Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 185

Thread: PAYSERVERE!!!! - atentie

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Member Addicted Member
    Mentioned
    5 Post(s)

Quote Originally Posted by laleauaneagra View Post
    nu stiu daca ma intrebi pe mine sau per generalcand am spus o suta de lini m am referit atat c cat si f iar ce spui tu ai dreptate
    Intrebarea era ptr milo.

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

semnalu de alarma care vreau eu sa-l trag e altu ... pay server inseramna acela care da anunt pe net ca vinde servici CS la pretul de ... acestia au in general 5-10 de locale si restu pescuiesc de la amarati ca noi care facem acest lucru din hobby ...pana la urma si ei si noi ajung sa aibe peste 100 de lini cel putin pe serverele lor ..ei acum cand vine cineva si zice cutare are 100 de lini ....gata e payserver !!!! pai stati putin oameni buni ....cate lini ati vrea sa aibe unu care e de 7-8 ani in share ? ...2-3 ? normal ca are peste 100 ..normal ca are prietenii cu care poate isi inparte costurile pt. card pt server pt ca consuma curentu zilnic ...acum ce si ala e payserver ?

asta era ideeea nu ca nu stiu eu ce e payserver !

Member Addicted Member
    Mentioned
    5 Post(s)

@milo .... tu te faci ca nu pricepi sau ce? Una e sa ai 100 de linii C si aproximativ la fel linii F (in cccam.cfg) si alta e sa ai cateva linii C si peste o 100 de linii F cu denumiri destul de sugestive; client1, client 2, etc. Stiu persoane care au 2-300 de linii C. Si normal ca nu poti sa-l acuzi, decat daca ai dovezi clare ca ia bani.

Atasez si imagini ptr. cei care mai au dubii ca vorbesc fara dovezi.

Last edited by zappa; 04-02-10 at 14:44.

Member Addicted Member
    Mentioned
    5 Post(s)

Inca un payserver;
    C: kimo-cccam.ath.cx
    c: kimo-cccam.zapto.org
    c: kimo-cccam.sytes.net
    c: kimo-cccam.no-ip.info
    c: kimo-cccam.no-ip.org
    c: aligbox.no-ip.biz

10 euro pe luna -120 euro/an

Are cont pe sat-times.com (sadil). I-am atras atentia pe forum si am primit ban. Probabil e admin pe forum.
    ........................................................................
    Abonnement cccam : prix choc !!!
    120 euro seullement par ans + 1 mois d'abonnement gratuit sur cette offre

prix choc, 2 jour gratuit pour test !!
    5 server, +3000 card

+412 provide

C+fr full HD
    bis tv full
    Orange tv HD
    Sky Germany Full HD
    Sky Italia Full HD
    Sky UK full HD
    Arena Full HD
    Polsat Full HD
    Cyfra+ Full HD
    Digital+ Full
    N full HD
    SXXX.ON.TV 5 Channels
    SXX Full
    Conto TV Night
    RTVi
    Viasat Nordic Full
    Nova Full
    UPC Direct Full
    Showtime and orbit full whit showcinema evry day
    Art 7w
    tv capo full
    digi tv full
    digialb full HD
    digiturk full HD
    etc.

5 serveur, sur 5 ligne adsl afin d'assurer une ouverture rapide des canaux et l'ininterrompu

Support technique gratuit

On fait des abonnements de 6 ou 12 mois et les payements se font par CCP, ou par Western Union.

MAIL: kimo-cccam@

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

io tot nu ii inteleg pe astia care platesc pentru a putea vedea nu stiu ce program,nu este mai simplu sa isi faca un abo la un DTH si sa faca schimb? io sunt deja de 9 luni in bransa si am aproape 100 de carduri in hop1( si le-am obtinut fara sa ma agit prea tare

Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

@sifo66 , există oameni care au bani , nu au timp , nu se pricep/nu vor să-şi bată capul , dar vor să vadă programe ... fără număr.
    Si uite aşa , unii profită de acest lucru.

.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

da asta asa este, totdeauna cei care au bani i-au facut pe smecheri cu bani

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by zappa View Post
    Intrebarea era ptr milo.
    semnalu de alarma care vreau eu sa-l trag e altu ... pay server inseramna acela care da anunt pe net ca vinde servici CS la pretul de ... acestia au in general 5-10 de locale si restu pescuiesc de la amarati ca noi care facem acest lucru din hobby ...pana la urma si ei si noi ajung sa aibe peste 100 de lini cel putin pe serverele lor ..ei acum cand vine cineva si zice cutare are 100 de lini ....gata e payserver !!!! pai stati putin oameni buni ....cate lini ati vrea sa aibe unu care e de 7-8 ani in share ? ...2-3 ? normal ca are peste 100 ..normal ca are prietenii cu care poate isi inparte costurile pt. card pt server pt ca consuma curentu zilnic ...acum ce si ala e payserver ?

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

asta este un subiect fara final atunci cand nu va place o linie DELETE fara griji ca nu pierdeti nimic sunt anunturi de schimb pe o groaza de forumuri . stam si ne cracanam care are serverul mai populat cu linii care are traficul mai mare cine trage si din ce card trage cat costa o linie cat costa un server . zilele trecute descoperise un user ca cineva are carduri cu trick ca de pe un card are ecm 220 ms iar dupa alt card are ecm 330 ms si gata a dat verdictul ca nu sunt toate cardurile lui te minunezi cand vezi ce le poate debita mintea unora ... fiecare face ce doreste si cat il duce capul pentru restul DELETE la linie si nu va complicati
    Last edited by stargate; 17-08-10 at 09:36.
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default a

Quote Originally Posted by macrylinda View Post

fiecare e liber sa faca cum crede ca e mai bine pentru el. eu ,din lipsa de timp, prefer sa platesc o suma de bani si sa am acces la toti satelitii si sa nu stau la schimb de lini. aceeasi suma o plateam si pentru incarcarea lunara a unui abonament la un DTH. prefer varianta mai comoda.

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

FELICITARI dar nu crezi ca era mai usor sa-ti cumperi un abonament la un dth si cu putin studiu si cu putina munca sa-ti faci un server de care sa te bucuri tu fara sa depinzi de altcineva ... zic si eu nu dau cu parul
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

intr-un an de zile de cand platesc nu am avut probleme niciodata. si o sa le mai fiu client inca de acuma inainte
    Last edited by zmeura; 17-08-10 at 12:11. Reason: Regula 12.

Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Bună reclamă faci interistule. Aproape că m-ai convins şi pe mine să mă abonez la un payserver.
    Ce nu inţeleg : dacă nu ai timp să te complici cu schimburi de linii şi puţin studiu cum de ai timp să postezi pe forum ? Au rămas fără lăudători cei la care cotizezi ?

.

Standard RSP member Florynsv's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Aiurea, am bagat-o eu acum si nici macar nu este activa!
    Triax TDA110, LNB Inverto black ultra 0,2dB, H-H Optibox DM 3800S, NEO-095 & Conrad rotor, Octagon SF8008, 90E-30W!

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

sa fiti sanatosi,platiti in continuare.asta e si mai tare,a postat colegu mai sus ca ce i cu payservere,citez:acestia au in general 5-10 de locale,cu bani cui s au cumparat aceste carduri?????santeti naivi dar ramaneti in naivitatea voastra
    ce ma enerveaza cel mai tare e ca useri cu o gramada de posturi se tot impiedica de acest topic si tot incearca iei sa scoata in evidenta ce bine e un payserver
    nici nu stiu care e rolul vostru pe un asemenea forum,aaaaaa racolare de clienti,pentru voi nu e un hobby,e o afacere,o comoditate sau pur si simplu o vizionare tv

ptr voi,NUMA BINE de la mine
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Page 1 of 2 12 LastLast