Quote Originally Posted by Einstein View Post
Dupa parerea mea, "extraterestrii" reprezinta o mare prostie! Nimic concret, nimic palpabil, nicio dovada de necontestat!
Si aici a existat un interes pentru a atrage atentia si bani pentru spatiu cosmic al NASA. Ce descoperiri remarcabile utile omenirii s-au facut in urma cheltuielilor pentru cosmos de sute de miliarde de dolari de pana acum?

Probabil si daca se descopera ceva palpabil nu se face public
E un program in care se investes si s-au investit multe multe miliarde de dolari si ma gandesc ca totusi ceva exista pentru ca altfel nu s-ar mai investi atata.

Eu sunt fascinat de aceasta idee a existentei unor civilizatii extraterestre ca multi altii dealtfel , dar ma gandesc ca oamenii nu pot vorbi cu pestii sau cu animalele sau alte vietati si atunci cum ar putea vorbi cu extraterestri?
Pe scurt cu un limbaj articulat nu cred ca e posibila comunicarea cu alta specie pentru ca suntem facuti diferiti si atunci este probabil imposibila pe calea asta articulata... dar probabil pe cale telepatica se realizeaza si aceasta comunicare pentru ca sunt marturiile multor persoane despre sfinti si intelepti care comunicau cu animalele.