Results 1 to 15 of 2493

Thread: Echosmart 771 & 791 softuri-discutii!

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

risk cred ca il incurci ...daca intra la 3452 face automat update gresit
    cel mai bine daca are soft cu menu+8888+3452 e bine sa lase close special ke y

dupa ce pune ke yle cu telecomanda sau cu stick-ul USB sa mearga doar la menu+8888 + exit
    si gata

gresesti daca pui menu+8888+3452 open , trebuie sa fie close
    daca nu exista optiunea asta inseamna ca softul e mai nou si atunci e ok doar menu+8888

asculta ce zic eu
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

da horatyu, tu ai dreptate.
    vreau doar sa mai adaug ca atunci cind esti incepator nu intelegi ce ai de facut, nu intelegi ce se intimpla, nu sti ce sunt toate acele optiuni, si ai nevoie sa ti se spuna exact ce sa apesi si asta am incercat sa-i spun. eu asa cum am descris am facut si a mers.

PS si mai stiu ca pt. ceilalti "vechi in meserie" e plictisitor sa repete incontinuu acelasi si acelasi lucru (uneori e chiar enervant) si numai din acest motiv m-am "bagat in seama"
    apropo, cit am tot citit pe forumul asta, tu esti o exceptie, esti de admirat cita rabdare ai cu incepatorii.

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by riks View Post
    da horatyu, tu ai dreptate.
    vreau doar sa mai adaug ca atunci cind esti incepator nu intelegi ce ai de facut, nu intelegi ce se intimpla, nu sti ce sunt toate acele optiuni, si ai nevoie sa ti se spuna exact ce sa apesi si asta am incercat sa-i spun. eu asa cum am descris am facut si a mers.

PS si mai stiu ca pt. ceilalti "vechi in meserie" e plictisitor sa repete incontinuu acelasi si acelasi lucru (uneori e chiar enervant) si numai din acest motiv m-am "bagat in seama"
    apropo, cit am tot citit pe forumul asta, tu esti o exceptie, esti de admirat cita rabdare ai cu incepatorii.
    boerule iti multumesc foarte important si tie si lui horatiu am reusit spunemi de unde esti si poate am ocazia sa ma revansez cind ma intorc in tara multam fain inca odata. am facut fara 3452

---------- Post added at 20:30 ---------- Previous post was at 20:20 ----------

Quote Originally Posted by horatyu View Post
    risk cred ca il incurci ...daca intra la 3452 face automat update gresit
    cel mai bine daca are soft cu menu+8888+3452 e bine sa lase close special ke y

dupa ce pune ke yle cu telecomanda sau cu stick-ul USB sa mearga doar la menu+8888 + exit
    si gata

gresesti daca pui menu+8888+3452 open , trebuie sa fie close
    daca nu exista optiunea asta inseamna ca softul e mai nou si atunci e ok doar menu+8888

asculta ce zic eu
    salutare mestere si iti multumesc frumos pt. rabdare. eu pe la sfirsitul lui mai am ceva treaba in sibiu iti las mailu sa imi dai nr. tel. ilie.chesa@yahoo.com poate ai timp sa bem o bere. multam fain inca odata. eu oricum o sa mai dau cu nasu pe aci salut