Results 1 to 15 of 17

Thread: Dolce - Gafaie... adica freeze-aza

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Incearca totusi sa te legi si pe cablu,e cel mai simplu test.Tragi un cablu UTP si testezi o zi intreaga,daca si asa face mai ramane netul.
    Treci la multifeed si mai pune o antena pe 1W daca tot ai local de acolo,asa scapi de timpii de comutatie mari.Cu NDS cam asa e si e greu sa gasesti o solutie.
    :

Standard RSP member dun's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Si la mine face freez pe Prima tv si pe inca vre-2-3 cu card local,restul functioneaza perfect.Acelas freeze face si daca decodez in sharing,adica aceleasi programe.De la ce poate fi?

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Default cand eram in it era asa de simplu

Quote Originally Posted by zmeura View Post
    Incearca totusi sa te legi si pe cablu,e cel mai simplu test.Tragi un cablu UTP si testezi o zi intreaga,daca si asa face mai ramane netul.
    Treci la multifeed si mai pune o antena pe 1W daca tot ai local de acolo,asa scapi de timpii de comutatie mari.Cu NDS cam asa e si e greu sa gasesti o solutie.
    nu timpul e neaparat problema ci lenea... am la etaj dm-eul, la parter pozitionerul ca aici o sa pun tv-eul de sufragreie si tre sa ma scol din pat sa mut satelitu; n-am acum cablu sa fac testu, cand eram in it importam mii de km de cablu/luna da acum m-au uitat colegii...

o sa fac in seara asta testul cu cristi sa vedem ce iese... oricum freez-urile dupa ce l-am scos pe cel care imi busea deme-ul s-au rarit... avea si timp mare de reply si era si pe gratis de cateva luni la mine... l-am anuntat si m-a inteles omu'

Standard RSP member bobo74's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

@ dun
    umbla la pcm delay si sc himba-l de la 0.25 la 0.100

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

deci am gasit un peer care-mi da dolce care freezeaza f putin... dar nu e cristi din pacate; restul desi am pingi buni parca e nebun , la 30sec-1 min baga un freeze luuung