nici la mine nu merge..dar important e sa avem key...
nu am subtitrare pe Digi Film 1 si 2, am receiver Octagon SF 118, cand apas butonul de subtitrare nu gaseste nimic, pe Discovery .... am subtitrare, numai pe cele doua programe nu am, nu transmit ei subtitrare? sau nu stiu eu ceva ce ar trebui sa stiu. ( id teletext....).
nici la mine nu merge..dar important e sa avem key...
lipsa subtitrari dvb la unele receptoare este din cauza softului patchuit , pentru a face loc emulatoarelor a fost scos cate ceva din softul original - subtitrarea : teletext. nici pe globo 7010 cr nu merge pe softul patchuit .
Deci merge si pe echolite Digi?
dupa cate am vazut ultima versiune nu are nimic nou... doar ceva compatibilitate cu vdr 1.5.xx cred ca daca it-am trimite un ts omului cu o inregistrare in care nu se afiseaza subtitrarea dvb ar putea analiza si corecta evetual deficientele..oricum am testat cu mytheatre 3.38 si se vad absolut pe toate programele....
cu ProgDVB imi raman un pic in urma...
Eu nu reusesc subtitratrile pe d**i. Imi merg pe orice alte programe, pot sa aleg orice subtitrare, numai la asta nu. Ce Progdvb folosesti?
@skycleaner
am incercat si eu cu progdvb si nu vad nimic .. zi cum faci sau ce versiune ai.
e ultima aparuta oricum...cred ca 5.10...dar nu sunt sigur...treaba e ca apare si ramane pe ecran o perioada dupa care dispare si tot asa si nu se sincronizeaza cu imaginea desi la setari totul e ok
![]()
Last edited by skycleaner; 29-08-07 at 10:09.
Pai si mai folsesti un soft pe langa ProgDvb?
Sau mai exact, ce setari ai facut?