Page 3 of 11 FirstFirst 1234567 ... LastLast
Results 31 to 45 of 157

Thread: Multumesc romani!

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Isarescu spune ca anul trecut aveam trei variante:
    -reducerea cheltuielilor
    -cresterea taxelor
    -criza
    Nu s-a facut nici una din ele din cauza unei rezistente politice "furibunde".Trebuia sa iasa unul presedinte,asa ca ne-am imprumutat si in plus nu am facut nimic pentru a ajuta economia,deci anul asta nu mai avem de ales ci e posibil sa fim nevoiti sa trecem prin toate cele trei de mai sus.
    Sa traiti bine!
    :

Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Talking

Cum , incă mai trăiţi ?

.

Standard RSP member Diablo1's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Presedintele Traian Basescu a afirmat joi, la Palatul Cotroceni, ca TVA si cota unica raman neschimbate, insa a precizat ca salariile, ajutorul de somaj si pensiile vor scadea. Declaratia sefului statului a fost facuta dupa intalnirile pe care Basescu le-a avut joi cu delegatia FMI si cu reprezentanti ai coalitiei de guvernare.

Iata cele mai importante declaratii facute de seful statului:

HotNews

Standard RSP member teqi's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

sa vad acum pe aceia care dadeau cu pumnul in masa ca basescu e bun.
    s...f*t in el romanie

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Mda,macar nu au umblat la TVA.
    Pacat ca ii afecteaza pe cei cu salarii si pensii mici.O alta treaba e ca nu cred in stare guvernul asta sa puna in practica asa ceva,e ca si cum le-ar taia de la gura beizadelelor numite in posturi.Mai vorbim la toamna cand veti vedea ca nu vor reusi sa taie destul din cheltuielile bugetare si vor ajunge si la TVA sau cota unica.
    Dau legatura celor care o vor musca rau,mai ales celor carora li se promitea ca in prima zi de guvernare PDL-ista se aplica legea cu 50% marire de salariu si dupa 1 an si jumatate s-au trezit nu numai ca au luat teapa,dar au ramas si fara 25% din cat aveau.Muahahaha.
    Sa traiti bine!
    :

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

profesorii isi merita soarta din plin,unii chiar recunosc ca au foarte mult timp liber

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Eu nu ma bucur,rasul era tot nervos.
    As fi vrut sa taie la cei cu salarii si pennsii mari,la cei sub 1000 ron deloc iar sub 2000 nu mai mult de 10%.Asta e,oricum vor taia doar de la cei saraci si nu de la cei numiti de ei in functii pe bani grei.
    Parca ieri si-au marit cei de la sectorul 6 salariile cu 25%,ca cica au venituri proprii.Super,tot asa.
    Last edited by zmeura; 06-05-10 at 21:25.
    :

Standard RSP member JBTC's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

ba eu ma bucur f tare: asa merita poporul tembel si analfabet care pune botul la vrajeala cu comunistii si mogulii! culmea: vrajeala a fost aruncata de niste comunisti impreuna cu mogulul-mogulilor si comunistul-comunistilor... halal natiune! ne meritam soarta cu varf si indesat! nu ca ar fi fost cu mult mai bine daca iesea goana dar chiar in halul asta... adica ce ne spune presedintele? pai: platiti voi prostilor pt ca noi suntem hoti si incompetenti! si asta fara perdea... cum s-ar zice in popor: UE, fraierilor!!!
    MacMini Plex/Boxee, Dolce DTH, Dolce Interactiv, Focus DTH, Digi DTH

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

..In ce tara traim,sau daca se poate numii tara..Spun asta deoarece am ajuns sa ne uram (si suntem doar la inceput) intre noi.Eu lucrez in domeniul privat si "asteptam cu nerabdare" masurile acestor "domni".Ma asteptam sa creasca TVA-ul desii cu siguranta era un dezastru.
    Stiti insa ce ma bucura?..retoric si sarcastic desigur,e vb despre faptul ca acesti "guvernanti" nu au miscat un deget impotriva evaziunii,impotriva bugetelor ministerelor "cheie",impotriva suplimentarii bugetului presedentiei,auzeam azi la TV ca site-ul in curs de infiintare e-romania urmeaza sa coste 500 de milioane de euro..ceea ce este bine ca doamna Udrea ii da.Vad ca mai sunt unii pe aici care duc linia portocalie mai departe spunand ca "100% era mai rau cu altii"..cred ca bunul simt fara a dorii sa va jignesc ar trebuii sa va caracterizeze.Adica tot capra vecinului e mai raioasa nu?...Si ca sa nu murim de plictiseala zise azi madam Boagiu ca de fapt traim bine dar nu ne dam seama.Cam asta e tara in care traim,normalul nu mai e normal si sanatos sa fii sa nu fii nebun :P.Va doresc in incheiere acelora care infierati impotriva "comunistilor" sa va iasa pe nas binele,sa va curga mierea si laptele portocaliu la robinet si locuri de munca sigure!

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Default I-mi place ca mai sunt multi ANTIBASESCIENI

Quote Originally Posted by JBTC View Post
    ba eu ma bucur f tare: asa merita poporul tembel si analfabet care pune botul la vrajeala cu comunistii si mogulii! culmea: vrajeala a fost aruncata de niste comunisti impreuna cu mogulul-mogulilor si comunistul-comunistilor... halal natiune! ne meritam soarta cu varf si indesat! nu ca ar fi fost cu mult mai bine daca iesea goana dar chiar in halul asta... adica ce ne spune presedintele? pai: platiti voi prostilor pt ca noi suntem hoti si incompetenti! si asta fara perdea... cum s-ar zice in popor: UE, fraierilor!!!
    PERFECT SPUS!
    SI eu am la servici unii care indura orice, si spun doar ca ALTII NU FACEAU MARE BRANZA, dar de unde naiba stiu ei ce sunt mama OMIDA?

Mai jos cateva ganduri care concluzioneaza multe din ce ati scris:
    LECTURARE PLACUTA!

Alexandru Tocilescu (regizor)” Scrisoare către ţara mea”

Nu-mi iubesc ţara. Trebuie să fie aşa, din moment ce nu-mi vine decit să vorbesc urit despre ea. Să-i spun vorbe grele in fiecare oră, in fiecare dimineaţă, cind intirzii cit pot de mult intilnirea cu oamenii, locurile, serviciile, televiziunea, piinea, mirosurile, maşinile, culorile, limba ei. Am obosit de ţara asta. Am obosit de ţara in care cei care conduc mă cred prost şi-mi spun “omul simplu, de pe stradă”, omul căruia se simt datori să-i explice cum stau treburile, intr-un limbaj gingav, analfabet, ca acel folosit de adulţii inculţi, pentru a răspunde gingurelilor unui bebeluş. Am obosit de ţara in care nimic nu este ceea ce pare: un site colorat cu multe promisiuni al unei grădiniţe privat e doar un paravan in spatele căruia se află o clădire care-i adăposteşte pe preşcolari de ploaie cit timp părinţii se află la serviciu (altfel, educatoarele işi roagă colegele de breaslă mai norocoase, de la alte grădiniţe, să fure plastilină şi creioane). Avocatul care-mi promite că va ciştiga procesul n-are niciodată chitanţier pentru banii pe care-i dau şi nici argumente in instanţă. Nici şefa firmei de recrutare nu-mi dă chitanţă pe banii primiţi, pe care i-am dat soţului ei, venit la intilnire in trening, intr-ostaţie de autobuz. Atunci s-a desfăşurat şi ultima secvenţă de colaborare, fiindcă plata taxei n-a fost urmată de nici o invitaţie la un interviu. Editura la cares-a angajat prietena mea, editură foarte renumită, scoate cărţi de filozofie de pensionar trist, de jucător de table fără noroc, şi literatură erotică, pe lingă care graffiti-urile din WC-urile şi gările publice sint suave declaraţii de amor. Iar patronul te felicită dacă ai reuşit să-i promovezi cărţile doar printre cei sau, mai bine zis, cele cu care incă nu s-a culcat. Că aşa, ar fi putut s-o facă şi el… Profesoara de franceză a nepotului meu miroase a vodcă, profesorul de religie nu-l lasă să iasă in timpul orei să facă pipi, iar cea de fizică pleacă in Grecia din două in două săptămini (plus in vacanţele şcolare). Redacţia la care m-am angajat are două birouri pentru redactori – unul pentru făcut sex – şi un art director care ilustrează un articol despre cartea Golful francezului cu două fotografii: una cu o lagună şi cea de-a doua cu un francez. Anonim. Adică nu ştim dacă e francez, dar are bucle pudrate de secol XVIII şi zimbeşte timp spre obiectiv. Fotografie pe care a schimbat-o, la insistenţele mele, multe, năduşite, cu o imagine portocalie a unei corăbii in apus de soare. Pentru lagună n-am mai avut suflu. Şi nici pentru corabie. Redactorul-şef spune că-i genial ca e si art şi e şi director, că numai el poate să aplice, in Photoshop, ghiocei pe rochia vedetei şi numai el poate să ilustreze un reportaj despre copiii orfani cu un copil cu ursuleţ in braţe, şi clipul Nokia – cu miini inlănţuite. Din cauza lui, intreaga redacţie şi-a dat demisia. A rămas doar redactorul-şef. Isteric şi nefericit. Din cauza celor care au pregătit o conspiraţie impotriva lui. Am obosit de ţara care-mi spune că orice speranţă are rădăcini firave şi că orice opţiune sinceră, onestă se dovedeşte a fi cretină. Am obosit ca din patru in patru ani să aleg prost, impreună cu alte 22 de milioane de locuitori, de oricare parte a baricadei am fi. Am oboist să sper că cel care se numeşte şef de guvern sau preşedinte de ţară sau măcelar sau avocat sau cintăreţ chiar se pricepe la ceea ce diploma, votul, discursul spun că se pricepe. Am obosit de ţara care mă transformă in victimă sau complice. In victimă, fiindcă oricit de multe rele s-ar intimpla in ţara asta, oricit de multă corupţie ne-ar tăia răsuflarea cu duhoarea ei, statul, legile, funcţionărimea, judecătorii, DNA-ul, Guvernul, Parlamentul par cu toate că există intr-un universe diafan, paralel cu al nostru, din care aruncă, din cind in cind, o ocheadă către noi, să ne supravegheze. Să ne certe că n-avem răbdare să ajungă şi la noi bunăstarea. Să ne dojenească, cu glas de domnu’ Trandafir acrit, pentru iresponsabilitatea cu care le cerem imposibilul, in condiţiile unei moşteniri grele. Am obosit să fiu victima statului care mă fură la facturi, la impozite sau in justiţie, victima patronilor care mă pot exclude din organigramă din trei ţipete şi două semnături, victima poliţiştilor care mă roagă să nu reclam furtul din buzunare. Orice protest este inutil. Orice gest de solidaritate, orice iniţiativă care m-ar putea transforma in cetăţean sau concetăţean, in membru al unei comunităţi rezidenţiale sau al unei organizaţii se fisiie in faţa privirilor nepăsătoare, a replicilor de tipul “c’eşti copil” sau “mă laşi?!” sau a celor care transformă iniţiativa in afacere profitabilă pentru ei şi dezastruoasă pentru beneficiari. Iar renunţarea mă face complice cu cei care acceptă ca lucrurile să meargă prost, din neputinţă, din interes, din indiferenţă. Sint complice, prin tăcere, cu toţi impostorii, mincinoşii, neisprăviţii, hoţii, de care depind, intr-un fel sau altul, in bătăliile mele mărunte, de zi cu zi. Am obosit de ţara unui singur televizor, a unui singur program in care se amestecă, de-a valma, senzuale cu securişti nejudecaţi, brăilence cu analişti obosiţi, discuţii lălii despre salarii enorme, furt la factură, poliţişti beţi, judecători mituiţi, miniştri penali cu breaking news-uri impotriva cărora tot romanul moţăie: invirteli, băşcălii, ogici, ciumace, anchete de doi şi un sfert, morţi de trei parale, incesturi de patru stele. Am obosit să aud sau să citesc comentarii lungi, strivite de ură sau inmuiate de slugărnicie, ale jurnaliştilor obosiţi din presa romanească. Am obosit de vorbe grele de prostie, nesimţire, ipocrizie, inepţii, vorbe care nu mai interesează pe nimeni, vorbe caraghioase, care-i transformă pe toţi ciutacii, dumitreştii şi morarii in bufoni disperaţi ai orelor tirzii de televiziune. Am obosit să văd societatea civilă, care face curat in universităţi şi alegeri, inghesuită pe liste de alegeri europarlamentare ale unui partid majoritar. Am obosit să aud că singurul lucru pe care-l avem de opus alegerii fiicei preşedintelui in Parlamentul European este pluralul nefericit “succesuri”. Am obosit să văd susţinători sinceri ai preşedintelui, care vor salariu de jurnalist independent. Am obosit să văd jurnalişti independenţi care devin guvernatori interesaţi. Am oboist să-l aud pe ministrul Culturii ţinind-o langa cu explicaţiile despre pleaşcă şi iubire de preşedinte. Am obosit să văd reportaje cu oameni care mănincă din gunoaie, copii violaţi, preoţi care ţin liturghii erotice, puştile lui Michi Şpagă, termopanele lui Adrian Năstase, oameni care se imperechează cu oi, ţărani care tasează pămintul cu obuze incă detonabile, pensionare care se străduiesc să prindă două porţii de sarmale de 1 Decembrie, ţigănci care-şi arată popoul poliţiştilor, şoferi beţi, criminali filmaţi in circa de poliţie, inmormintări in direct, sicrie fotografiate cu mobilul, ştiri animate despre ficatul de 20 de kilograme al unui cintăreţ, oameni urcaţi pe cruci ca să vadă mai bine groapa, cozile isterice de Sfinta Paraschiva şi de Izvorul Tămăduirii, proteste pe marginea balconului sau a macaralei şi comentariile profesioniştilor care incep cu: “Ce efect poate să aibă violul asupra unei fetiţe de 12 ani?”. Mă obosesc profesioniştii televiziunilor, chiar şi fără comentarii. Fiindcă sint aceiaşi. Şi apar des. Foarte des. In ţara asta nu mai există un psiholog cumsecade, un professor eminent, un cintăreţ talentat, un analist respectabil, un preot cu har, un poet inzestrat: toţi devin vedete şi, in clipa imediat următoare, descoperă că au văzut idei. Despre orice altceva decit meseria pe care altfel ar fi putut s-o practice onest şi din care să aibă un venit regulat. Mă obosesc emisiunile care-mi promit că vor dezbate soluţiile anti-criză şi in care invitaţi şi moderatori ajung să vorbească despre beregate, prostănaci, caraghioşi, şobolani rozalii, lupta dintre fata preşedintelui şi intelectuali, despre insinuările cutărui senator, despre sforăitul din Parlament al nu ştiu cărui deputat, despre nepoate de senatoare care sint de fapt amante de miniştri. Am oboist să văd feţe lungi de jurnalişti care anunţă, cu acelaşi ton grav, de inceput de apocalipsă, şi că se măresc facturile, şi că s-a dus dracului rapiţa in Alexandria, şi că Mutu are tendonul rupt. Sau că nu-l mai are deloc. Am obosit să aud de mitică-de-la-ligă, naşu-sandu, meme-stoica, galactici, jucători-titraţi, distracţie-pe- cinste. Am obosit să ştiu că din atitea cazuri de malpraxis in medicină, un singur doctor a fost condamnat pentru viol. Mă oboseşte Mihaela Rădulescu, şi cei care o combat, şi cei care o apără. Mă oboseşte oricine comentează un film, o carte, un spectacol, mai departe de rude, prieteni sau părinţi, fără să poată arăta vreun act, o diplomă, care să-i confere acest drept. Am obosit să mă tot intreb cine este cel sau cea care apare pe prima pagină a tuturor ziarelor, fără să reuşesc să-mi amintesc vreo ispravă, bună, rea, dar in orice caz extra-ordinară, care să merite măcar efortul scanării fotografiei lor. Am obosit să văd că patroni de firme de salubrizare işi dau cu părerea despre expoziţii de artă, că pe Wikipedia Mircea Badea este actor roman, că Monica Tatoiu are răspuns pentru orice – de la incălzirea globală, la cum nu trebuie să renunţi la speranţa de a avea orgasm. Am obosit ca, la douăzeci de ani de la Revoluţie, să-i injur tot pe Iliescu, Năstase, Văcăroiu, Şerban Mihăilescu, Viorel Hrebenciuc, Talpeş, Mitrea, Vadim Tudor, Voiculescu, Adrian Păunescu etc. Am obosit, de fapt,să nu am incredere in nimic şi nimeni. Am obosit să scriu acest protest. Nu va folosi la nimic.M-am gindit, la un moment dat, să le cer oamenilor obosiţi ca şi mine să iasă in stradă. Dar am in faţa ochilor imaginile filmate la diferite proteste: pancarte şi lozinci analfabete, revendicări haotice şi isterice, feţe timpe in fundal care transmit salutări familiei, sindicalişti mingiiaţi pe frunte de opoziţie, trecători plictisiţi şi amintiri duioase despre concediile la mare din vremea fraţilor Petreuş şi a Daciilor in rate. Am obosit de ţara in care nu se intimplă nimic. De ţara care m-a făcut să privesc cu lehamite drepturi la care am tinjit ani mulţi şi grei in comunism. Mie, omului simplu de pe stradă, mi-e lehamite de dreptul meu de a vota. De dreptul de a fi informat. De dreptul de a protesta. De dreptul şi obligaţia de a-mi apăra ţara. De dreptul de a mă asocia liber in partide politice, in sindicate, in patronate şi in alte forme de asociere. De dreptul de a avea acces la tratamente corecte in spitale. De dreptul de a fi egal cu ceilalţi romani in faţa justiţiei. De aceea spun că nu-mi iubesc ţara. Mi-a mai rămas, totuşi, un singur drept: acela de a circula liber in străinătate. De a emigra. Poate c-a venit timpul să-l folosesc. Ştiu bine că nici acolo nu umblă ciinii cu covrigi in coadă. Sper doar ca acolo, intr-o limbă străină şi pe străzi curate, să am timp să mi se facă dor de ţara mea. ” Acest articol reprezintă intr-o formă concisă şi condensată exact lucrurile pe care le gandim toţi cei dezamăgiţi, declară invitatul Alexandru Tocilescu, care a mai adăugat că media romanescă e vinovată pentru genocid cultural.

Mentioned
    0 Post(s)

am mai auzit niste tembeli care sustin ca e f bine: ca asa se vor obtine lichiditati, ca de ce sa sufere numai sectorul privat? eu vin si intreb: oare nu cumva, indirect, se loveste si-n sectorul privat? pai oare consumul nu va scadea, colectarea la buget pe salarii reduse nu va fi mai mica, tva incasat nu va fi mai putin, consum mai mic nu inseamna cumva firme care vor produce implicit mai putin? imi poate raspunde "finantistul" basescu la aceste intrebari? dar de ce nu au scazut cheltuielile cu achizitiile? alea facute de la firmele de partid... de ce nu introduc, macar temporar, o impozitare progresiva? de ce sa nu fim solidari dupa buzunar? pai daca unii s-au infruptat mai mult in vreme de crestere economica, oare nu cumva corect ar fi ca aceia sa puna osul mai mult in vreme de criza? ce vina au pensionarii ca boc e idiot? de ce trebuie pensionarii (care au cotizat o viata intreaga) sa plateasca incompetenta si hotia portocalie? pai daca mie imi taie 25% oare nu sunt indreptatit sa lucrez cu 25% mai putin? pt ca eu mi-am facut treaba f bine si le dadeam prognoze cu -8% crestere ec, cu 7% somaj samd... prognoze cu care s-au sters la cur... ce vina am eu ca ei sunt incompetenti? de ce basescu are buget cu 40% mai mare in an de recesiune puternica? de ce ne mint cu previziuni de +0,7% cand de fapt toata piata financiar-bancara vorbeste de inca -5-7% si de somaj 10-11%?... cine poate raspunde la aceste intrebari? de ce nu se investeste masiv intr-o tara in care toata infrastructura e dezastru? de ce nu se atrag fonduri europene (pt ca nu pot fi manarite oare?)?/// de ce? de ce? pt ca-i doare-n cur de noi toti fie ca facem parte din cei 5 mil care i-au votat sau din cealalta tabara, fie ca facem parte din cei care au stat acasa...

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

100% Boc nu a facut nimic.
    TVA-ul colectat va scadea putin,sper ca au calculat asta aia de la FMI (ca la ai nostri vad ca pana ieri le dadeau numai cu plus).
    Altfel da,va scadea putin consumul si foarte mult serviciile deci sectorul privat va fi afectat ca ajungea si la ei ceva din imprumutl FMI pompat la buget.Fara alte masuri care sa ajute economia sa creasca pana in toamna suntem terminati,urmeaza si cresterea TVA sau impozit.La cate a facut guvernul asta pana acum ...... pana in toamna un fleac,ne-a ciuruit.
    Sa traiti bine!

PS:Nu pot sa ma bucur cand ii scade salariul unui profesor,unui doctor,unui politist si mai ales a unui pensionar vai de el,dar ma bucur cand ii vad ingrijorati pe handicapatii care credeau povestile cu "pixelul albastru".Aia intradevar merita.
    :

Mentioned
    0 Post(s)

traiasca pixelul albastru!

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Da curios ca niciun PDL-ist tomnatic nu mai e tare in gura...Ca in toamna aveau argumente cat cuprinde,vb aia,nu ne tine lustratia de foame??..eu zic ca da,ne e bine,suntem anti-comunisti,anti-moguli,anti-oricine nu e portocaliu DAR avem caracter,pana la capat cu marinarul.Si pot intelege pana si asta dar cand mai vezi pe cate unu care inca mai crede in povesti cu "zane si marinari" mi se face greata!
    Despre ce vb?..despre competenta portocalie? Sa fim seriosi,va mai amintiti miliardele luate de la FMI,UE si Banca Mondiala?..Unde sunt?..simplu,in afisele electorale (indirect prin licitatii) in acoperirea deficitului si mai ales parte din ei in Bancile Comerciale. Ca de aia nicio banca nu da bani pe credite,au un client gras si prost,Statul Roman.A vazut cineva vreun sfant in infrastructura (caz in care poate mai misca ceva in tara asta)?.Nu e cazul sa-i jignim considerand ca avem vreo sans.Intrebarea serioasa e cat mai rezistam si Doamne fereste sa nu ajungem ca Grecia IN STRADA!

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

nu inteleg de ce mai ia salar boc-breloc ..!!!!

daca nu are curaj sa apara in fata romanilor sa anunte asemenea aberatii

apare basescu la televizor ca sa para mai impozant ca pe piticul nesimtit nu il mai crede nimeni

daca romanii ii mai lasa pe astia in functie isi merita soarta

cum spunea un coleg mai jos :

Rusine domnule patriciu ...se vede pixelul albastru

hai romani dormiti ca somnul natiunii naste monstrii

asta e, nu meritam altceva
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

Page 3 of 11 FirstFirst 1234567 ... LastLast