@livs - si ce emulator citeste cardul? Si ptr ce e nevoie si de mbox si de cccam? Hotaraste-te la unul dintre ele.
@livs - si ce emulator citeste cardul? Si ptr ce e nevoie si de mbox si de cccam? Hotaraste-te la unul dintre ele.
Il citeste newcs atit pentru mbox cit si pentru cccam.
Am vrut sa merg in paralel cu mbox si cccam, am un ipbox la care doar mbox merge sa faca reshare.
Pentru ccam doar teste. Cind mbox va muri definitiv, o sa merg cu cccam pe router si pe ipbox cu incubus. Am facut deja teste si merge.
Nu vreau sa investesc in dm800 pentru a trece total la cccam.
Cum se poate reseta configurarea de LAN la un firmware openwrt ptr ca am facut o setare aiurea si nu mai imi aloca ip pe dhcp,am incercat sa pun si ip fix dar tot nu se conecteaza la router....
Am incercat si butonul de reset din spate dar se pare ca, cu acest firmware nu functioneza.
Am pe el un server de cccam si acesta functioneaza vazut de un DM deci nu este busit....
Aveti vreo idee?
am patit si eu cand am luat routerul prima data aceiasi problema ca si tine si am rezolvat cu reinstalare ... atata timp cat nu te poti conecta pe retea la router parerea mea doar o reinstalare te poate ajuta , sper sa gresesc si sa nu fii nevoit sa pierzi timpul cu setari .
cu respect
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Topex are suport Jtag? Sau nu necesita?
..::EGAMI TEAM::..
Exista niste proceduri ptr resuscitare. Un scurt intre niste pini. E descrisa operatiunea pe forum openwrt.