Totusi omul isi calca pe inima indrumandu-si clientii printre randuri cu urmatoarea fraza ..... "Mai multe despre sharing puteti vedea si invata accesand site-ul romanesc www.sateliti.info", asta deoarece vanzatorul de iluzii precizeaza clar ca : "Suntem specializati in comercializarea reciverilor satelit ..." si nu in altceva, daca vreti detalii suplimentare sau sa invatati cateva chestii despre "linii" accesati pagina sus amintita, acolo veti gasi persoane care isi pot pierde timpul cu explicatii, el, vanzatorul este ocupat cu afacerile deci...trebuie inteles. Sa nu va mire cresterea numarului userilor pe acest forum, doar ni s-a facut reclama gratuita, iar pentru asta trebuie sa fim ingaduitori.![]()

Reply With Quote

( dialectul este la caterinca ideile tale sunt bune ) este o invazie de nou-nascuti in ale sharingului ce incearca marea cu degetul cerand linii de "test" si culmea culmilor cand vezi oameni cu dm800 cersind cate o linie te apuca rasul nu alta ... acum multi nu mai cer pe forum si te abordeaza direct in PM zilele trecute am fost abordat de un tip ce mi-a cerut ajutorul iar dupa ce am discutat un pic pe mess , surpriza
, a inceput sa-mi explice ce mult il costa pe el serverul si daca doresc ma poate ajuta sa ma ridic si eu la inaltimea super-serverului pe care il detine ... am fost idiot si nu am asteptat destul de mult sa vad daca imi cere si bani si i-am refuzat politicos "ajutorul" .
nu vezi tu cam n4 si daca esti tre sa semnezi contracat cu kudelski &company ca sa fi si beta - da ce zic eu beta ...ALFA tester si esti vip - dar tre sa mai ai si sa-ti formezi si un grup de lingusitori (daca n-ai ma ofer eu primu