nici macar nau tari si barbatia sa stea la interviu.nare rost sa ne ofticam de cand ma stiu asa e tot timpul pe la noi.ce inseamna sa fi vedeta?prost si fara caracter.pacat ca mai iau si bani ptr asta
nici macar nau tari si barbatia sa stea la interviu.nare rost sa ne ofticam de cand ma stiu asa e tot timpul pe la noi.ce inseamna sa fi vedeta?prost si fara caracter.pacat ca mai iau si bani ptr asta
Foarte adevarat graiesti, eu am fost dezamagit cand am vazut in meciul de la Lazio , pe cei care se auto intituleaza spartani cum trag de un amarat de egal , ei avand si 2 oameni in plus.
Daca erau spartani cu adevarat luptau acolo cand a fost cazul fiindca aveau si avantajul ca aveau omul sau oamenii in plus.
Pacat fiindca iubim fotbalul si suntem romani ,indiferent cu ce echipa tii sau cat de mult ii urasti in campionatul nostru trebuia sa ii sustii si sa te bucuri sau sa suferi alaturi.
De ce oare nu suntem ca nemtii sa luptam pana la fluierul final sau sa avem daruirea cu care joaca englezii.
Exemplu pozitiv pentru multi ar trebui sa fie Banel de la Steaua care chiar daca nu e un super jucator ,alearga de isi da sufletul , felicitari ...... si altii sa invete de la el, mai putin faza cu auto golul ala stupid![]()