Salve!
A facut greseala sa intre pe ID meu de mess, si cred ca a descarcat dracia respectiva....nu stiu cum sa trimis si la voi... imi pare rau ca sa intamplat asa ceva!
Dislikes: 0
Salve!
A facut greseala sa intre pe ID meu de mess, si cred ca a descarcat dracia respectiva....nu stiu cum sa trimis si la voi... imi pare rau ca sa intamplat asa ceva!
Pai ea nu stia ca trimite,virusul actiona pe dedesubt.Nu e stres,numai sa-si rezolve ea problema,ca e o prostie de virus.![]()
:
A mai primit cineva,deci nu trimite la toti.Ne alege doar pe noi astia mai tineri,singuri si mai aproape de fata aia.![]()
:
Kaspersky Internet Security nu a "guiţat" la acel link si m-a lasat să descarc playerul dar nu m-a lăsat să-l instalez ... totuşi virusul şi-a lăsat pui in sistem32 , pui pe care i-am curăţat manual ... vad ca nimeni din lista nu s-a plans ca i-am trimis vreun mesaj "ciudat" . eu nu am primit de la nimeni din lista acel link doar ca a trebuit sa-l testez la insistenţele nervoaseale soţiei care primise de la cineva acel link . Increderea in antivirus m-a facut sa testez acel link fara griji si este pentru prima data in 6 ani de cand folosesc Kaspersky cand sunt "infectat"
![]()
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
E groasa:
Eee typing pe dracu ca raspuns nu primesc.Si nici avatar nu mai ai,stiu ca era sigla echipei de fotbal U Craiova,parca.sunt_olt3an Constantin: tu ti-ai facut profilu asta? http://roamateursxx.freehostking.com...hp?user=zmeura
zmeurici: hopaaaa
zmeurici: trag virusii numai la ,mine?
sunt_olt3an Constantin: intra acolo ca raspund eu
BUZZ!!!
zmeurici: frate,esti la butoane?
zmeurici: sa nu zici ca ai ramas si tu fara cont la yahoo
sunt_olt3an Constantin is typing
:
Acuma am intrat in casa ora 19:30, am schimbat si parola la yahoo mesenger
dar vad ca iar trimite
Este ceva in calculator instalat maine dimineata schimb windowsul,imi cer scuze .
Sa nu va jucati pe link-urile de mai sus decat pe raspunderea voastra.Nu instalati nimic de acolo nici macar ca sa va testati anti virusul decat daca stiti bine ce faceti.
Mesajele sunt scrise perfect in romana,banuiesc ca autorul e roman.
:
iti foloseste messul doar daca ai bifat sa-ti memoreze user si parolain rest devirusarea se face foarte usor
![]()
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !