Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 15 of 994

Thread: OPTIBOX Alligator

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default update

cardul de dolce face si updatein aligator sau trebuie mutat in coship?

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by waynejames View Post
    cardul de dolce face si updatein aligator sau trebuie mutat in coship?
    Face update fara probleme. La mine merge in Alligator de mai bine de jumatate de an. Cele 2 recuri de la Dolce sunt de atunci in pod.

---------- Post added at 09:42 ---------- Previous post was at 09:30 ----------

Quote Originally Posted by mark21 View Post
    eu am pus la un amic, pe Aligator, linie N de SkyUk Hd.. si merge fara probleme..

intradevar legat la cccam face freeze la 30sec...cu N nici o problema.
    Eu am in acest moment un DM500 care vreau sa-l folosesc pe post de server local si 2 Alligatoare care as vrea sa le folosesc pe post de clienti legate de DM500 prin swich de retea. Imi poti da si mie mai in amnunt ce linii si unde trebuie sa le pun in DM500 si in Alligator ca sa mearga treaba? Bineinteles linii N. Mentionez ca sunt la inceput cu DM500 dar incerc sa ma documentez si sa rezolv problema. In stadiul actual Merge cartela DOLCE in DM500. Inca nu am inteles prea bine ce mai trebuie instalat in DM in afara de CCcam 2.1.4 care este acum in el. Multumesc anticipat pentru informatiile pe care le voi primi aici sau in PM.
    PS. Inca nu am incercat sa bag liniile necesare in DM. Urmeaza sa ma ocup maine de asta dar vreau sa ma documentez cat mai bine inainte pentru a nu pierde mult prea mult timp care la mine este in general prea scurt. In general am inceput sa ma prind ce si cum trebuie facut dar se pare ca mai este mult de invatat pentru a putea intelege corect totul. Multumesc inca odata.
    Last edited by afaco; 25-06-10 at 10:46.

Standard RSP member MihaiP's Avatar
    Mentioned
    21 Post(s)

@afaco - de preferat sa folosesti cccam 2.0.11 este serverul la care se leaga
    cel mai stabil ... ai grija sa alegi o configurare de network cu IP STATIC !!!
    Asta ca sa stii la ce IP sa te referi ca server de pe Alligator

in cccam.cfg ( /etc ) trebuie sa pui

F: alligator1 passw1
    F: alligator2 passw2
    boxkey= xx xx xx xx

... sa incarci cccam+newcs ...scriu din amintiri ca am facut asa ceva acum
    doi ani cu un card de max ....

Standard RSP member tod1975's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Am si eu o intrebare cum procedez cu acel schimb de linii N intre serverul meu cccam si Aligator ,in server pe dream trec doar linia F : user pass sau mai trebuie sa trec si altceva ,iar in Aligator cum adaug acea linie N pana acum foloseam C dar nu-mi place cum se misca. Mersi!

Standard RSP member pacala68's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Instalezi NewCS ( cel mai bine pachetul NewCS+Mgcamd )
    - modifici scriptul de start NewCS+Mgcamd inlocuind partea de start/stop mgcamd cu cea din scriptul cccamd ; ii schimbi numele corespunzator NewCS+Cccam
    -dezinstalezi Mgcamd
    - adaugi useri in /var/tuxbox/config/newcs.xml (ex: )
    <newcamd_port>PORT</newcamd_port>
    <user>
    <name>ccamd</name>
    <password>Passccamd</password>
    <au>Off</au>
    <sidoverride>on</sideoverride>
    <spider>no</spider>
    </user>
    <user>
    <name>aligobox1</name>
    <password>Passaligo1</password>
    <au>Off</au>
    <sidoverride>on</sideoverride>
    <spider>no</spider>
    </user>

- adaugi linia N in /var/etc/cccam.cfg
    N: 127.0.0.0 PORT cccamd Passcamd 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14
    PORT si DESKEY aceleasi in newcs.xml si cccam.cfg
    Pentru alte aligatoare ai
    N : IP_Dreambox PORT aligobox1 Passaligo1 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14

ai aici tuto http://sateliti.info/showthread.php?t=3409

concis :
    - linii N dai din dreambox catre alte boxuri - acestea se scriu in configul clientului ( cccam sau alt box )
    - fiecare client ( cccam sau alt box ) trebuie declarat newcsului in newcs.xml
    Last edited by pacala68; 25-06-10 at 14:32.

durulet Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Cum Vad Po 7 si Sat 1 HD cu panthera?

Am si eu un Optibox Panthera si dupa o saptamana de cautari nu am aflat cum as putea sa vad si eu cele 2 posturi. Momentan apar cu scrambled. Daca ma ajuta cineva sa pot urmari aceste 2 posturi de pe 19.2 grade as fi recunoscator. Am citit tot ce ati scris aici, insa nu am inteles nici un sfert din limbajul vostru codificat. Emu., linii etc. Ce trebuie sa fac ca sa pot urmari cele 2 programe. Programele FTA evident ca merg, dar pe mine ma intereseaza aceste doua posturi tv. Daca ma ajuta cineva punctual si explicit as fi recunoscator. Deasemenea as vrea sa imi explice cineva ce e cu cccam si cum se foloseste si la ce? Pe mine ma intereseaza sa pot urmari posturile codate in special de pe astra si pe hotbird, dar nu stiu daca este cineva dispus sa ma ajute ....

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default unde ai ajuns

spune-ne ce ai facut si unde te-ai impotmolit?

durulet Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

pai am lista de programe, dar as vrea sa pot urmari si cele codate de pe Sirius, in special pro7 hd s sat 1 hd. Ca sa nu zic ca as vrea sa fac sa mearga cardul Digi in panthera dar nimeni nu explica ce trebuie sa fac. Toata lumea spune da merge, dar nimeni nu spune cum si ce trebuie sa faci.

Mentioned
    21 Post(s)

- cardul Digi nu va merge ! niciodata !
    - poate merge cardul Akta , TVR sau Dolce
    - canalele dorite de tine doar prin sharing ...asa ca cere si tu o linie
    de la cineva care are un server ... activezi meniul emu-sharing...intri in server
    setup ...si daca ai primit o linie C: ... introduci elementele corespunzatoare ...
    url server, user name, user password si port !

Ideea de baza este ca trebuie sa o iei cu inceputul ...sa citesti ...sa intelegi ...
    ca altfel va fi foarte greu sa fii ajutat ...

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default o saptamana?

Quote Originally Posted by durulet View Post
    Am si eu un Optibox Panthera si dupa o saptamana de cautari nu am aflat cum as putea sa vad si eu cele 2 posturi. Momentan apar cu scrambled. Daca ma ajuta cineva sa pot urmari aceste 2 posturi de pe 19.2 grade as fi recunoscator. Am citit tot ce ati scris aici, insa nu am inteles nici un sfert din limbajul vostru codificat. Emu., linii etc. Ce trebuie sa fac ca sa pot urmari cele 2 programe. Programele FTA evident ca merg, dar pe mine ma intereseaza aceste doua posturi tv. Daca ma ajuta cineva punctual si explicit as fi recunoscator. Deasemenea as vrea sa imi explice cineva ce e cu cccam si cum se foloseste si la ce? Pe mine ma intereseaza sa pot urmari posturile codate in special de pe astra si pe hotbird, dar nu stiu daca este cineva dispus sa ma ajute ....
    Eu am citit 2 luni despre dream inainte sa am curajul sa pun o intrebare.
    Este gresit sa intri pe un forum si sa ceri simplu: "vreau"

zici ca vorbim codificat.. ia-le pe fiecare in parte vezi ce inseamna ... pregateste-ti recul ca atunci cand ceri o linie sa si mearga.

Poftim iti dau eu o linie... si imediat o sa-mi spui ca nu merge .. si ma bati la cap ... (fara suparare)
    emu... linii... etc nu e greu sa dai google si sa cauti.
    Daca tot te-ai logat pe acest forum vezi si functia search!

Ne-am "unit" aici ca sa ne ajutam , nu ca sa te ajutam...

cauta un pic ... spune-ne ce ai cautat si-ti mai dam cate un link, cate un ajutor sau explicatii, pana inveti.

http://sateliti.info/archive/index.php/t-4666.html

Succes

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Salut baieti. Am si eu o problema. Asa cum am scris mai inainte am un DM500 pe care vreau sa pun o cartela DOLCE in sharing local (prin swich) pentru 2 Alligatori. Am luat toate informatiile date de voi, am citit toate linkurile date de voi plus multe altele care se refera la ce am eu nevoie. La momentul asta situatia este asa:
    Am inceput sa pricep ce si cum e cu liniile astea de sharing si cam ce face fiecare comanda scrisa in ele. Ce comenzi sunt strict necesare si ce comenzi sunt optionale. La DM500 cu diferite setari ale cccam.cfg si ale newcs.xml am deschis fara probleme cartela DOLCE pe DM. Se deschide cu cccam, se deschide si cu newcs dar nu reusesc sa o vad in sharing cu Alligatorul. In Cccam Info apare cartela ca pusa in sharing, apare providerul dar nu vad nici un client si bineinteles nici un client online. Nu vad nici la server nimic cu o singura exceptie cand am vazut la server un server care avea nr. cartele 0. Probabil era alligatorul cuplat in acel moment care nu avea nici o cartela in el si nici nu avea cum sa dea asa ceva sau era serverul din DM dar nu punea la dispozitie cartela. Alligatorul cand fac setarile la el de cele mai multe ori vede ca se cupleaza cu ceva dar afisaza portul (corect), 0x000 si nedisponibil parca. Problema este ca la DM daca pun cartela in newcs, aceasta merge corect pe DM dar nu o vad mai departe si se blocheaza Cccam Info si nu mai pot citi nimic si nici sa-l mai scot de pe ecran. DM-ul merge in continuare pe programul respectiv fara sa mai pot face nimic la el. Singura rezolvare este scosul din priza.
    Cred ca e ceva incorect in cccam.cfg sau in newcs.xml sau in amandoua. Mentionez ca am instalat pe DM imaginea urmatoare
    Gemini_4.70_DM500_Maxvar_CCcam_2.1.4_via__2.6_vali_II_franch__By_Borsalino_06.02.2010
    si am instalat de pe serverul Gemini si Serverul Borsalino cccam info, newcs cfg, tux comander, etc. imaginea are in ea Cccam 2.1.4 & NewCS 1.67.
    Daca aveti ceva idei ar fi de mult ajutor. Sau daca poate cineva sa-mi trimita cele 2 fisiere cccam.cfg si newcs.xml sau ce trebuie scris in ele. Eu am incercat toate variantele date de voi si combinatii ale acestora dar se pare ca gresesc undeva si nu imi dau seama deocamdata unde. Am incercat si cu Cccam 2011 & Newcs 1.64 parca si tot ala a fost rezultatul. Deci cred ca gresesc undeva si nu m-am prins inca unde.
    Multumesc anticipat pentru informatiile care vor veni de la voi sa ma ajute sa rezolv problema.
    Last edited by afaco; 28-06-10 at 14:12.

Mentioned
    21 Post(s)

Eu zic asa :

- foloseste un IP fix pentru dm500 ( sa zicem 192.168.1.12 )
    - foloseste cccam 2.0.11 ca este evident mai stabil in relatia cu Alligatorul
    - descrie ( friends ) F: alli1 pas1 si F: alli2 pas2 in cccam.cfg
    - verifica ca dm500 deschide cardul
    - configureaza Alligatoarele cu IP serverului nume pass port
    - conecteaza ... daca accepta conexiunea este OK !

NU folosi pluginul cccam.info ... mult mai simplu si suficient de eficace poti
    obtine informatiile necesare de pe PC asa :

http://192.168.1.12:16001 --- evident cu IP-ul lui dm500

eu am facut asta cu un card AKTA si a mers dintr-un foc ...fara surprize !

P.S. de pe site-ul oficial ( http://www.i-have-a-dreambox.com/wbb2/index.php ) poti
    descarca imaginea originala Gemini 4.70 maxvar .... si pe buton albastru poti
    descarca de pe serverul oficial orice combinatie cccam+newcs ! poate-i mai sigur asa !
    Last edited by MihaiP; 28-06-10 at 14:28.