze de genul asta nu mai au efect,cel putin de la ultimele alegeri prezidentiale.Alea cu trucaje si alte cele.
Noile trucaje cu -25%,Tva 24%,scumpiri si chiar trucajul din acest topic legat de caldura sunt muult mai reale.
:
pixelu albastru
concentrati-va pe ce zice boc , face sa bata vintu prin buzunare
OKAY va las sa va hraniti cu stiri obiective
![]()
Hai mo,dinalea cu TVA,caldura scumpa si preturi mari nu gasesti?Astea sunt vechi,de prin laboratorul de spam pe net al PDL de la alegeri.
:
SEFU' a zis ca doar din astea avem in arhiva
![]()