D_0lCe a facut lumina pe PrimaTv, Kanal D, Realitatea Tv si OTV, pentru cat timp nu se stie. Pro Cinema, Euforia, National tot intuneric.
D_0lCe a facut lumina pe PrimaTv, Kanal D, Realitatea Tv si OTV, pentru cat timp nu se stie. Pro Cinema, Euforia, National tot intuneric.
merg cele mentionate dar au un sonor parca vorbesc de sub apa
salut,
national merge la mine din share,
se pare ca si cu sonorul stau ok, in momentul asta e un pamant de film la national insa la KD sunetul este ok ...
HD still not working in share
PS : am un abonament dolce HD si reciverul tot face figuri, ba se blocheaza pe HD si trebuie reset de la buton/priza; ba StB-ul nu poate receptiona semnal ....
mentionez ca antena are lnb double si cel vechi SD merge brici ... pe aman2 cablurile... cred ca inca au anumite probleme ... sa speram ca nu o b00mulesc
seara exceptionala tuturor
functioneaza toate deocamdata ,dar nu cred ca degeaba au facut ei testele
![]()
La mine merg toate trei. La sonor numai la Prima am ceva intreruperi.
Prima data am pus HD-ul de la dulce pe antena lor... unde aveam vechea conserva SD. Am vazut ca facea freezuri, nu se reseta.. etc. L-am pus pe antena mare (1,9m circulara) si aici merge brici. Am impresia ca e cam slab semnalul pentru HD la antena lor de 0,7m.
Confirm...se deschid din nou toate canalele Dolce, cu exceptia celor HD.
Le-a intrat morcovelul!
Sa speram ca a intrat si ca nu o sa mai iasa prea curand!![]()
Faza cu HD e o noutate in randul anumitor provideri, dar ca nu merge in sharing nu este chiar o "noutate" .. digialb a luat-o inainte la toti.... (La Dolce in ceea ce priveste HD), de cand au aparut HD la albanezi nu merg si nu au mers niciodata in sharing si nici o solutie nu a aparut!! A TRECUT CEVA TIMP!!!![]()
Last edited by costibarda; 09-07-10 at 17:57.
Olla,
Aseara cum faceam putin zapping, am observat ca se deschide Dolce HD in share, insa a functionat doar pentru 5 minute ~.