@bobo74 - nu te mai chinui sa-l duci nicaieri, asa stie el sa mearga. E de vina partea de cccam din el.
Daca te intereseaza totusi sa-l poti folosi citeste aici.
Cu ajutorul acelui device Pantera sau Alligatorul devine un receptor decent.
Dislikes: 0
@bobo74 - nu te mai chinui sa-l duci nicaieri, asa stie el sa mearga. E de vina partea de cccam din el.
Daca te intereseaza totusi sa-l poti folosi citeste aici.
Cu ajutorul acelui device Pantera sau Alligatorul devine un receptor decent.
800lei +180lei +curier =1000 lei
Mai bine il caut pe Oleg si-mi cumpar o clona dm 800 care merge perfect,ci cccam,si imagine buna pe tv si suport software pt sim 2.01 etc...
Din testele facute de mine pot spune ca dm800 clona cu sim 2.01 se misca mai bine decat dm 800 original...si mi-au trecut cateva zeci de DM-uri prin mana.
Pantera e acu 600, iar cutituta aia este 145.
Oricum, varianta era viabila pentru cei care deja au cumparat optiboxu.
Poate sa coste si 200 lei ca tot nu cumpar asa ceva...!!!
Mai bine dau banii pe bere...
Da, bine, am inteles, nu cumperi, nu iti trebe.
Dar care-i buba? Nu mai vinde oleg sau ce?
...mda,...
...nu inteleg ce vrei sa intrebi in postul anterior ,insa eu scriu aici pt ca sunt persoane care afirma pe forum ca Aligatorul este concurentul lui DM 800...!
Cutia asta neagra si bloncoasa e o prastie,o balarie,...nu merita banii,nu cumpatati asa ceva!!!
nu va mai certati , fiecare este liber sa-si cumpere ce doreste . sunt destule informatii pe forum si pro si contra aligatorului incat fiecare sa-si faca o parere despre receptor .
multumesc
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Nu trebuie sa te indoiesti...!
Lucrez la o firma care comercializeaza electronice,electrocasnice ,It ,Gsm si echipamente sat iar configurarea aparatelor de regula o fac eu...!
In alta ordine de idei ,am 6 servere pe DM 800 create,configurate si dezvoltate de mine(a nu se intelege ca sunt toate proprietatea mea)...
Nu vreau sa para lipsa de modestie cele afirmate de mine dar consider ca am un pic mai multa experienta decat altii...
..dar in acelasi timp pot invata si pot primi lectii de la altii...
si niciodata nu uit sa spun....
MULTUMESC