1. La mine in format ntfs nu a mers. Dupa formatare pe PC in fat32 a mers tun.
2. Dupa instalare HDD in receptor il formatezi din meniul receptorului, asta se numeste acolo initializare.
Dislikes: 0
Vreau sa va mai intreb ceva ,hardul trebuie formatat inainte de al monta in receptor sau receptorul o sa-l vada asa cum este.Va intreb asta deoarece am citit undeva ca hardul ar trebui formatat initial in fat32 pentru a fi vazut de Enigma 2.La mine asta ar fi o problema deoarece eu am un laptop si nu stiu cum conectez receptorul la acesta pt.al formata. Voi cum ati procedat ?
Mersi!
1. La mine in format ntfs nu a mers. Dupa formatare pe PC in fat32 a mers tun.
2. Dupa instalare HDD in receptor il formatezi din meniul receptorului, asta se numeste acolo initializare.
IPBOX 900 HD, dreambox 800HD, dreambox 500, VU+duo, gigablue800HD, Vu+Duo2
Eu am un hard de 1TB insa problema este ca nu il pot formata pe PC in fat32 ,voi cum ati reusit.
Al meu era in ntfs si a mers formatat fara probleme in receptor.
am citit mai jos legat de hdd-uri,intrebarea mea este care din ele este mai silentios ?vreau sa cumpar unul pe care sa nu-l aud si cu 5400 rotatii daca se gasesc.
ar merge montat unul de laptop cu mici modificari la prindere ?
Last edited by inocentul; 06-05-10 at 13:10.
VuSolo 4K/DM500hd a8p modat kit Ridax/1,9m Al+Gibertini1,25m Al+1,0mAl triax+diseq10x1,Sony 49XH 9505
Am testat un HDD "nerecomandat" WD5000AADS-1 si merge fara probleme pe Dream Elite! Nu am testat inregistrari simultane!
E super silent si Echo (green=consum mic la scriere-6w)
Se pare ca problemele sunt date de viteza de rotatie a hdd-ului care este de 5.400 rot/min dar avand un cache de 32mb se descurca. L-am avut intr-un sistem si l-am formatat cu Paragon in FAT32 inainte sa il pun.
@Einstein in urma cu 2 luni spuneam ca "deocamdata nu e recomandat" un HDD WD5000AAKS Caviar Blue care are specificatiile astea:500 GB, SATA 3 Gb/s, 16 MB Cache, 7200 RPM !
Am pus in el apoi un HDD WD3200AAKS Caviar Blue care are specificatiile:320 GB, SATA 3 Gb/s, 16 MB Cache, 7200 RPM care a mers in Vu+ fara probleme!
Deci se pare ca au fost rezolvate unele probleme cu hdd-urile!![]()
Eu am un Samsung de 1TB care initial a fost formatat in ntfs si nu am avut nicio o problema cu Dream Elite l-a recunoscut imediat iar imitializarea nu a durat mai mult de 3 min.
Am montat un HDD de la un laptop(2.5") in VU cu ajutorul unui suport scos dintr-un IPbox.
Adevarat ca au fost nevoie de unele indoituri cu patentul da l-am facut sa potriveasca la surube si sa stea drept in cele din urma.
E cel mai silentios pe care l-am testat(nu se aude deloc![]()
If you don't have walls,you don't need Windows!
VU+Duo/BlackHole 1.0M/CCcam 2.1.3+Oscam1851-Sky IT + HD
Intradevar sunt probleme la HDD-urile WD dar se poate rezolva.
Am incercat doua modele si ambele nu au fost vazute doar dupa ce le-am formatat ext2 apoi nu au mai avut probleme,merg excelent acum folosesc Western Digital WD5000AADS Caviar Green 500GB si sunt foarte multumit de el si nu se incinge un lucru foarte important.
De mentionat NU FOLOSESC JUMPER
Eu am un Hitachi CinemaStar HCS5C3232SLA380 320GB nu am avut probleme de blocaj cu el sau frezz lam formatat extern ext2 o singura partitie
..::EGAMI TEAM::..
Western Digital WD5000AADS Caviar Green 500GB,vazut imediat dupa bootare imagine VTI 2.0,formatarea dureaza f putin.
Foarte silentios !
VuSolo 4K/DM500hd a8p modat kit Ridax/1,9m Al+Gibertini1,25m Al+1,0mAl triax+diseq10x1,Sony 49XH 9505
eu mi-am instalat un hardisk Western Digital de 500GB, WD5000AAKS - a fost vaut de catre imaginea VTI2.1. initializarea a durat sub 1 minut.
e foarte silentios.