Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 15 of 19

Thread: optibox 550 modificat electronic...HashDeu

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    dMd
    Guest

Totusi omul isi calca pe inima indrumandu-si clientii printre randuri cu urmatoarea fraza ..... "Mai multe despre sharing puteti vedea si invata accesand site-ul romanesc www.sateliti.info", asta deoarece vanzatorul de iluzii precizeaza clar ca : "Suntem specializati in comercializarea reciverilor satelit ..." si nu in altceva, daca vreti detalii suplimentare sau sa invatati cateva chestii despre "linii" accesati pagina sus amintita, acolo veti gasi persoane care isi pot pierde timpul cu explicatii, el, vanzatorul este ocupat cu afacerile deci...trebuie inteles. Sa nu va mire cresterea numarului userilor pe acest forum, doar ni s-a facut reclama gratuita, iar pentru asta trebuie sa fim ingaduitori.

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

pai nu ai observat deja?balalei cu pana la 5 posturi te jignesc si iti dau peste bot de zici ca ei au creat forumuetc etc
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

O zi frumoasa! Snow's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by dMd View Post
    Totusi omul isi calca pe inima indrumandu-si clientii printre randuri cu urmatoarea fraza ..... "Mai multe despre sharing puteti vedea si invata accesand site-ul romanesc www.sateliti.info", asta deoarece vanzatorul de iluzii precizeaza clar ca : "Suntem specializati in comercializarea reciverilor satelit ..." si nu in altceva, daca vreti detalii suplimentare sau sa invatati cateva chestii despre "linii" accesati pagina sus amintita, acolo veti gasi persoane care isi pot pierde timpul cu explicatii, el, vanzatorul este ocupat cu afacerile deci...trebuie inteles. Sa nu va mire cresterea numarului userilor pe acest forum, doar ni s-a facut reclama gratuita, iar pentru asta trebuie sa fim ingaduitori.
    Pentru ei si nu numai recomand sa citeasca aici http://www.sateliti.info/showthread.php?t=19704
    Pentru cei care nu vor respecta cele scrise vor parasi forumul definitiv.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Si eu sunt de acord ca bisnitarii sa isi trimita clientii la vanatoare de linii gratis pe aici.De cand astept asta!
    Traiasca noul sport national,sharingul!Asta e urmasul sportului decedat,cheile nagra2.Si da,noi suntem pe aici ca sa asiguram suport tehnic pentru clientii baietilor astia care nu reusesc sa scrie doua randuri inteligibile dar prostesc oamenii.Bravooo!!
    Asta si sharingul facut tot pe bani si tot cu ecm-uri trase din cardurile altora.Dar lasa moo sa faca si ei un ban,ce naiba avem noi cu ei?Cred ca ori suntem invidiosi,ori 30% de pe aici vand receptoare,ori 30% tot de pe aici au payservere.
    Sa va fie rusine,va legati asa de oameni aiurea.Nu vedeti ca sunt unii cu cateva posturi care ii simpatizeaza si ne arata ce afaceristi de treaba sunt ei?Nesimtitilor!
    :

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

trai-ti-ar familia ca adevarat mai graieste gura ta ( dialectul este la caterinca ideile tale sunt bune ) este o invazie de nou-nascuti in ale sharingului ce incearca marea cu degetul cerand linii de "test" si culmea culmilor cand vezi oameni cu dm800 cersind cate o linie te apuca rasul nu alta ... acum multi nu mai cer pe forum si te abordeaza direct in PM zilele trecute am fost abordat de un tip ce mi-a cerut ajutorul iar dupa ce am discutat un pic pe mess , surpriza , a inceput sa-mi explice ce mult il costa pe el serverul si daca doresc ma poate ajuta sa ma ridic si eu la inaltimea super-serverului pe care il detine ... am fost idiot si nu am asteptat destul de mult sa vad daca imi cere si bani si i-am refuzat politicos "ajutorul" .
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Banuiesc ca oricat l-ar costa nu va lua un card oficial,el vrea neaparat sa sa fie smecher,"sa fenteze".Bineinteles ca iese mai scump,dar nu conteaza frate!Important e ca lui ii merge fara sa plateasca abonament,nu ca fraierii de vecini ai lui.La aia nu le spune nici cat a dat pe receptor si nici cat da lunar pe linie,ca ii e rusine.
    Eu oricum nu intru in sharing ca e prostie,astept softul ala nagra 3 promis de baietii astia profesionisti de pe okazii,cica apare intr-o luna.E deja rezolvat doar ca ei zic ca mai sunt ceva probleme si ca se lucreaza.Muahahaha.
    Sa vezi cand incerca unul de pe okazii sa ma convinga sa cumpar receptorul lui minune cu soft nagra 3,ca sa vad eu cum merge Premiere si D+ (atunci criptate deja doar in nagra 3).Imi povestea mie cum eu nu stiu ce e ala cam Dreamcrypt,ca astia pe forum "nu stie de el",dinala pus de el in receptor cand l-a modificat electronic,cumparat din Germania!Cica pana la urma ar fi chiar unul vechi pe forumurile astea care momentat s-a cam dat la fund din cauza vanzarilor de tepe.Inca mai stau si ma gandesc cat tupeu avea stiind ca discuta cu mine si eu stiind 99,99% cu cine vorbesc.Vad ca nu mai vinde receptoare "modificate electronic".Pacat,chiar vroiam si eu un cam dinala,poate imi mergea si mie cardul galben de nagra 4 ca la vipuri.Cica sunt doar cativa in Europa care au asa ceva,banuiesc ca daca voi amaratii de pe aici nu aveti habar de asa ceva numai la expertii de pe okazii gasesc.Mocangiilor.
    :

Standard RSP member startrek1's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Uite unu care si-a luat si el teapa - cat o fi dat pe ele ? de le da mai scumpe ca in magazin http://www.okazii.ro/catalog/4057339...R-SATELIT.html saracu si nu are nici mai putine 50 de bucati....
    Asta o fi vru unu care ia recomandat "preteni" lui de pe mokazi ca apare n3 si mai merge "szmecheria" - sau e baiat de vindea gata facute in n3
    zmeura - Daca nu esti si tu un vice sau macar un pui de vice nu vezi tu cam n4 si daca esti tre sa semnezi contracat cu kudelski &company ca sa fi si beta - da ce zic eu beta ...ALFA tester si esti vip - dar tre sa mai ai si sa-ti formezi si un grup de lingusitori (daca n-ai ma ofer eu primu ) si atunci vezi cam n5 ca ala n4 are toate vipurile si sa perimat

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

sant eu deja primudeci te rog frumosam atata par pe limba incat de multe ori nici nu mai pot vorbi si incep sa dau ochi peste cap sa gesticulez sa dau din picioare.....offf

deci daca vrei sa faci parte din grup sa sti ca nu e usor sa lingi.....aaaa sa nu uit,mai trebuie sa te lasi si lins uneori
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K