Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17

Thread: mi-a crescut salariul cu 25% (crestere negativa)

Standard RSP member JBTC's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default mi-a crescut salariul cu 25% (crestere negativa)

sunt f fericit! acum pot spune "traiesc bine!"
    multumesc din suflet partidului si conducatorului iubit ca am remuneratia ca acum 6 ani (in termeni reali, luand in calcul inflatie, curs de schimb etc... a scazut mult mai mult)...
    MacMini Plex/Boxee, Dolce DTH, Dolce Interactiv, Focus DTH, Digi DTH

Member Addicted Member
    Mentioned
    5 Post(s)

Dar acum 6 ani nu aveai sculele din semnatura. Deci, traiesti bine.

Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Totusi e bine ca mai aveti unde muncii, eu de la 1 septembrie trebuie sa imi caut alt loc de munca!

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

nasol cu pierderea locului de munca ... eu lucrez in domeniu privat , salariu nu extraordinar dar fata de acum 8 ani fac munca si altor 3 colegi care au plecat dupa restructurari sucesive si sa fie a draqului de realitateatv sau antena3 daca ne-a plans si pe noi cei din domeniul privat care am preluat atributiuni din greu muncind ca orbii fara mariri ale salariului cu toate ca suntem printre cele mai mari companii din Romania dar sindicatul este proprietar al realitatea media impreuna cu sov si nu putea sa faca scandal . este perfect justificata supararea celor ce muncesc la stat dar si cei din mediul privat au tot platit ani la rand muncind din greu si nimeni nu le-a plans de mila la tv se discuta zilnic ce greu este pentru bugetari , ce greu o duce mediul de afaceri dar nimeni nu spune nimic cu ce salarii si in ce conditii muncesc cei din mediul privat de unde au tot plecat oameni prin restructurari succesive iar cei ramasi au preluat si munca lor fara marire de salariu si stau si ma gandesc asta nu este tot o diminuare succesiva a salariului prin preluarea atributiunilor celor plecati

cu respect
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Standard RSP member hd56fox's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Pentru radio-tv nu e nimic spectaculos sa lucrezi, e spectaculos doar cand nu lucrezi. Atunci sunt "stiri adevarate".
    Nu vedeti cum sufera cand nu au subiecte de senzatie, cum raman 2 saptamani pe acelasi subiect (vezi M.Manole) , nici de al dracului nu ar dezvolta un subiect normal cu oameni normali care-si vad de lucru, si poate o fac in conditii exceptionale cu rezultate exceptionale. Ce sa mai vorbim , ca ma enervez in timp ce scriu.
    kathy 910,Panasonic,Onkyo TX-SR706,dm800cl

Golden Member
    Mentioned
    0 Post(s)

O firma foarte mare care a vazut la TV taierea de 25% si e pro Basescu ce credeti ca a facut?
    Desigur ne-a taiat la toti angajatii 25% din salar , lumea castiga acum ca si contabil 550lei, manipulanti tot 550lei,si multi altii la salarii de rahat.... frumos nu?
    Ah da..si scaderea s-a facut cu o luna inainte de a se scadea si bugetarilor

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Am un fost coleg care a plecat candva de la noi, de la privat, si s-a angajat la stat.

L-am intrebat dupa cateva luni cum e acolo.
    Atunci zicea ca nu stie pentru ce primeste salar, sta toata ziua degeaba si primea un salar de 3 ori mai mare decat avea inainte la patron.
    Era omul super incantat, si chiar imi era ciuda pe situatie.
    Eu muneam de nebun toata ziua si aveam un salar f mic comparativ cu el .

Recent ma intalnesc cu el.
    A uitat tot ce a zis inainte. Acum imi zice ca astia din conducere sunt niste nesimtiti , ca i-au taiat din salar si ca nu e normal asa ceva.

Dar inainte era normal cum se intampla ?

fara cuvinte

Mentioned
    0 Post(s)

... vezi patroni ca se plang la tv cat de greu le merge lor si beizadelele lor se plimba in Q7 si intretin bagaboante iar salariatilor le taie din salariu motivat ori nu pe motiv de criza pur si simplu uiti de educatie si de orice urma de bun simt si ii trimiti fara jena de unde au venit pur si simplu in tara asta nu se mai respecta nimic ai limba aspra si curul sefului este satisfacut esti promovat si vazut bine muncesti ca boul la jug si ai "tupeul "sa-ti ceri drepturile esti gura mare si te paste restructurarea . toti ne prostesc in tara asta politicieni , ziaristi , patroni etc si culmea suntem un popor de masochisti pentru ca ne place situatia
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

singura solutie EMIGRAREA,

叛徒 daradici's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Pana sa va citesc randurile am crezut ca sintem un popor de prosti, un popor care inghite tot ce li se toarna prin media direct in gat, dar se pare ca mai avem sperante, mai sint si oameni care vad lucrurile cum le vad si eu.
    Respecte pentru toti care au scris pe acest thread, am crezut ca sint doar eu nebun si vad situatia altfel decat mi se toarna zilnic in cap, dar sintem mai multi ! (nebuni sau oameni care traiesc dintr-un salariu pentru care trebuie sa munceasca, nu sa se faca ca muncesc !)

Asta cu emigrarea e o tampenie ! Nu am facut-o cand eram asteptati afara ! (dupa revolutie sau chiar inainte !) Acum sa emigram dupa 20 de ani ? Cand afara daca spui ca esti Roman lumea te desconsidera din prima privire ? Se uita atent daca l-ai buzunarit desi nici nu te-ai apropiat de el ???
    Last edited by daradici; 13-08-10 at 15:48.

Standard RSP member JBTC's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by zappa View Post
    Dar acum 6 ani nu aveai sculele din semnatura. Deci, traiesti bine.
    multe din ele le avea. nevasta lucreaza in privat... norocul meu. am insa colegi ale caror sotii lucreaza tot la stat...

apropo: abordarea asta "bugetarii e rai si lenesi, privatii duce greul" (dezacordurile sunt intentionate) e gresita din start. nu toti bugtarii freaca menta, cum nu toti privatii muncesc de rup... in familie suntem 1 bugetar + 1 privat si credeti-ma vedem care e realitatea destul de bine. da, se impunea (si se impune) restructurare in sistemul bugetar cum se impunea si readaptarea mediului privat. insa una e sa dai afara 25% de incompetenti (aia numiti politic in marea lor majoritate) si alta e sa tai de-a valma, nefundamentat. acceptam fara rezerve sa mi se ia 25% in contul unor titluri de stat fara dobanda, cu scadenta si peste 10 ani, dar indexata cu indicele inflatiei combinat cu impunerea catre banci a reducerii debanzilor cu 25%, iar banii astia economisiti sa-i arunce-n piata, in investitii, nu in achizitii dar nu pot accepta talharia! pt ca ceea ce fac ei acum se numeste talharie!
    p.s. bugetari sunt si aia de la ISU si jandarmii si armata si cadrele medicale... oare oamenii astia sunt toti, la gramada, lenesi? chiar nu mai avem niciun respect fata de oameni care salveaza vieti sau care-si risca viata?

---------- Post added at 13:52 ---------- Previous post was at 13:37 ----------

Quote Originally Posted by stargate View Post
    ... vezi patroni ca se plang la tv cat de greu le merge lor si beizadelele lor se plimba in Q7 si intretin bagaboante iar salariatilor le taie din salariu motivat ori nu pe motiv de criza pur si simplu uiti de educatie si de orice urma de bun simt si ii trimiti fara jena de unde au venit pur si simplu in tara asta nu se mai respecta nimic ai limba aspra si curul sefului este satisfacut esti promovat si vazut bine muncesti ca boul la jug si ai "tupeul "sa-ti ceri drepturile esti gura mare si te paste restructurarea . toti ne prostesc in tara asta politicieni , ziaristi , patroni etc si culmea suntem un popor de masochisti pentru ca ne place situatia
    exact asta mi s-a intamplat azi: mi s-a reprosat c-am avut tupeul sa-i spun unui mare sef ca bate campii... argumentat. in lipsa de argumente mi s-a spus ca n-am facut in ultimele 6 luni ceea ce mi s-a cerut sa fac acum 7 zile (de care m-am apucat, prioritar) si ca in loc de asta am tupeu sa critic smecherii din bucuresti... sa ma ierte d-zeu dar nu sunt mama omida... si nici pupincurist: ceea ce gandesc o spun tare si raspicat, oricare ar fi riscurile... stiu ca am de pierdut dar asa m-am nascut si asa mi-e firea de cand ma stiu... ideea de baza e ca-n sistemul bugetar ai de castigat doar daca inchizi ochii, iei pozitia giocelului si lingi in cur sau sugi ****... eu asta nu pot sa fac!

btw am intrat in sistemul bugetar plecand din privat unde, intr-adevar munceam de-mi sareau capacele, zi lumina, cam pe aceiasi bani... dar eram psihic linistit. in ultimii 5 ani pot spune c-am imbatranit 15... si-am intrat in sistemul asta de rahat pt c-am crezut in niste idei pt ca doream sa schimb ceva... se pare ca m-am inselat! ma gandesc serios sa-mi bag picioarele pt ca nu intrezaresc nicio speranta de insanatosire a managementului in sistemul bugetar! pe cale de consecinta va fi din ce in ce mai rau in tara...

LE. mediul privat o duce al naibii de greu in perioada asta... ma uit la consoarta mea cat injura zilnic... in loc sa relaxeze un pic fiscalitatea astia te impovareaza pe zi ce trece... te storc si de ultima picatura de energie si se intreaba de ce nu-si revine economia... pai simplu bai imbecililor (politicienilor): pt ca atunci cand caruta trasa de bou intra in mocirla, nu dai mai tare cu biciul in bou! te dai jos si impingi la caruta! eventual ii dai apa boului si-l lasi sa-si traga sufletul. altfel il omori si caruta tot nu iese din mocirla!
    Last edited by JBTC; 13-08-10 at 18:21.
    MacMini Plex/Boxee, Dolce DTH, Dolce Interactiv, Focus DTH, Digi DTH

Mentioned
    0 Post(s)

zici ca au inebunit toti manageri fie in mediu privat fie in mediul bugetar ... taie fara sa clipeasca la numarul de personal fara o evaluare corecta , eu lucrez in mediul prelucrari titeiului si am ramas o mana de oameni care abia mai tinem o instalatie in functiune fara evenimente grave umane sau tehnologice si tot se discuta de restructurare deja exista oameni care ar renunta la un venit de 1500-1800 de frica unor repercusiuni in cazul avarieri utilajelor din lipsa de supraveghere ( multe utilaje vechi din ani 80 - arie mare de amplasare - oameni putini )... pur si simplu le demonstrezi ca nu se mai poate dar zici ca sunt nebuni sunt manati de lozica capitalista " profit maxim - cost minim " si nu le pasa de nimic .

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Sa traiti bine! (privati sau bugetari,nu conteaza)
    :

Mentioned
    0 Post(s)

ce iti mai place si tie sa ne arati cu degetul

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Nu arat cu degetul,doar mi-am adus aminte.Acum pare hazliu sloganul,dar pentru unii nu prea e de ras.
    Acum asta e,fiecare merge inainte,cu rele si cu si mai rele.
    Cred ca nu am ajuns la fund,greul deabea urmeaza.
    :

Page 1 of 2 12 LastLast