semnalu de alarma care vreau eu sa-l trag e altu ... pay server inseramna acela care da anunt pe net ca vinde servici CS la pretul de ... acestia au in general 5-10 de locale si restu pescuiesc de la amarati ca noi care facem acest lucru din hobby ...pana la urma si ei si noi ajung sa aibe peste 100 de lini cel putin pe serverele lor ..ei acum cand vine cineva si zice cutare are 100 de lini ....gata e payserver !!!! pai stati putin oameni buni ....cate lini ati vrea sa aibe unu care e de 7-8 ani in share ? ...2-3 ? normal ca are peste 100 ..normal ca are prietenii cu care poate isi inparte costurile pt. card pt server pt ca consuma curentu zilnic ...acum ce si ala e payserver ?
asta era ideeea nu ca nu stiu eu ce e payserver !
@milo .... tu te faci ca nu pricepi sau ce? Una e sa ai 100 de linii C si aproximativ la fel linii F (in cccam.cfg) si alta e sa ai cateva linii C si peste o 100 de linii F cu denumiri destul de sugestive; client1, client 2, etc. Stiu persoane care au 2-300 de linii C. Si normal ca nu poti sa-l acuzi, decat daca ai dovezi clare ca ia bani.
Atasez si imagini ptr. cei care mai au dubii ca vorbesc fara dovezi.
![]()
Last edited by zappa; 04-02-10 at 14:44.
Inca un payserver;
C: kimo-cccam.ath.cx
c: kimo-cccam.zapto.org
c: kimo-cccam.sytes.net
c: kimo-cccam.no-ip.info
c: kimo-cccam.no-ip.org
c: aligbox.no-ip.biz
10 euro pe luna -120 euro/an
Are cont pe sat-times.com (sadil). I-am atras atentia pe forum si am primit ban. Probabil e admin pe forum.
........................................................................
Abonnement cccam : prix choc !!!
120 euro seullement par ans + 1 mois d'abonnement gratuit sur cette offre
prix choc, 2 jour gratuit pour test !!
5 server, +3000 card
+412 provide
C+fr full HD
bis tv full
Orange tv HD
Sky Germany Full HD
Sky Italia Full HD
Sky UK full HD
Arena Full HD
Polsat Full HD
Cyfra+ Full HD
Digital+ Full
N full HD
SXXX.ON.TV 5 Channels
SXX Full
Conto TV Night
RTVi
Viasat Nordic Full
Nova Full
UPC Direct Full
Showtime and orbit full whit showcinema evry day
Art 7w
tv capo full
digi tv full
digialb full HD
digiturk full HD
etc.
5 serveur, sur 5 ligne adsl afin d'assurer une ouverture rapide des canaux et l'ininterrompu
Support technique gratuit
On fait des abonnements de 6 ou 12 mois et les payements se font par CCP, ou par Western Union.
MAIL: kimo-cccam@
io tot nu ii inteleg pe astia care platesc pentru a putea vedea nu stiu ce program,nu este mai simplu sa isi faca un abo la un DTH si sa faca schimb? io sunt deja de 9 luni in bransa si am aproape 100 de carduri in hop1( si le-am obtinut fara sa ma agit prea tare![]()
@sifo66 , există oameni care au bani , nu au timp , nu se pricep/nu vor să-şi bată capul , dar vor să vadă programe ... fără număr.
Si uite aşa , unii profită de acest lucru.
.
da asta asa este, totdeauna cei care au bani i-au facut pe smecheri cu bani
semnalu de alarma care vreau eu sa-l trag e altu ... pay server inseramna acela care da anunt pe net ca vinde servici CS la pretul de ... acestia au in general 5-10 de locale si restu pescuiesc de la amarati ca noi care facem acest lucru din hobby ...pana la urma si ei si noi ajung sa aibe peste 100 de lini cel putin pe serverele lor ..ei acum cand vine cineva si zice cutare are 100 de lini ....gata e payserver !!!! pai stati putin oameni buni ....cate lini ati vrea sa aibe unu care e de 7-8 ani in share ? ...2-3 ? normal ca are peste 100 ..normal ca are prietenii cu care poate isi inparte costurile pt. card pt server pt ca consuma curentu zilnic ...acum ce si ala e payserver ?
asta era ideeea nu ca nu stiu eu ce e payserver !
asta este un subiect fara finalatunci cand nu va place o linie DELETE fara griji ca nu pierdeti nimic
sunt anunturi de schimb pe o groaza de forumuri . stam si ne cracanam care are serverul mai populat cu linii care are traficul mai mare cine trage si din ce card trage cat costa o linie cat costa un server . zilele trecute descoperise un user ca cineva are carduri cu trick ca de pe un card are ecm 220 ms iar dupa alt card are ecm 330 ms si gata a dat verdictul ca nu sunt toate cardurile lui
te minunezi cand vezi ce le poate debita mintea unora
... fiecare face ce doreste si cat il duce capul pentru restul DELETE la linie si nu va complicati
![]()
Last edited by stargate; 17-08-10 at 09:36.
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
fiecare e liber sa faca cum crede ca e mai bine pentru el. eu ,din lipsa de timp, prefer sa platesc o suma de bani si sa am acces la toti satelitii si sa nu stau la schimb de lini. aceeasi suma o plateam si pentru incarcarea lunara a unui abonament la un DTH. prefer varianta mai comoda.![]()
FELICITARIdar nu crezi ca era mai usor sa-ti cumperi un abonament la un dth si cu putin studiu si cu putina munca sa-ti faci un server de care sa te bucuri tu fara sa depinzi de altcineva ... zic si eu nu dau cu parul
![]()
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
intr-un an de zile de cand platesc nu am avut probleme niciodata. si o sa le mai fiu client inca de acuma inainte![]()
Last edited by zmeura; 17-08-10 at 12:11. Reason: Regula 12.
Bună reclamă faci interistule. Aproape că m-ai convins şi pe mine să mă abonez la un payserver.
Ce nu inţeleg : dacă nu ai timp să te complici cu schimburi de linii şi puţin studiu cum de ai timp să postezi pe forum ? Au rămas fără lăudători cei la care cotizezi ?
.
Aiurea, am bagat-o eu acum si nici macar nu este activa!![]()
Triax TDA110, LNB Inverto black ultra 0,2dB, H-H Optibox DM 3800S, NEO-095 & Conrad rotor, Octagon SF8008, 90E-30W!
sa fiti sanatosi,platiti in continuare.asta e si mai tare,a postat colegu mai sus ca ce i cu payservere,citez:acestia au in general 5-10 de locale,cu bani cui s au cumparat aceste carduri?????santeti naivi dar ramaneti in naivitatea voastra
ce ma enerveaza cel mai tare e ca useri cu o gramada de posturi se tot impiedica de acest topic si tot incearca iei sa scoata in evidenta ce bine e un payserver
nici nu stiu care e rolul vostru pe un asemenea forum,aaaaaa racolare de clienti,pentru voi nu e un hobby,e o afacere,o comoditate sau pur si simplu o vizionare tv
ptr voi,NUMA BINE de la mine