Thanks Thanks:  15
Likes Likes:  76
Dislikes Dislikes:  11
Results 1 to 15 of 828

Thread: "Nu te supara frate!"

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Exclamation

Cum am mai scris , las la o parte istoria si politica.Istoria fiinca nu e forum de istorie iar politica idem deoarece nu sunt simpatizantul vreunui partid politic sau a altei grupari de orisice fel!

delta2k2 sustin cele afirmata caci am studiat lb romana timp de 12 ani de zile la scoala .Vezi ca nu sunt nicidecum o victima sau un pupincurist care sa linga acolo unde adineauri a scuipat chiar din contra

Code:
    Nu poate sa faca asta, singura chestie la care se ricepe este sa toarne  gaz pe foc
    Domnule Val chiar asa ?!
    A trebuit sa ziceti asa de la bun inceput.Integrarea in comunitatea RSP= sa nu zici ce nu-ti convine, sa nu relatezi lucruri care ti s-o intamplat, sa aprobi orisice aberatii sau copy/paste.Uite n-am stiut ca si aici lucrurile se desfasoara cu viteza personalului de oradia-cluj!

Cine a sarit calu Gessle. oare?Hai zi!

Code:
    Oricat ai studia docky,intotdeauna esti incepator  si cam te bagi unde  nu-ti fiebe oala,in plus mai degenerezi si discutii de la tampeniile  tale intr-un topic in care se vorbeste de altceva!
    men ai fost lovit de tren pe trecerea de pietoni?Men eu nu studiez hartile de acoperire ale satelitilor pe flysat si apoi visez ca le stiu pe toate asa cum multi de aici fac acest lucru!EU am invartit la viata mea antene de la 90e la 30w de diverse dimensiuni(60, 73, 80, 90, 110 cm etc) si stiu cu ce se mananca receptia satelit.Singura tempenie care am facut-o e ca am dat sfaturi pretioase la unii care doreau sa-si cumpere antena iar alti "experti " m-au luat peste picior cu subtilitati gen "nu toti viseaza la Astra 1H , spotul nordic de la thor etc".
    Eu am relatat niste lucruri ce mi s-au intamplat si care nu-mi sunt de actualitate de vreo 10 ani de zile!!!Dar vad ca situatia a ramas la fel(trimiteri in hunia), in plus apar persoanele care fac spume la gura

Hai ma baieti nu suntem la fel din nici un punct de vedere si va rog sa nu-mi faceti recomandari ce/cum/care sa scriu .

@shadowman
    Cel care o ia pe aratura nu sunt eu in nici un caz.Am crezut in libertatea de exprimare pe acest forum dar m-am inselat!
    In plus am vazut si ieri pe shotbox ca abureai pe cineva ca antena de 60cm e buna pt receptionarea tp DIGI TV!Mai bine ai fi atent la asemnea detalii cand probabil stii si tu ca pt a receptiona stabil ai nevoie de o antena de 90cm

Uite eu va promit ca imi iau o pauza mai indelungata de pe forumul Sateliti.Info si ma voi intoarce apoi sa vad ce si cum merg lucrurile.Cred ca va fi la fel dar poate sa ma insel!

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

doctore tu chiar vrei sa pleci definitiv de aici?chiar treb sa scormonesti mereu in c...t?chiar nu poti fara nu a deschide un subiect de scandal?chiar o cauti asa tot timpu cu lumanarea?
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Exclamation

Quote Originally Posted by doktorofsat
    ... Eu pot argumenta din propria experienta faptul ca romana o limba retardata ...
    Quote Originally Posted by delta2k2
    Adică eu care sunt roman 100% vorbesc o limbă retardată ? Adică eu şi aproape o ţară intreagă ?
    Quote Originally Posted by doktorofsat
    ... delta2k2 sustin cele afirmata caci am studiat lb romana timp de 12 ani de zile la scoala ....
    ... Am crezut in libertatea de exprimare pe acest forum dar m-am inselat! ...
    Degeaba ai studiat romana 12 ani , imi este clar că nu ai inţeles mare lucru.
    Eu cred că ai avut dreptul la prea multă libertate de exprimare din moment ce iţi permiţi să ne jigneşti pe faţă cu afirmaţiile tale privind limba romana.

.

dishwasher val's Avatar
    Mentioned
    36 Post(s)

Quote Originally Posted by doktorofsat View Post
    Domnule Val chiar asa ?!
    A trebuit sa ziceti asa de la bun inceput.Integrarea in comunitatea RSP= sa nu zici ce nu-ti convine, sa nu relatezi lucruri care ti s-o intamplat, sa aprobi orisice aberatii sau copy/paste.Uite n-am stiut ca si aici lucrurile se desfasoara cu viteza personalului de oradia-cluj!
    Chiar asa! Prin integrare in comunitate m-am referit la respect fata de colegii de forum indiferent de priceperea sau nepriceperea acestora. Daca luai lucrurile asa cum sunt, ai fi ocolit sectiunea Offtopic; nu de alta dar stii ca nu te poti abtine! Pana una alta BAN 3 zile.
    P.S. trenul de la Oradea la Cluj face aproximativ 4 ore, mai putin decat te-ai deranjat tu sa-mi raspunzi.
    UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by doktorofsat View Post
    Uite eu va promit ca imi iau o pauza mai indelungata de pe forumul Sateliti.Info si ma voi intoarce apoi sa vad ce si cum merg lucrurile.Cred ca va fi la fel dar poate sa ma insel!
    mai doctore eu am impresia ca tu suferi de multiple personalitati si de multe ori te crezi ce nu esti de fapt si eu as vrea sa fiu obama dar totusi ma abtin

daca vrei sa iei o pauza dupa ce te intorci te ajut eu definitiv sa te recreezi

tu mai vezi pe cineva sa discute sau sa redeschida topicuri create de tine pe temele tale etnice,scriptologice etc

te ai intors dupa o zi de ban si ti au trebui vreo 3-4 zile sa deschizi din nou subiectu?ai avut insomni pe tema asta?nu ai avut pofta de mancare?ai picat intr o depresie?

pe bune doctore intinzi rau de tot coarda iar eu unu nu te mai tolerez

next,out

propun sa ne oprim aici cu reply ptr topicu luica sa nu vb in lipsa lui
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Standard RSP member pacala68's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

sa-mi trag plice daca @Doctorműholdak n-are dreptate :
    - elmondása szerint a magyar
    - én megfenyegette, és irányítsák őket a szájába punmu

Standard RSP member SuperSonic's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Ce inseamna ce ai scris acolo ? Ca eu urmaream topicul si nu vorbesc limba cailor, iar google translate da rateuri.

Multumesc.

dishwasher val's Avatar
    Mentioned
    36 Post(s)

Faza cu "limba caiilor" e de prin 2005/2006, nu mai retin; daca tot ai amintit de ea era bine sa vii cu ceva amanunte pentru a nu se intelege expresia intr-un sens nedorit.
    UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Mda,va agitati cam mult din nimic.Nu va mai obositi.
    :

Golden Member shadowman's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

@shadowman
    Cel care o ia pe aratura nu sunt eu in nici un caz.Am crezut in libertatea de exprimare pe acest forum dar m-am inselat!
    In plus am vazut si ieri pe shotbox ca abureai pe cineva ca antena de 60cm e buna pt receptionarea tp DIGI TV!Mai bine ai fi atent la asemnea detalii cand probabil stii si tu ca pt a receptiona stabil ai nevoie de o antena de 90cm

Respecte!
    @doktorofsat.....nu iti inteleg "agitatia"ca eu as fi aburit pe cineva cu antena de 60.....daca citeai mai bine ce am scris,mai exact daca intelegeai "limba retardata"pe car eu o vorbesc,ai fi priceput ca i-am spus ca se prinde si ca o sa aiba probleme pe vreme ploioasa.Nu am incercat sa-i vand minic sau sa il "aburesc"cu ceva.Insa probabil tu,ca de obicei doresti sa sari in sus,mai mult decat ceilalti.
    Apoi acum am certitudinea ca "o iei pe aratura"uneori si datorita revenirii tale dupa zile bune cu aceeasi problema.Subiect"uitat'de altii.
    Asa cum zicea si @laleauaneagra13 cred ca nu ai putut trage aer si nu ai putut dormi pana nu ai zgandarit din nou in "5 litere".
    Libertatea in exprimare pe acest forum ai avut si o ai atata timp cat esti decent si la subiect in exprimari.Acest lucru se vede prin simplul fapt ca ti s-a dat voie sa jignesti si sa arunci vorbe destul de injurioase.Daca faceai asta pe un alt forum ai fi fost scos cu suturi in dos,demult.Nimeni nu ti-a ingradit nimic.In ceea ce priveste revenirea ta pe forum,chiar ma lasa rece.Sau sa fiu mai explicit,ca sa intelegi si tu,din partea mea poti sa revii cand o sa te sun eu,sa te rog sa revii.Insa esti bine revenit,daca o sa te limitezi doar la explicatii tehnice,receptii si recomandari legate de receptia satelitilor.Incearca sa nu mai provoci "furtuna intr-un pahar cu apa"ca s-ar putea sa se rastoarne barca cu tine.
    Eu asa cum ti-am mai spus,te respect ca om,insa nu pot tolera sa jignesti,sa te crezi mai presus decat restul.Daca ai avea cu ce as aprecia asta.Insa pana acum ai venit doar cu "lupte"impotriva limbii romane si a celor care nu sunt de acord cu tine si cu faptul ca tu ai fost si te consideri persecutat.E o tara libera si deschisa,atat de deschisa incat poti sa pleci unde vrei,nimic si nimeni nu te retine.
    Sper ca inainte de a te apuca iar sa te lauzi cu cele 12 clase ale tale,apropo...esti oare singurul?!Sa te gandesti de doua ori si sa reflectezi adanc la ce ai iscat cu acuzele tale,la adresa multor useri dupa forum.
    Cred ca ti-am explicat pe intelesul tau si destul de "diplomat",fata de tine.
    Sper ca ai inteles ce trebuia de aici si din ce ziceau inainte si colegii de forum.
    Noi romanii avem o vorba,"cand doi iti spun ca esti beat,te duci si te culci"...nu vreau sa continui cu restul.
    Bafta!
    Respect!

Standard RSP member Sandutsu's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Exclamation

doctore tu chiar vrei sa pleci definitiv de aici?chiar treb sa scormonesti mereu in c...t?chiar nu poti fara nu a deschide un subiect de scandal?chiar o cauti asa tot timpu cu lumanarea?
    Eu din cauza provocarilor lui am primit o penalizare si normal cred ca ar fi bine sa fie anulata

Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Smile

@Sandutsu , stai liniştit că se prescrie ... după 7 ani

.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Lasa frate ca un avertisment e aproape inofensiv.Mai e si expirat deja,asa ca nu e problema.
    Nu va aruncati si voi cu jigniri,mai ales generalizate,ca poate se vor simti prost si altii si nu merita.Si Gessle a suportat aceeasi pedeapsa ca si doktorul,dar vad ca el isi vede de treaba si nu a sarit iar la cearta si jigniri.

Legat de "trimiteri in hunia" (e prima data cand aud expresia asta) nu am vazut pe nimeni sa-i fi spus asa ceva.Trimiteri in alte parti garantat au avut multi pe buze.Nu inteleg de ce inventeaza probleme inexistente si incearca sa pozeze in victima care de fapt nu e.Daca nu termina cu chestiile astea (cand revine,daca revine) nu il vad deloc bine.
    Altfel daca nu iti place tara,nu iti place limba si te simti atat de oprimat e si normal sa te intrebe lumea de ce mai stai pe aici.E o intrebare logica care vine de la sine,nu il trimite nimeni nicaieri de fapt si nici nu il alunga.Sa intri pe un forum romanesc si sa te tot plangi ca esti tratat rau cand de fapt ai fost primit cu bratele deschise ..... Ba ii mai iei si de sus pe cei de acolo si ajungi sa iti cam bagi ceva in limba lor.Bravos!
    Last edited by zmeura; 26-04-10 at 23:26.
    :

Membru de onoare Einstein's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

Va rog sa incheiati aceasta discutie!