Results 1 to 15 of 125

Thread: Hai steaua!!!!

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member radumx's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Steaua a aratat ce poate , a jucat bine in prima repriza dar se vede lipsa de experienta a jucatorilor, din pacate scorul nu reflecta adevarul din teren dupa parerea mea, ar fi fost prea frumos un egal!
    hai ROMANIA!
    HTPC, SkyStar HD, Mystique CaBiX-C2, DVB-C, HDTV

Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Cum am mai zis ,Steaua nu mai are echipa, poate doar niste oi pe teren!

Standard RSP member suporter's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Quote Originally Posted by radumx View Post
    Steaua a aratat ce poate , a jucat bine in prima repriza dar se vede lipsa de experienta a jucatorilor, din pacate scorul nu reflecta adevarul din teren dupa parerea mea, ar fi fost prea frumos un egal!
    hai ROMANIA!
    Daaaa, a jucat cu echipa a 2-a a lui Liverpool! Normal ca merita un egal, numai ca fotbalul se joaca pe goluri!

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

daca jucatorii din teren au fost de mana a doua atunci cu tot respectul dar "cunosti fotbal" nu gluma

ps. hai sa nu transformam si acest topic intr-un balamuc , STEAUA nu este o echipa extraordinara dar isi are meritul ei s-a calificat greu dar onorabil in europa ligue si asta este valoarea fotbalului romanesc , cu jucatori adusi liberi de contract si cu contracte plafonate nu poti face performanta dar si fotbalul se pliaza pe problemele generate de criza .
    Last edited by stargate; 17-09-10 at 10:49. Reason: completare
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Cel putin au incercat sa joace.Prima repriza a fost frumoasa.
    :

Member Addicted Member
    Mentioned
    5 Post(s)

Asta e fotbalul. Mergem mai departe. Celelalte echipe romanesti ce au facut? Joaca azi pe digi sport? Ups. Am uitat ca ele se bat in liga lu' mitica. Doar CFR-ul - calificata direct. Bravo CFR. Bravo STEAUA.

Standard RSP member Ursanu's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Salut- fratilor !!! Meciul Stelei l-am urmarit pe un canal bulgaresc ...si sincer mi-a fost jena , caci cum o ecipa romanesca a fost umilita practic de ecipa a doua a Liverpolului !!! Iar la urma am ascultat comentariul dansilor despre meci. Sa stiti fratilor, caci si comentatorii bulgari au tinut in timpul meciului cu Steaua ...dar ce folos , pentru ca pana la urma a fost scorul ..care a fost . Si iata ce au zis dansii la urma despre Steaua : " Steaua ( Bucuresti ) in acasta seara a jucat cel mai slab meci ...dar si faptul , caci este intro criza de jucatori . Este de nerecunoscuta ecipa , care prin anii- 86 si 90 a fost spaima tuturor ecipelor europene , dar acuma este spre un dezastru complet " . Antrenorul Ilie Dumitrescu , bietul de el...nu are nicio vina , deoarece are acest lot de jucatori ....
    Dentistul

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

daca echipa Liverpool care a fost in teren poate fi numita o echipa de mana a doua atunci liga1 ce este ?.... campionat de aruncat cu privirea ?
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !