Results 1 to 15 of 157

Thread: Multumesc romani!

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Multumesc romani!

Tin sa multumesc celor care au avut grija sa nu ajunga "comunistii","petro-liberalii","mogulii",etc la putere si au avut puterea si inteligenta de a vota cu dreapta (sau cu stanga,depinde ce mana a folosit) astfel incat tara sa prospere sub cel de al patrulea guvern Boc.

FMI a cerut guvernului să crească cu 4 procente cota unică şi cu 5 procente TVA, astfel incat Romania să ajungă la ţinta de deficit bugetar convenită in acordul cu Fondul. Surse guvernamentale au declarat pentru Gandul că Fondul propune o cotă unică de 20 la sută şi o TVA de 24 la sută.
    Multumesc inca odata si la cat mai multe realizari in acest cincinal de mari realizari basesciene!
    Bravooooo.
    :

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

O cunostiinta care se ocupa de statistici a dorit sa faca o statisitca despre orientarea romanilor: stanga , dreapta sau centru.Repetand deja obsesiv ca se apuca i-am zis clar:

stii cum e cu statisticile astea

replica : ba tu vinzi castraveti la gradinar?

zic eu: statisitica e ca fusta mini: arata multe dar ascunde lucrurile fundamentale

RSP Team XVanish's Avatar
    Mentioned
    10 Post(s)

Zmeura: chiar crezi ca altii ar fi dat rezultate mai bune? Eu nu cred... mai degraba o mana de oameni tineri in guvern, parlament si la guvernare, dar tineri cu idei, creativitate si interes, nu pupincuristii de tineri politicieni care ii avem acum si care cica reprezinta generatia tanara... oricare varianta actuala ar fi la guvernare, de dreapta, centru ori stanga, eu zic ca tot un drac ar fi fost.

Nu cred ca voi trai sa vad zilele in care se va face ceva pentru populatie si nu pentru interese colaterale...
    Internetul e distractie, nu pierde controlul!

Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Bun,deci asta ca nu era nici unul mai breaz e corect,dar dupa tampeniile alea cu "trucajul" inca mai stau si ma mir ca s-au gasit milioane de fraieri care sa mai si voteze cu marinelul turmentat care ne-a pus acest guvern extrem de "capabil" in frutea tarii.A patra oara!
    Ca nu faceau treaba altii nu se stia 100%,dar ca Boc e total paralel era deja clar.
    Sa mai caut ce am scris in timpul campaniei electorale pe aici?Nu mai caut.
    Multumesc inca odata,poate asa ajung sa emigrez si eu naibii.

Poate fi si o "bomba",sa apara marinelul acum calare pe un cal alb si sa ne "scape" de greutati,anuntand ca a vorbit el si s-a rezolvat.Tot degeaba ca oricum suntem in rahat.
    :

Standard RSP member yky's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Mai @zmeura, cu ultima fraza m-ai lasat pafff...
    Tu incepi sa simti "politica".....sa vezi de n'o fi asa!!!

RSP Team XVanish's Avatar
    Mentioned
    10 Post(s)

Stai sa ajunga cutitul la os, sa moara lumea de foame, si apoi sa vezi tu cum vine marinelul tau calare... cu suturi in fund... ca romanii la nervi si suparare sunt... unstoppable!

In ritmul in care mergem... nu stiu daca e cineva care sa ne scoata repede de unde ne-au bagat altii...

Asa ca poti sa le multumesti mult si bine, si eu as face-o insa... nu stiu cum sa-ti spun dar... chiar nu mai merita stresul. Nu pot decat sa-mi vad de viata si sa ma descurc asa cum pot, ignorand cam tot ce se intapla in zona politica.
    Internetul e distractie, nu pierde controlul!

Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!