Cum am mai scris , las la o parte istoria si politica.Istoria fiinca nu e forum de istorie iar politica idem deoarece nu sunt simpatizantul vreunui partid politic sau a altei grupari de orisice fel!
delta2k2 sustin cele afirmata caci am studiat lb romana timp de 12 ani de zile la scoala .Vezi ca nu sunt nicidecum o victima sau un pupincurist care sa linga acolo unde adineauri a scuipat chiar din contra
Domnule Val chiar asa ?!Code:Nu poate sa faca asta, singura chestie la care se ricepe este sa toarne gaz pe foc
A trebuit sa ziceti asa de la bun inceput.Integrarea in comunitatea RSP= sa nu zici ce nu-ti convine, sa nu relatezi lucruri care ti s-o intamplat, sa aprobi orisice aberatii sau copy/paste.Uite n-am stiut ca si aici lucrurile se desfasoara cu viteza personalului de oradia-cluj!
Cine a sarit calu Gessle. oare?Hai zi!
men ai fost lovit de tren pe trecerea de pietoni?Men eu nu studiez hartile de acoperire ale satelitilor pe flysat si apoi visez ca le stiu pe toate asa cum multi de aici fac acest lucru!EU am invartit la viata mea antene de la 90e la 30w de diverse dimensiuni(60, 73, 80, 90, 110 cm etc) si stiu cu ce se mananca receptia satelit.Singura tempenie care am facut-o e ca am dat sfaturi pretioase la unii care doreau sa-si cumpere antena iar alti "experti " m-au luat peste picior cu subtilitati gen "nu toti viseaza la Astra 1H , spotul nordic de la thor etc".Code:Oricat ai studia docky,intotdeauna esti incepator si cam te bagi unde nu-ti fiebe oala,in plus mai degenerezi si discutii de la tampeniile tale intr-un topic in care se vorbeste de altceva!
Eu am relatat niste lucruri ce mi s-au intamplat si care nu-mi sunt de actualitate de vreo 10 ani de zile!!!Dar vad ca situatia a ramas la fel(trimiteri in hunia), in plus apar persoanele care fac spume la gura
Hai ma baieti nu suntem la fel din nici un punct de vedere si va rog sa nu-mi faceti recomandari ce/cum/care sa scriu .
@shadowman
Cel care o ia pe aratura nu sunt eu in nici un caz.Am crezut in libertatea de exprimare pe acest forum dar m-am inselat!
In plus am vazut si ieri pe shotbox ca abureai pe cineva ca antena de 60cm e buna pt receptionarea tp DIGI TV!Mai bine ai fi atent la asemnea detalii cand probabil stii si tu ca pt a receptiona stabil ai nevoie de o antena de 90cm
Uite eu va promit ca imi iau o pauza mai indelungata de pe forumul Sateliti.Info si ma voi intoarce apoi sa vad ce si cum merg lucrurile.Cred ca va fi la fel dar poate sa ma insel!

Reply With Quote

daca @Doctorműholdak n-are dreptate :