Dreambox
Soleron
Dbox2
Triple Dragon
Echolite
Globo
Kaon
Strong
HDTv
Lazer
Linuxbox : Dreambox&Soleron&etc
Echolite
Globo
Ciudatenii ( CAM&Kaon&strong&etc ) / Subtitlu : scapati de ele !
4 thread uri sint suficiente !!
Nu cred ca multi ar fi de acord cu parerea ta nu cred ca toti care sant aici si care vor mai veni iar interesa doar ce ai propus tu.Nu cred ca poti face un forum doar cu un singur topic de discutie pentru un anumit receptor.Asa ca este foarte bine cum a decis Einstein.
Sectiune generala:
- RECEPTOARE
Subsectiuni:
- Discutii generale
- DREAMBOX
- SOLERON
- ECHOLITE
- GLOBO
- KAON
- STRONG
- HYUNDAI
- AZBOX
- CAM-uri
- ALTE RECEPTOARE+HDTV
Nu poti obliga pe toti sa isi cumpere receptorul care il folosesti tu.
Einstein face bine ca si pe alte forumuri internationale cam asa este ordinea.
Nu scri ce iti vine in cap si acolo unde se nimereste.
offtopic :
sint in plina lupta impotriva fumatului si deja m-ai facut sa fumez doua tigari una dupa alta .
ontopic :
-Pe linga hyundai ce ce nu crezi ca au loc si humaxurile , cosipurile , ksf100sco , opentel , strongii440x , doar se vind multe in .ro ?? ??
-Daca tot este loc de Soleron pe linga dreambox de ce nu crezi ca mai incap optibox , inetbox300 , tripledragon , itgatetgs100 , abipbox , reelok , reelbox, cubecafe , elanvision ,techview si mai este unul care acum imi sacapa numele ??
-nu crezi ca azbox este mult prea putin raspindit intre userii romani ??
-nu crezi ca un link catre site-ul lui frocus este unicul ajutor pertinent pentru un posesor de strong ??
-nu crezi ca vremea koanului atrecut , asa cum au apus si anii de glorie ai humaxului/topfieldului/echostarului
Desi nu crezi ca am dreptul la o opinie , eu ma simt bine in pielea mea ( adica cu receiverele pe care le am ) .
Baieti, nu va certati! Eu v-am cerut parerea sa vad cam ce vreti voi. Am facut o propunere si asteptam doar pareri nu certuri sau discutii contradictorii.
Hei! nu va certati,fiecare are dreptul la o opinie vom tine cont de parerile voastre de aceea sa deschis acest topic!
1.Triple Dragon
2.DBox2