Results 1 to 15 of 42

Thread: Payservere - discutii...

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    叛徒 daradici's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Nu cred ca prea multi clenti inseamna payserver...

...dupa cum spun in titlu, nu cred ca prea multi clienti, poate insemna ca este vorba de un payserver. Faptul ca cineva-si denumeste clientii clinets_1 ... clients_73, iar nu cred ca duce la payservere, e doar o modalitate de a trece clientii...

Exista servere si cu 400-500 de linii, aceia care au investit atat de mult, timp si bani pana la urma, ca-si tin un pc doar pentru server, plus munca enorma, de a aduna atatea linii....nu cred ca trebuie etichetati ca payserver.
    In plus, la cum deschide o asemenea linie....excelent ! Au legaturi la internet pe care utilizatorii obisnuiti nici nu le viseaza, si ping-uri sub medie...normal ca un asemenea server deschide foarte bine.
    Acestia sint oameni care-si imping pasiunea pana la extreme, pentru ca-si permit si financiar sa-si sustina pasiunile, nu cred ca trebuie etichetati sub nici o forma.

Ca au mai multe locale, poate vine de la faptul, ca fac schimburile si N contra N, si asa pun la dispozitie carduri pe care in mod normal le-ai vedea doar hop2 sau in hop1 dar cu pinguri mari, ei selectioneaza foarte atent liniile C si N, acceptand doar cele cu pinguri mici sau foarte mici ca sa ne puna la dispozitie o linie C fara cusur. Nu cred ca trebuie etichetati nicicum acesti oameni.

Sper ca nu am suparat pe nimeni, nu vreau sa sustin nici o parte, dar un numar neobisnuit de carduri, locale sau HOP1 nu inseamna poate, decat multa pasiune, si munca fara limite !

Bravo lor !!!

A se eticheta payservere doar cei care-ti cer bani ( abonament ) pe un asemenea serviciu, si dupa unele date, se pare ca ar fi vorba de o suma incepand de la 70 RON/luna. Chiar nu vi s-a intamplat niciodata ???

Standard RSP member
    Mentioned
    15 Post(s)

Nu generalizati!
    Am facut un server cu ajutorul unor baieti buni de aici. He,he,he....nu le multumesc pentru ca.....imi ocupa deja mult timp....din timpul liber!
    Sunt la al doilea acum.
    Ideal si....fair ar fi sa dam afara din servere pe cai cu manareli! Aia cu un milion de carduri locale. Am un amic bun cu 6 locale. Sunt reale! Da o groaza de bani! E nebun!(sa ma scuzi!)
    Dar cei cu peste....nu stiu cate,ce sa zic. Carduri aiurea! Eliminati-i! Si astfel ne scapam toti de fakeri!
    Cei cu pay servere adevarate,fara N modificate,ii respect. Investitia e mare! Chiar foarte mare. Munca de asemenea. si clientul hotaraste daca e bine sau nu.
    Edision Mio 4k plus, Vu+ Zero 4k, Samsung UE49MU6452, Samsung QE55Q82RATXXH

Standard RSP member Diablo1's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by parpaneata View Post
    Nu generalizati!
    Ideal si....fair ar fi sa dam afara din servere pe cai cu manareli! Aia cu un milion de carduri locale. Am un amic bun cu 6 locale. Sunt reale! Da o groaza de bani! E nebun!(sa ma scuzi!)
    Nu e nebun e virusat si eu am patit la fel am ajuns la 9 si nu am de gänd sa ma opresc tot timpul se mai face loc de inca o carte

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Nu inteleg care e problema cu payserverele . In fond nu te obliga nimeni sa te legi la ele !
    Last edited by kuki222; 28-01-10 at 21:59.
    DM 800 (clona ) ; 1.9 Al ; si altele

dishwasher val's Avatar
    Mentioned
    36 Post(s)

Nu stiu daca comparatia cu torenti este tocmai potrivita, stiu ca cei ce uploadeaza filme, muzica, etc nu cer bani de la cei ce le descarca. Si ei au cheltuieli cu echipamentul, plata internetului si a energiei electrice, cred ca este vorba numai despre pasiune.

l.e. Raspunsul era pentru @kuki222, care ulterior si-a editat postul.
    Last edited by val; 29-01-10 at 00:43.
    UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

ca naiba este ăla un server ? de va certaţi atat merge să joci "cantăr" pe el ?
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

devine o moda din ce vad,foarte util ptr unii,foarte comod ptr altii dar

DACA VREUN USER DE PE RSP VA CERE BANI CA SA VA OFERE SCHIMB VA PRIMI BAN PERMANENT!

ce a ce nu se va intampla niciodata(adica sa spuna careva)
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

O sa fac o verificare la clienti sa vad cei care stau nonstop calare pe linia mea ca stiu ca am cativa...Am pe unul care are 400 de carti in hop1...si nici nu deschide ok de la el.....

Standard RSP member silvica's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by daradici View Post
    A se eticheta payservere doar cei care-ti cer bani ( abonament ) pe un asemenea serviciu, si dupa unele date, se pare ca ar fi vorba de o suma incepand de la 70 RON/luna. Chiar nu vi s-a intamplat niciodata ???
    Corect,insa puneti in calcul si cazul celor care nu au timp de studiu pe forumuri ,verificarea liniilor,schimbul de linii,plata unui abaonament asa cum e normal.Personal sunt client la un server CCcam cu 1 singura linie ,om care-l cunosc personal si il cinstesc poate cu un suc ,o cafea 1-2 pachete de tigari,deci nu-mi ia bani desi am insistat sa-i platesc ,plus ca din linia asta am reshare la inca 4 receivere
    In concluzie suntem oameni care nu avem timp de schimburi si de alte cele,si prefeream sa dam acolo 10-15 lei..sau cat naiba cere ala,si 40-50 daca mi-ar cere spun sincer ca as da la ce vad de la respectivul.A nu se intelege gresit cum ca as incuraja payservere,am vrut doar sa-mi exprim un punct de vedere din partea unuia care nu sta sa faca shimburi si este prins cu alte probleme.
    Daca se considera ca gresesc undeva puteti sterge postul,nu-i suparare

叛徒 daradici's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default asa e !

Ai dreptate @silvica !
    Unii din lipsa de timp sau lipsa de pasiune, cred ca e mai simplu sa plateasca un asemenea server. Si dupa cum ziceai ca ai o singura linie....ma gandesc cat de repede ti se restarteaza CAM-ul in acest caz !!! Te invidiez !

Standard RSP member silvica's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Sincer sunt prea obosit de activitatile mele ca sa-mi mai toc nervii cu schimburi si bla..bla,pana sa primesc acesta linie platisem pentru 2 linii N in rusia o suma nu chiar mica si erau dezastruase serviciile dupa 10 zile,iar cu linia asta C merg cu 5 receivere.Am un pic de experienta cu ce tine de domeniul asta,insa nu mai am rabdare pentru tot ce presupune acest hobby.

Golden Member Sunt_Oltean74's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Se face atata caz pe problema asta si nu inteleg cu ce deranjaza , comoditatea se plateste fratilor.Ca sa nu mai faca caz anumite persoane cu aceasta problema "eu stiu pe cineva care are PAYSERVERE dar nu pot sa il spun" eu personal am cateva lini date pe un abonament anual si cu acesti bani platesc la randul meu abonamentul.
    Cei care au schimb cu mine si ii deranjaza aceasta problema ii rog sa ma scoata din serverele lor.

Membru de onoare Einstein's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

Am mai anuntat acest lucru si o fac iarasi!

DACA VREUN USER DE PE RSP VA CERE BANI CA SA VA OFERE SCHIMB VA PRIMI BAN PERMANENT!

"Schimbul" nu trebuie transformat in bussines!

Standard RSP member disat's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Question schimb de linii cu un payserver!?!

Concret,
    Cum se poate afla daca ai un schimb de linii cu un payserver?